• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

burasi baya hareketliymis konu yeni acilmis ama sayfalar dolmus. hepsini okuyamadim. bende fransanin strasbourg sehrindenim 67 bolgesi.
21 aylik bir oglum var. buraya geleli 9 sene olcak.en eski ben varim sanirim aranizda.
Hosgeldin canim sende.. Bende 2 sene oldu geleli..

gitti bilem k.v nin yani halasının yanına:10:

türkçe konuşun len :57::57::57::57::57::57::57:

hiç bişe anlamıyom:60::60::60::60::60:

Amanin halasi kaynanasimiydi :1:

burasi baya hareketliymis konu yeni acilmis ama sayfalar dolmus. hepsini okuyamadim. bende fransanin strasbourg sehrindenim 67 bolgesi.
21 aylik bir oglum var. buraya geleli 9 sene olcak.en eski ben varim sanirim aranizda.

hosgeldin canim bende strasbourga tasimayi istiyorum nasil guzelmi ora turkkun en cok oldugu bolge hersey varmi elinizin altinda

hist kizlar nirdesiniz bugun hic gelmemisisiniz sahbete neyle ugrasiyordunuz ben 30 tane gozleme yaptim bugun onla ugrastim kuafore gittim siz nordunuz

iyi o zaman :)
ben de bu gun tikinip durdum. irmikli bir pasta yapmistim. kocadilim yedim. allahtan iki arkadasin tabaklai bendeydi de gonderdim onlarla, iki dilim kocama ayrdim.. herkes rejimde oldugumu biliyo napiyim :39:

Evet canim gün geçtikçe ağrılarım çoğalıyor:(
Eşimde bu hafta sonu Hollanda'ya gidiyo yeğenlerinin süneti var ben gitmicem araba yolculugunda belim agriyo

tam benim gibi revanikoliklere gore bir pasta.

kek icin:

3 yumurta
1 su bardagi seker
1 su bardagi irmik
1 su bardagi sut
yarim su bardagi sivi yag
bir bucuk su bardagi un
kabartma tozu ve vanilya

serbeti:

3 su bardagi su
2 su bardagi seker

kremasi:

1 kg sut
3 tepeleme kasik nisasta
5 kasik seker
muhallebi pisip soguduktan sonra 1 kutu creme liquite eklenip guzelce mikserlenir.

kek sicakken soguk serbetle islatilir., uzerine krema dokulur.

ben boyle yaptim ama kek soguduktan sonra ikiye kesip sicak serbetin yarisiyla islatip krema dokup; kalan keki de uzerine kapatip yapanlar, yani yas pasta havasi vererek yapanlar da varmis. oylesinin goruntusu daha estetik oluyordur..

Son düzenleme:
Evet canim gün geçtikçe ağrılarım çoğalıyor:(
Eşimde bu hafta sonu Hollanda'ya gidiyo yeğenlerinin süneti var ben gitmicem araba yolculugunda belim agriyo

Yat dinlen sen.. Esin seni birakip neden gidiyo insan esini birakirmi hic :19:
tam benim gibi revanikoliklere gore bir pasta.

kek icin:

3 yumurta
1 su bardagi seker
1 su bardagi irmik
yarim su bardagi sivi yag
bir bucuk su bardagi un
kabartma tozu ve vanilya

serbeti:

3 su bardagi su
2 su bardagi seker

kremasi:

1 kg sut
3 tepeleme kasik nisasta
5 kasik seker
muhallebi pisip soguduktan sonra 1 kutu creme liquite eklenip guzelce mikserlenir.

kek sicakken soguk serbetle islatilir., uzerine krema dokulur.

ben boyle yaptim ama kek soguduktan sonra ikiye kesip sicak serbetin yarisiyla islatip krema dokup; kalan keki de uzerine kapatip yapanlar, yani yas pasta havasi vererek yapanlar da varmis. oylesinin goruntusu daha estetik oluyordur..

Tsk ederim canim denerim en kisa zamanda

Back