Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Canim ben burayı savunmuyorum zaten buranın bir acili varki sorma gitsin ne kavgalar ettim ben neblimya nerde kime denk gelirsen.

Canim ben burayı savunmuyorum zaten buranın bir acili varki sorma gitsin ne kavgalar ettim ben neblimya nerde kime denk gelirsen.

sanvunuyorsun diye soylemedim zaten :)
mesela oglumu goturdugum merkezde bizimle ilgilenen pediatri doktorunu cok begeniyorum. biz daha hastaneden cikmadan tanismistik onunla; bizi adam yerine koyup gayet guzel acikladi herseyi.. ama paristeki fakultedeki doktorlarin hic biri pariste fakultede calismalarina ragmen 5 para etmez.
dedigin gibi denk gelmek lazim iste..

Aynen güzelim Noldu ev meselesi bu arada

Ayyyy kızlar varya dun gece güya dogum etmiştim rüyamda bebeğim okadar cok küçüktüki ama yüzü bayağı güzeldi doğumumda rahat geçmişti ama uyandığımda cok korkmuştum ama

Ayyyy kızlar varya dun gece güya dogum etmiştim rüyamda bebeğim okadar cok küçüktüki ama yüzü bayağı güzeldi doğumumda rahat geçmişti ama uyandığımda cok korkmuştum ama

yaziik aklinda surekli o oldugu icin :)
ben de oglusun yurudugunu goruyorum bazen..

ev konusu belirsiz. kocam bu gun aradi gardieni o da demis biz size haber vericez iki de bir aramaniza gerek yok demis. 4 kisi var ev uzerine hepsi dosyalarini getirmedi getirsinler comisyondan gecicekmis.. ilk heyecanim kalmadi zaten, hayirlisi

Bende bugün mektup verdim vallah hiç umudum yok

Evet düşünüyorum oyuzden giriyo rüyama ama okadar küçüktüki kedi yavrusu kadar

ben tatli yaptim, cocugu uyuttum, hali sildim onca isi bitirip geldim siz ne yapiyorsunuz ?
erken mi uyudunuz bu gece?

seninki normal shagy halilardan mi? benim salon halim siradan duz hali ama masallah hic leke tutmuyor. ustelik de acik renk..
cocugum biberonundan sut damlatip seyretmeyi cok seviyor, bi de biberon emzigini yirtip buyutuyo deligi sonra da sut fiskirtiyo
halida sadece sut izleri vardi yani..
ama benim diger halilarim ipekli shagy temizligi cok kolay, hic leke tutmuyo..

ya demin ben serbeti yapmistim, kremasini pisirdim ama onlarin sogumasi gerekiyordu. mtfak caminin onu baagi genis benim, tencereleri oraya koydum sogusun diye..
aniden sakir sakir yagmaya basladi. benim pencereye arkam donuk, esimin tam pencereye bakiyor.. oturdugu yerden sakin sakin diyor ki "hatun, yemeklerin islaniyo"
elim ayagim dolandi oglumun mama sandalyesi camin onunde nasi cektigimi nasi cami acip tencereleri aldigimi bilmiyorum

gelirim kıs

bizim azo da yok zati 10 gün

burasi baya hareketliymis konu yeni acilmis ama sayfalar dolmus. hepsini okuyamadim. bende fransanin strasbourg sehrindenim 67 bolgesi.
21 aylik bir oglum var. buraya geleli 9 sene olcak.en eski ben varim sanirim aranizda.

burasi baya hareketliymis konu yeni acilmis ama sayfalar dolmus. hepsini okuyamadim. bende fransanin strasbourg sehrindenim 67 bolgesi.
21 aylik bir oglum var. buraya geleli 9 sene olcak.en eski ben varim sanirim aranizda.

Benden sonra eski olabilirsin 19 senedir buradayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…