• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

bar nasi bi balik kiz, simdi senden duyuyorum :)
somon bana cok yagli geliyor cok tercih etmiyorum..

offff barrr bayilirimmmm super bi balikkkk en cok sevdigimm baliklardan biriiii ama orta boyunu biliyorum ben
birde dorade royal var buda super sanirim cipura turkcesi emin degilim

kizlar palamutun fransizcasi neyy

offff barrr bayilirimmmm super bi balikkkk en cok sevdigimm baliklardan biriiii ama orta boyunu biliyorum ben
birde dorade royal var buda super sanirim cipura turkcesi emin degilim

kizlar palamutun fransizcasi neyy

Ayy bar gercekten guzelse bende aliyim firinda yapip yemeyi ozledim alabalik yiyodum ben tr de..

$doradeheel.jpg

Kiz cipura bu iste

Biz burda uskumru aliyoruz ama bi dahakine bar a da bakayim cok methettiniz :) uskumru da cok guzel ama :)

Kiz benim oglumun dahs turk nufus kagidi yok. Dilimde tuy bitti soyleye soyleye, babamizin ihmali iste... nerden estiyse gideyim yarin sabah namazindan sonra cikayim dedi. Ben kendiminkini bulamiyorum ya.. Bakmadigim yer kalmadi, imranin atabilecegi heryere baktim ama yok!

sayfalar cok cabuk ilerliyor sizi takip edemiyorum ;) dun aksam bakacaktim kimler yazmis diye oglusumu uyuturken bende uyuyup kalmisim kaltim baktim bilgisayar cokmus bende yattim.simdide spor yapcam bir saat sonra oglus uyanmazsa ugrarim yine.

evet canim dorade bu cok guzelll ben cok seviyorum bide bar bu ikili vazgecilmezim
truite die de bi balik var somongillerden agir ama oda guzel merlanin tadi guzel fakat cok kilcikli palamutun adi ney kizlar yaaa

tavsiye ederim cok guzel bi balik. ben taze balik alcaksam ya bar alirim yada dorade, firinda yaprim cok guzel oluyo.

firinda tarifiniz nasil kizlar hic yapmadim firinda hep kizartirim guzel bi tarif verinde deneyeyim guzel oluyosa ama

tavsiye ederim cok guzel bi balik. ben taze balik alcaksam ya bar alirim yada dorade, firinda yaprim cok guzel oluyo.

Ben dun karar veremedim alacaktimda Tr de alabalik yada palamut yerdim onun fransizcasinida bilmiyorum netten baktim bar denilen canliya :)
Oda alabaliga uyuyor en iyisi ondan alayim..
Ben esktra bisey yapmiyorum firinda balik yaparken..
Yikayip icini disini tuzlayip tepsiye koyuyorum pisinde limonla yiyorum sade ve guzel bayilirim ben buyuk baliga..
Hamsiyi sevmem

Ben dun karar veremedim alacaktimda Tr de alabalik yada palamut yerdim onun fransizcasinida bilmiyorum netten baktim bar denilen canliya :)
Oda alabaliga uyuyor en iyisi ondan alayim..
Ben esktra bisey yapmiyorum firinda balik yaparken..
Yikayip icini disini tuzlayip tepsiye koyuyorum pisinde limonla yiyorum sade ve guzel bayilirim ben buyuk baliga..
Hamsiyi sevmem

canim alabaligin adi truite biz hep aliriz bunuda buda inanilmaz lezzetli

palamutun adida bonite imis buldummmm

Lokantada firunda alabalik yerix biz esimle.
Tek kisilik guveclerde getirilir, mantarli domatesli, ustu tamamen kasar kapli,,
Ben de firinda yaptigim zaman bazen ondan esinleniyorum..
ufak ufak dogran,is domatesle konserve dogranmis mantar, biraz tuzot, vecok az sivi yagi harmanlayip baliklarin uzerini kaplayacak sekilde tepsiye yayiyorum.. Oyle pisiriyorum muhtesem oluyor..

Lokantada firunda alabalik yerix biz esimle.
Tek kisilik guveclerde getirilir, mantarli domatesli, ustu tamamen kasar kapli,,
Ben de firinda yaptigim zaman bazen ondan esinleniyorum..
ufak ufak dogran,is domatesle konserve dogranmis mantar, biraz tuzot, vecok az sivi yagi harmanlayip baliklarin uzerini kaplayacak sekilde tepsiye yayiyorum.. Oyle pisiriyorum muhtesem oluyor..

Ayyy balik askimiz geldi bi anda bizimde :1:
Balikk istiyorummmm :84:

Back