• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Allah gonlune gore versin canim ben cok karisigim ruyalarimin etkisine cok kapiliyorum bi gun erkek gorursem erteqi gu
Kiz goruyorum karman corman yani 13 haftalikken gittk belli degil dedi dr haa dedim o zAman kiz olabilir falan yani sanirim biseyi cok fazla istemiyceksin ama hayirlisi ise olsun oglum olmus daha beter sinavlara tabii tutulmusum istemem rabbim cekebilecegim yuku versin

Hayirli bir erkek bebegin olur insallah beni her gören oğlan dedi karnım sivriydi esimin ailesinde fazla kiz yoktur rüyalarda hep erkek bebekti ama ben hp hayırlısı dedim elli ayağı düzgün olsun dedim insallah gonlune gire verir rabim kizin kaç yarinda?

ay 12 kilo almissin onu dert ediyorsun kizim zaten dogumda bi kismi direkt gidiyo, kalan bir kismi da lohusalikta kendiliginden gidiyor.. geriye birkac kilo kalir onu da verirsin.. sen emzirirken herseye saldirma sut olsun diye :)
Hahaha insallah canim dur bakalim birdaki kontrolde tartilcam bence kilo aldım ben

Lapinucum kizim 4 yasinda canim kiz evladi bambaska kizin dogsun bir gor ozellikle babalar deli oluyor kizlari icin o ikinciyide kiz istiyor sanirim tek kalma meraki var:))

doguma var daha alirsin tabi ki ben 16 kiloyla doguma girdim mesela.. yine de cok sayilmaz canim..

simdiki devir de kiz-erkek ayni.. ikisinin de hayirlisi iyi, hayirsizi kotu.. hep hayirli olani istemek gerek..

Kizlar bugune kadar kustum yiyemedim 3 kilocuk gitmis gide gide yani baska biri olsaydi 10 kilo verirdi kizimda 18 le bitirdim hic kalmadi bunda 12 hedefim bakalim uyabilirsem emzirmede falan veeemiyorum ben en iyisi bastan siki tutmak olayi

ORKDM demek taniyosun beni, valla cok sohbetler oldugu icin inan hatirlyamadim senelerdir nerelerde takildim, tup bebek, fransa,yemek bolumu, makyaj bolumu, ha birde dikis bolumu var benim esas meslegim
onuda yeni hatirladim elbise diktim eklemistim :)

baya mesur olacam yakinda:51::1:

doguma var daha alirsin tabi ki ben 16 kiloyla doguma girdim mesela.. yine de cok sayilmaz canim..

simdiki devir de kiz-erkek ayni.. ikisinin de hayirlisi iyi, hayirsizi kotu.. hep hayirli olani istemek gerek..

Evet haklisin kizida bir erkegide ama insan illaki olmayani istiyor bide cevre girince isin icine kafayi yddiriyorlar simdi herkes dort gozle beni bekliyo hatta kaynana emin erkek olduguna :((

ORKDM demek taniyosun beni, valla cok sohbetler oldugu icin inan hatirlyamadim senelerdir nerelerde takildim, tup bebek, fransa,yemek bolumu, makyaj bolumu, ha birde dikis bolumu var benim esas meslegim
onuda yeni hatirladim elbise diktim eklemistim :)

baya mesur olacam yakinda:51::1:

Kiz sen gitmedinmi?geri gelmisin

Evet haklisin kizida bir erkegide ama insan illaki olmayani istiyor bide cevre girince isin icine kafayi yddiriyorlar simdi herkes dort gozle beni bekliyo hatta kaynana emin erkek olduguna :((

Evet zaten bu cevre yokmu sinir oluyorum benim ilk bebeğim olmasına rağmen kiz diyince hmm hayırlısı diyorlar dudak bukup bende dedim ne kizim cok nede oğlum rabim hayırlısı neyse onu versin
Vallah kiz evladı daha hayirli benim iki erkek kardesim var biri evlendi bastı gitti arkasına bile bakmadı digeride kucuk zaten ama ben annemi hiç yanliz bırakmıyorum o benim ben onun her ihtiyacına koşuyoruz

ben tr'den katılsam olma mı :3::3::3::1::1::1:
Olmaz mi tatlimm gel katill tabikiii dun gormedim kusura bakma.. :38:
kıs rüzgoş ne vakit açtın sen bu topiki :4::4::4::4:

bol sohbetler hanımlar bye:54:

Kiz 1 ay olmadi heralde acali ben bu kadar kisinin gelecegini tahmin etmiyodum valla,yurtdisina gelin gidenler topigide var oraya kimse gelmedi bunada gelmez diye ummustum :1:
Yurtdisi topiginde de takiliriz :ssz:
Gel yine emii :16:

Selam kizlarrr nasilsiniz bugunn..
Bende bi tatli yapayim ne yapsam acaba derkenn pasa lokumunu denemis bulundum :ssz:
Kocam tatli duskunude her hafta 3-4 cesit yapiyorum :31:

Back