Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Kizlar bisey sorcam aklima gelmisken sorayim..
Ben buyuk baligi cok severim firinda pisirip limonla yemeyi. Ama burda hic yemedim cok canim istiyo hangisini alcam bi isim verin bana :44:

Kizlar bisey sorcam aklima gelmisken sorayim..
Ben buyuk baligi cok severim firinda pisirip limonla yemeyi. Ama burda hic yemedim cok canim istiyo hangisini alcam bi isim verin bana :44:

Bar diye bir balık var büyük cok guzel gerçi ben somon yiyorum bebek icin en iyisi

uskumru baligi aliyoruz biz. fransicasi maquereau.. firinda gayet guzel oluyor.
bir de beyaz poisson filet lerden aliyoruz. onlari da yumurta,tuz,karabiber ve zerdecal karisimina bulayip unlayarak kizartiyorum. o da guzel oluyor..

bir de beyaz poisson filet lerden aliyoruz. onlari da yumurta,tuz,karabiber ve zerdecal karisimina bulayip unlayarak kizartiyorum. o da guzel oluyor..
Evet oda guzel Balık ben srviyorumda esim sevmiyo

Bar diye bir balık var büyük cok guzel gerçi ben somon yiyorum bebek icin en iyisi

Kizlar hani tr de palamut vardiya ? Onun gibi olsun iste

ay balik demisken dun bende filet de sardine aldim una batirip kizarttim cok lezzetli oluyo ama evide baya kokutuyor somonuda severim doyurucu bir balik ama en cokta hamsiyi severim bazan aliyorum burda hic turkiyedeki gibi lezzetli cikmiyor gerci ben denizden babam ciksa yerim gee gece canim somon cekti simdi :26::26::26::26:

Poffffff iki saattir nufus kagidimi ariyorum.
yaa heryere baktim yok! Yok! Yok!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…