• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Pasa lokumu nasil bi tatli?
Bana yarin misafir gelicek ben de tatli yapicam bu aksam bi de halimi silsem iyi olur.. Bu gece cok isim var.. Birazdan randevum var cikicam evden..

Bu arada bu sabah wcden cikip ac karnima tartildigimda 61.7 kg ciktim :51:
Ama cok mu inceldin diye sorsaniz cok net hayir d er im..
60 kg ya insem yeter diyordum ama 55 e inmem sart gibi

Pasa Lokumu
$LOKUM.jpg :47:

Son düzenleme:
Malzemeler :

2 çay bardagi toz seker
2 çay bardagi un
1 litre süt
3 yemek kasigi kakao
2 paket kram santi
1 su bardagi süt
Hindistan cevizi

Yapilisi :

Seker, un ve kakao bir tencereye konulur. Süt yavas yavas eklenerek telle karistirilir. Orta ateste muhalebi kivaminda pisirilir. Hindistan cevizi serpilmis siyah dikdörtgen firin tepsisine siccaken bosaltilip düzgünce yayilir, sogutulur. Cukur 1 kapta 2 paket krem santi ve 1 bardak sütle çirpilir. Sogumus pudingi üzerine yayilir. Buzdolabinda sogutulur. Biçakla uzunlamasina ortadan ikiye kesilir. Kisa kenardan 3 parmak eninde seritler kesilir. Kesik parçalar spatuyla yardimiyla rulo seklinde servis tabagina yerlestirilir.

tatile gelmekle surekli yasamak arasinda ucurum var. bence sen de vataninin kiymetini bilmelisin.. ben bizim koyun ineklerini bile ozluyorum..

canım bılıyorum tabi ki ama hayat standartları orada daha yuksekken o ımkanlardan da faydalanmak gerek bence. sız ordan buraya kesın dönuş yapsanız çok zorluk cekersınız hayat sartlarına adapte olmakta bence, ama bızler oraya gelsek dil ve yeni kültüre alıştık mı tamamdır:)

kizlar ne kadar zamanda bir izne gidersiniz
mesela biz iki senede bir kere bi yaz gidioz bi yaz gitmiyoz :((
burdakilerde adet olmus o
hemen hersene gitmek istesem kaynanalar basliyo surat egmeye hersene izinmi olurmus gibi laf carpitmaya hic diretmedim ama baskalarina dediklerinden anliyorum :((

Son düzenleme:
Neden canım turkiyeyi hic bişeye değişmem gel gor ooyle demezsin.

ben yaşamak isterdım cnm, özenıyorum hayat standartlarının yuksek oluşuna özgür oluşuna her şeyin kolay oluşuna...
Burda hersey kolay degilki sandigin gibi,mesela doktordan randevu aliyosun taa 2 ay sonraya,her yil vergilerden anasi agliyo insanlarin...
Alisverislerde fiyatlar tr ye gore uygun fakat vergiler bitiriyo cesit cesit vergisi var..
hemen hersene gitmek istesem kaynanalar basliyo surat egmeye hersene izinmi olurmus gibi laf carpitmaya hic diretmedim ama baskalarina dediklerinden anliyorum :((

Ben de gecen sene gittim bu sene gitmiyorum seneye anca :44:

Burda hersey kolay degilki sandigin gibi,mesela doktordan randevu aliyosun taa 2 ay sonraya,her yil vergilerden anasi agliyo insanlarin...
Alisverislerde fiyatlar tr ye gore uygun fakat vergiler bitiriyo cesit cesit vergisi var..

olsun canım burada da oyle degıl mı sanki. doktorların hepsi iyidir, iyi ilgilenıyordur hem. hayat düzenlıdır.

Benim bütün ailem burda olduğu icin Türkiye'yi fazla aramıyorum ama kayınvalidem trde oyuzden bizde busene gidicektim ama bebikim geliyo gidemicem

bencede aldirma bel gelim geleli hersene gidiyorum gecen sene iki kez gittim esim aslinda daha fazlada gonderirde ben onsuz gitmek istemiyorum onu ozluyorum aklim burda kaliyor ne yer ne icer diye gercekten fransada adet olmus bi kac sene gitmemek onu bazen esimdede der sen haline sukret senelerce gitmeyenler var diye

olsun canım burada da oyle degıl mı sanki. doktorların hepsi iyidir, iyi ilgilenıyordur hem. hayat düzenlıdır.

sen burdakileri doktormu saniyon baytar resmen iki sene cezairde okumus adamlari getirtip doktor diye basimiza koyolar acile gidiyosun 4 saatten assaga almiyorllar iceri uzaktan davulun sesi hos gelir sen sebzenin tazesini yerken biz kocamis hormon bombasi yiyoruz valla yedigimiz o ufak ufak salataliklari bile cok ozluyorum buranini 30 40 cm boyunda acur gibi sert ama alistik mecbur

Yavvvv bugün çok halsizim saat 5 te uyumuştum kötü oldum kalkınca bir kkya baktım ruzgargulu tatlı tarifi vermiş canim çekti ama yapmadım yarın yapicam insallah

Back