Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kİz tarif nere gitti yapicam
tatile gelmekle surekli yasamak arasinda ucurum var. bence sen de vataninin kiymetini bilmelisin.. ben bizim koyun ineklerini bile ozluyorum..
Neden canım turkiyeyi hic bişeye değişmem gel gor ooyle demezsin.
ben yaşamak isterdım cnm, özenıyorum hayat standartlarının yuksek oluşuna özgür oluşuna her şeyin kolay oluşuna...
Burda hersey kolay degilki sandigin gibi,mesela doktordan randevu aliyosun taa 2 ay sonraya,her yil vergilerden anasi agliyo insanlarin...Neden canım turkiyeyi hic bişeye değişmem gel gor ooyle demezsin.
ben yaşamak isterdım cnm, özenıyorum hayat standartlarının yuksek oluşuna özgür oluşuna her şeyin kolay oluşuna...
Alisverislerde fiyatlar tr ye gore uygun fakat vergiler bitiriyo cesit cesit vergisi var..
kizlar ne kadar zamanda bir izne gidersiniz
mesela biz iki senede bir kere bi yaz gidioz bi yaz gitmiyoz (
burdakilerde adet olmus o
hemen hersene gitmek istesem kaynanalar basliyo surat egmeye hersene izinmi olurmus gibi laf carpitmaya hic diretmedim ama baskalarina dediklerinden anliyorum (
Ben de gecen sene gittim bu sene gitmiyorum seneye anca :44:
Burda hersey kolay degilki sandigin gibi,mesela doktordan randevu aliyosun taa 2 ay sonraya,her yil vergilerden anasi agliyo insanlarin...
Alisverislerde fiyatlar tr ye gore uygun fakat vergiler bitiriyo cesit cesit vergisi var..
olsun canım burada da oyle degıl mı sanki. doktorların hepsi iyidir, iyi ilgilenıyordur hem. hayat düzenlıdır.
kizlar ne kadar zamanda bir izne gidersiniz
mesela biz iki senede bir kere bi yaz gidioz bi yaz gitmiyoz (
burdakilerde adet olmus o
hemen hersene gitmek istesem kaynanalar basliyo surat egmeye hersene izinmi olurmus gibi laf carpitmaya hic diretmedim ama baskalarina dediklerinden anliyorum (
Burda hersey kolay degilki sandigin gibi,mesela doktordan randevu aliyosun taa 2 ay sonraya,her yil vergilerden anasi agliyo insanlarin...
olsun canım burada da oyle degıl mı sanki. doktorların hepsi iyidir, iyi ilgilenıyordur hem. hayat düzenlıdır.
sen burdakileri doktormu saniyon baytar resmen iki sene cezairde okumus adamlari getirtip doktor diye basimiza koyolar acile gidiyosun 4 saatten assaga almiyorllar iceri uzaktan davulun sesi hos gelir sen sebzenin tazesini yerken biz kocamis hormon bombasi yiyoruz valla yedigimiz o ufak ufak salataliklari bile cok ozluyorum buranini 30 40 cm boyunda acur gibi sert ama alistik mecbur
Selam kizlarrr nasilsiniz bugunn..
Bende bi tatli yapayim ne yapsam acaba derkenn pasa lokumunu denemis bulundum
Kocam tatli duskunude her hafta 3-4 cesit yapiyorum