sen burdakileri doktormu saniyon baytar resmen iki sene cezairde okumus adamlari getirtip doktor diye basimiza koyolar acile gidiyosun 4 saatten assaga almiyorllar iceri uzaktan davulun sesi hos gelir sen sebzenin tazesini yerken biz kocamis hormon bombasi yiyoruz valla yedigimiz o ufak ufak salataliklari bile cok ozluyorum buranini 30 40 cm boyunda acur gibi sert ama alistik mecbur
bak tamda yarama bastin benimde en cok sikayetci oldugum sey doktorlar...bir randevu aliyorsun en az 1 aya veriliyor bazende gittigin ilgiyi goremiyorsun bazen soru sormaya bile cekiniyorsun senin icin onemli olan birseyi ck siradanmis gibi goruyorlar....
lapinu sen creildemi oturuyon kiz sen bana baya yakinsin bir kac defa geldim creille esimin arkadasi orda oturuyor....
Coco sana katiliyorum..
Asli turk dojtorlari dunyada 1 numaralar. Burda insan caninin kiymeti yok. Komsumuz bobrek kanseri. Aile dojtorunu aradilar gecenin bi fakti. Kadin fenalasmisti y er lerde yuvarlaniyodu. Butun komsular toplandi falan. Aile doktoru hemen kanser hastanesine gidin acilden dedi. Hemen goturduler geri zekalilar almamislar iceri. Neymis dojtor kagit yazmamis. Bu komsumuzu deneme tahtasi gibi defalarca ameliyat ettiler. Sonunda turkiyede gorundu sakin olma kipirdayamayacak duruma gelirsin demis..onu dinledi snra..
Onu gectim evladim icin yuzde yuz engelli dedildr 8 aylikken katlediceklerdi. Ben sonuclafi uludagunversitesi tip fakultesi noropediatriye gonderdim. Ciddi bir sorun olacagini dusunmuyorum dediler. Allaha cok sukur de hakli ciktilar..
Ben disimi yaptirdim burda adam taskin dolgu yapmis ilerde kist olabilir dedi bana turkiyedeki dojtor..
boyle hikayeler herkeste birsuru vardir.
Turkiyede sigortali oldugun surece cok daha iyi eller sana doktorluk yapiyor. Ben her konuda ordakileri tercih ediyorum.
Gazi yasargil hoca da turk drlarinin ne kadar.basarili olduklarinin kaniti. Dunyada 1 numaralar
Evet canim sen nerdeydin?
canim ben sarcelles aramizda yanlis hatirlamiyorsam 35 km var
Ohhh yakınız kiz fazla yok aramizda
kocam kac kilo canim tatliyi sevenler zayif olmuyor
Evet canim geldim orda bir turk yeri var mağaza ceyizlikte var oraya geldimsarcellese hic gelip gittinmi
Vallah kızlar Türkiye'de paran oldumu özel hastane oldumu etrafında pervane oluyorlar Dr hasta iletişimi okadarda iyi değil gidin devletede yaptıkları muameleyi bir görün. Ha burdaki doktoru falan savunmuyorum ama ben hiç probleme yasamadım belkide derdinizi kendiniz tam olarak anlasmiyosunuz oyuzden.
Evet canim geldim orda bir turk yeri var mağaza ceyizlikte var oraya geldim
Selam kizlar nasilsiniz ?
hosgeldin canim ama ben sana kustummm
kizlar ne kadar zamanda bir izne gidersiniz
mesela biz iki senede bir kere bi yaz gidioz bi yaz gitmiyoz(
burdakilerde adet olmus o
hemen hersene gitmek istesem kaynanalar basliyo surat egmeye hersene izinmi olurmus gibi laf carpitmaya hic diretmedim ama baskalarina dediklerinden anliyorum(
biliyorum orayi flanedin icinde turk ceyiz giyim ceyizlik felan satiliyor...orasi bana cok yakin hatta yarin o taraflara ugramam lazim
onun tam karsisindaki meydanda uzun pazar var cok guzel ben parisin hic bir yerinde okadar buuk pazar gormedim tafsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?