• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

sen burdakileri doktormu saniyon baytar resmen iki sene cezairde okumus adamlari getirtip doktor diye basimiza koyolar acile gidiyosun 4 saatten assaga almiyorllar iceri uzaktan davulun sesi hos gelir sen sebzenin tazesini yerken biz kocamis hormon bombasi yiyoruz valla yedigimiz o ufak ufak salataliklari bile cok ozluyorum buranini 30 40 cm boyunda acur gibi sert ama alistik mecbur

bak tamda yarama bastin benimde en cok sikayetci oldugum sey doktorlar...bir randevu aliyorsun en az 1 aya veriliyor bazende gittigin ilgiyi goremiyorsun bazen soru sormaya bile cekiniyorsun senin icin onemli olan birseyi ck siradanmis gibi goruyorlar....

Coco sana katiliyorum..
Asli turk dojtorlari dunyada 1 numaralar. Burda insan caninin kiymeti yok. Komsumuz bobrek kanseri. Aile dojtorunu aradilar gecenin bi fakti. Kadin fenalasmisti y er lerde yuvarlaniyodu. Butun komsular toplandi falan. Aile doktoru hemen kanser hastanesine gidin acilden dedi. Hemen goturduler geri zekalilar almamislar iceri. Neymis dojtor kagit yazmamis. Bu komsumuzu deneme tahtasi gibi defalarca ameliyat ettiler. Sonunda turkiyede gorundu sakin olma kipirdayamayacak duruma gelirsin demis..onu dinledi snra..
Onu gectim evladim icin yuzde yuz engelli dedildr 8 aylikken katlediceklerdi. Ben sonuclafi uludagunversitesi tip fakultesi noropediatriye gonderdim. Ciddi bir sorun olacagini dusunmuyorum dediler. Allaha cok sukur de hakli ciktilar..
Ben disimi yaptirdim burda adam taskin dolgu yapmis ilerde kist olabilir dedi bana turkiyedeki dojtor..
boyle hikayeler herkeste birsuru vardir.
Turkiyede sigortali oldugun surece cok daha iyi eller sana doktorluk yapiyor. Ben her konuda ordakileri tercih ediyorum.
Gazi yasargil hoca da turk drlarinin ne kadar.basarili olduklarinin kaniti. Dunyada 1 numaralar

Coco sana katiliyorum..
Asli turk dojtorlari dunyada 1 numaralar. Burda insan caninin kiymeti yok. Komsumuz bobrek kanseri. Aile dojtorunu aradilar gecenin bi fakti. Kadin fenalasmisti y er lerde yuvarlaniyodu. Butun komsular toplandi falan. Aile doktoru hemen kanser hastanesine gidin acilden dedi. Hemen goturduler geri zekalilar almamislar iceri. Neymis dojtor kagit yazmamis. Bu komsumuzu deneme tahtasi gibi defalarca ameliyat ettiler. Sonunda turkiyede gorundu sakin olma kipirdayamayacak duruma gelirsin demis..onu dinledi snra..
Onu gectim evladim icin yuzde yuz engelli dedildr 8 aylikken katlediceklerdi. Ben sonuclafi uludagunversitesi tip fakultesi noropediatriye gonderdim. Ciddi bir sorun olacagini dusunmuyorum dediler. Allaha cok sukur de hakli ciktilar..
Ben disimi yaptirdim burda adam taskin dolgu yapmis ilerde kist olabilir dedi bana turkiyedeki dojtor..
boyle hikayeler herkeste birsuru vardir.
Turkiyede sigortali oldugun surece cok daha iyi eller sana doktorluk yapiyor. Ben her konuda ordakileri tercih ediyorum.
Gazi yasargil hoca da turk drlarinin ne kadar.basarili olduklarinin kaniti. Dunyada 1 numaralar

aynen canim ben hep soylerim dunyanin bir numaraali doktorlari turk doktorlari gecen sene kollarimin agrisindan yatamadim gece 5 doktora gittim beni deli etti bana kalsa ben burda dogum bile yapmam arkadasim anlatti doktoru bi tek gelmis bakmis gitmis ebelerde bebegin cikmasini beklemis turkiyedeki ebeler cabuk ciksin diye karnindan basin uygularlar ya bunlar oturmus beklemis kiza kac dikis attilar 4 ay kanamasi oldu dogumdan sonra mecbur kalinca baytara bile teslim ediyorsun kendini ama ciddi bir saglik problemim olursa allah korusun dogru turkiyeye giderim

Vallah kızlar Türkiye'de paran oldumu özel hastane oldumu etrafında pervane oluyorlar Dr hasta iletişimi okadarda iyi değil gidin devletede yaptıkları muameleyi bir görün. Ha burdaki doktoru falan savunmuyorum ama ben hiç probleme yasamadım belkide derdinizi kendiniz tam olarak anlasmiyosunuz oyuzden.

benim teyzemde almanyada doktor teyzeme sordum avrupa doktorlarimi iyi turkiyemi oda dedi turkiye doktorlari bizden cok iyi ama cogunun elinde imkan yok teknoloji olarak avrupanin aletleri turkiyenin daha iyi gelismis doktorlari...

Vallah kızlar Türkiye'de paran oldumu özel hastane oldumu etrafında pervane oluyorlar Dr hasta iletişimi okadarda iyi değil gidin devletede yaptıkları muameleyi bir görün. Ha burdaki doktoru falan savunmuyorum ama ben hiç probleme yasamadım belkide derdinizi kendiniz tam olarak anlasmiyosunuz oyuzden.

insanin basina onemli birsey gelmedimi hangisinin iyi yada oldugunu bilemezsinki benim ablamda burdaki drlardan cok memnun ben cok jinekolog drlardan sikayetciyim onlar yuzunden evladimi kaybettim....ama aile drumdan cok memnunum ozelliklede pmilerden...daha bir sure once kkda bir kadinin bebegi kuveze koymadigi icin dogduktan 1 gun sonra oldu hemde turkiyenin en iyi hastanelerinden birinde 35 haftalik sezeryanla dogurmus ertesi gun taburcu etmisler hersey yolunda diye o gecede bebek vefaat etmis...allah var ben kucuk oglumu 34+4 te dogurdum kuvez bolumu ordaki hemsire ve bakicilar cok iyiydi bebegimin ustune titriyorlardi resmen ciktigim gune kadar bebegimle kendi cocuklari gibi ilgileniyordu banada cok yardimci oldular ama jinekolog bolumunden nefret ediyorum hepside birbirinden beterler

kizlar ne kadar zamanda bir izne gidersiniz
mesela biz iki senede bir kere bi yaz gidioz bi yaz gitmiyoz :((
burdakilerde adet olmus o
hemen hersene gitmek istesem kaynanalar basliyo surat egmeye hersene izinmi olurmus gibi laf carpitmaya hic diretmedim ama baskalarina dediklerinden anliyorum :((

maddi imkaniniz oldugu halde yine de boyle diyorlarsa pes yani! neden turkiyeden gelin almis! cok kiziyorum boylelerine..
senin aile icindeki huzurun en onemlisi. basta boyle alistirmasaydin keske..

lapinucugum, devlet hastaneleri onceden tipki dedigin gibiydi, hemsireler lutfedip cevap verirdi o da dovecek gibi falan.. bizim oranin hastanesi gayet iyi toparlandi, pirilpiril, temizlik desen burdaki hastaelere fark atar.. tek kotu yani cok sira beklemek, sabahin korunde gitmek.. devlet hastaneleri eskiye oranla cok gelisti..

Back