Poffffff iki saattir nufus kagidimi ariyorum.
yaa heryere baktim yok! Yok! Yok!!!
Napcaksin nüfus kağıdını zaten aradığın şeyi bulamasinki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Poffffff iki saattir nufus kagidimi ariyorum.
yaa heryere baktim yok! Yok! Yok!!!
bar nasi bi balik kiz, simdi senden duyuyorum :)
somon bana cok yagli geliyor cok tercih etmiyorum..
offff barrr bayilirimmmm super bi balikkkk en cok sevdigimm baliklardan biriiii ama orta boyunu biliyorum ben
birde dorade royal var buda super sanirim cipura turkcesi emin degilim
kizlar palamutun fransizcasi neyy
hosgeldin canim bende strasbourga tasimayi istiyorum nasil guzelmi ora turkkun en cok oldugu bolge hersey varmi elinizin altinda
Ayy bar gercekten guzelse bende aliyim firinda yapip yemeyi ozledim alabalik yiyodum ben tr de..
tavsiye ederim cok guzel bi balik. ben taze balik alcaksam ya bar alirim yada dorade, firinda yaprim cok guzel oluyo.
tavsiye ederim cok guzel bi balik. ben taze balik alcaksam ya bar alirim yada dorade, firinda yaprim cok guzel oluyo.
Ben dun karar veremedim alacaktimda Tr de alabalik yada palamut yerdim onun fransizcasinida bilmiyorum netten baktim bar denilen canliya :)
Oda alabaliga uyuyor en iyisi ondan alayim..
Ben esktra bisey yapmiyorum firinda balik yaparken..
Yikayip icini disini tuzlayip tepsiye koyuyorum pisinde limonla yiyorum sade ve guzel bayilirim ben buyuk baliga..
Hamsiyi sevmem
canim alabaligin adi truite biz hep aliriz bunuda buda inanilmaz lezzetli
palamutun adida bonite imis buldummmm
Carrefour da varmi ?
Baska balik alacagim bi yer yok
Bar da guzele benziyo palamutu dilimeyip yapardi annem super olurdu
benim tek aldigim yer carrefour ordan aliyom hep zaten
palamut bulamadim ama yaa (
Lokantada firunda alabalik yerix biz esimle.
Tek kisilik guveclerde getirilir, mantarli domatesli, ustu tamamen kasar kapli,,
Ben de firinda yaptigim zaman bazen ondan esinleniyorum..
ufak ufak dogran,is domatesle konserve dogranmis mantar, biraz tuzot, vecok az sivi yagi harmanlayip baliklarin uzerini kaplayacak sekilde tepsiye yayiyorum.. Oyle pisiriyorum muhtesem oluyor..
Bar dediginz balik da levrek mis bu arada