lapinucugum, devlet hastaneleri onceden tipki dedigin gibiydi, hemsireler lutfedip cevap verirdi o da dovecek gibi falan.. bizim oranin hastanesi gayet iyi toparlandi, pirilpiril, temizlik desen burdaki hastaelere fark atar.. tek kotu yani cok sira beklemek, sabahin korunde gitmek.. devlet hastaneleri eskiye oranla cok gelisti..
Canim ben burayı savunmuyorum zaten buranın bir acili varki sorma gitsin ne kavgalar ettim ben neblimya nerde kime denk gelirsen.
Aynen güzelim Noldu ev meselesi bu aradasanvunuyorsun diye soylemedim zaten :)
mesela oglumu goturdugum merkezde bizimle ilgilenen pediatri doktorunu cok begeniyorum. biz daha hastaneden cikmadan tanismistik onunla; bizi adam yerine koyup gayet guzel acikladi herseyi.. ama paristeki fakultedeki doktorlarin hic biri pariste fakultede calismalarina ragmen 5 para etmez.
dedigin gibi denk gelmek lazim iste..
Ayyyy kızlar varya dun gece güya dogum etmiştim rüyamda bebeğim okadar cok küçüktüki ama yüzü bayağı güzeldi doğumumda rahat geçmişti ama uyandığımda cok korkmuştum ama
yaziikaklinda surekli o oldugu icin :)
ben de oglusun yurudugunu goruyorum bazen..
ev konusu belirsiz. kocam bu gun aradi gardieni o da demis biz size haber vericez iki de bir aramaniza gerek yok demis. 4 kisi var ev uzerine hepsi dosyalarini getirmedi getirsinler comisyondan gecicekmis.. ilk heyecanim kalmadi zaten, hayirlisi
ben tatli yaptim, cocugu uyuttum, hali sildim onca isi bitirip geldim siz ne yapiyorsunuz ?
erken mi uyudunuz bu gece?
Olmaz mi tatlimm gel katill tabikiii dun gormedim kusura bakma..
Kiz 1 ay olmadi heralde acali ben bu kadar kisinin gelecegini tahmin etmiyodum valla,yurtdisina gelin gidenler topigide var oraya kimse gelmedi bunada gelmez diye ummustum
Yurtdisi topiginde de takiliriz
Gel yine emii
gelirim kıs
bizim azo da yok zati 10 gün
doivent être strictement :)
gitti bilem k.v nin yani halasının yanınaNiye kiz o nere gidiyo tatilemi gidecekk
Moi aussi j'ai pensé comme ca,bienvenue canim ..
burasi baya hareketliymis konu yeni acilmis ama sayfalar dolmus. hepsini okuyamadim. bende fransanin strasbourg sehrindenim 67 bolgesi.
21 aylik bir oglum var. buraya geleli 9 sene olcak.en eski ben varim sanirim aranizda.
Benden sonra eski olabilirsin 19 senedir buradayım ben
oo sende baya olmus gelelidaha once yazmissindirda ben sayfalari hep okumadim neresindensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?