Hosgeldin canim sende.. Bende 2 sene oldu geleli..burasi baya hareketliymis konu yeni acilmis ama sayfalar dolmus. hepsini okuyamadim. bende fransanin strasbourg sehrindenim 67 bolgesi.
21 aylik bir oglum var. buraya geleli 9 sene olcak.en eski ben varim sanirim aranizda.
gitti bilem k.v nin yani halasının yanına
türkçe konuşun len
hiç bişe anlamıyom
Hosgeldin canim sende.. Bende 2 sene oldu geleli..
Amanin halasi kaynanasimiydi
burasi baya hareketliymis konu yeni acilmis ama sayfalar dolmus. hepsini okuyamadim. bende fransanin strasbourg sehrindenim 67 bolgesi.
21 aylik bir oglum var. buraya geleli 9 sene olcak.en eski ben varim sanirim aranizda.
Benden sonra eski olabilirsin 19 senedir buradayım ben
lapinu sen cocukken gelmissin gelin gelenler kisminda en eski olabilir
Je suis heureuseeee
Aleykum selam canim hosgeldin ne yaptin misafirlerinee bakiyimmSelamun aleykum
Ben bu gun misafir agirladim.
Hicc icimden geldi bi anHayirdir noldu :)
iyi o zaman :)
ben de bu gun tikinip durdum. irmikli bir pasta yapmistim. kocadilim yedim. allahtan iki arkadasin tabaklai bendeydi de gonderdim onlarla, iki dilim kocama ayrdim.. herkes rejimde oldugumu biliyo napiyim
Kızlar nbr nasilsiniz ben bugün cooook halsizdim belim agirdi
Evet canim gün geçtikçe ağrılarım çoğalıyor
Eşimde bu hafta sonu Hollanda'ya gidiyo yeğenlerinin süneti var ben gitmicem araba yolculugunda belim agriyo
Evet canim gün geçtikçe ağrılarım çoğalıyor
Eşimde bu hafta sonu Hollanda'ya gidiyo yeğenlerinin süneti var ben gitmicem araba yolculugunda belim agriyo
tam benim gibi revanikoliklere gore bir pasta.
kek icin:
3 yumurta
1 su bardagi seker
1 su bardagi irmik
yarim su bardagi sivi yag
bir bucuk su bardagi un
kabartma tozu ve vanilya
serbeti:
3 su bardagi su
2 su bardagi seker
kremasi:
1 kg sut
3 tepeleme kasik nisasta
5 kasik seker
muhallebi pisip soguduktan sonra 1 kutu creme liquite eklenip guzelce mikserlenir.
kek sicakken soguk serbetle islatilir., uzerine krema dokulur.
ben boyle yaptim ama kek soguduktan sonra ikiye kesip sicak serbetin yarisiyla islatip krema dokup; kalan keki de uzerine kapatip yapanlar, yani yas pasta havasi vererek yapanlar da varmis. oylesinin goruntusu daha estetik oluyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?