Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Clinikti dr o clinigin ortaklarından biriydi zaten baya yasliydi esime diyom tuhhh adam emekli oldu bir tane kız doguraydimda öyle emekli olsaydı eşimde adam dahada emekli olmasinmi

okadar cokki butur insanlarda, sadece ben diyenlere sinir oluyorum, senin 2 cocugun var yol bitmezsin etmezsin ne diye beni gotur dersinki, gitmek istiyorsan cik git, her zaman baskasimi goturuyor seni ne gicik insanlar varya

bizimde bir ayi geckindir arabamiz yok , esim sattim yeni alcak bakinip duruyor, daha kac aydir bi magazaya gidemedik, illaki araba lazim yurumeye gidilmez, kizimin ihtiyaclari olyor, ufak tefek intermarcheden aliyorum, mahallemizde her kadinin arabasi ehliyeti var bigunde demis degilim beni gotur diye ki dun randovumuz vardi kizimin, okadar yagmur yagiyor, gidecegim yer yurumeyle yarim saat falan, ciktim gittim pusetin yagmurlugunu alip, ne gerek var baskasini rahatsiz etmeye cik git kendin

Ayy cocugum olsunda en bagiririm o sorun deil :))
Ama ben kesin yirtarim ortaligi biliyorum..
Heralde dogum aninda bildigim butun kufurleri ederim

aynen bende oyle yaptim, oyle bi bahirdimki, disardaki insanlar duymus, hemsire geliyor tamamm sessiz ol falan diye, valla ne sessiz olmasi yirttim ortaligi
benim doktorum turktu o dogumuma girmedi baskasinin domundayken taa benim sesimi duymus, benim dogumdan sonra yanima geldi diyor nasil bagirdin oyle diye, bende napim igne tutmadi bende bagirdim dedim :)

Ben ilk doğumumda hiç bilmiyordum çok rahatti esim bile şaşırdı bukadar rahat beklemiyordu kaybettiğim bebegiminki çok uzun sürdü hem dogum sancısı hemde kaybetmenin acısı ama bu kucuk oglumun offf o neydi öyle sansa esinde geceden deplasmana gitti annemle anneannem bekçi oldular o gece bana o gece onlara okadar guldumki anlatamam sabah bir sancı vurdu anlatamam o ssnciyla bir wcye gidiyorum bir ambulansı arıyorum bir taraftanda dosyamı gazirliyorum çok kotuyduya helede esimin olmaması iğnede yapılmadı dogum yakın diye ama sagolsunlar doğumuma giren sace fame çok iyiydi çok yardımcı oldular

Merak ettim bak simcikk
Korkunun ecele faydasi yok napalim olsunda hele bi herkes nasil doguruyosa bizde dogurcaz elbet..
Doktor bana umutsuz vaka degilsin ikizin bile ollabilir dedi neden oyle dediyse :26:

canim benim umutsuz vaka olmadigin icin oyle demis.
bak sana ne anlaticam,
benim burda yasayan akrabalarim var. kuzenimin esi 5_6 sene falan hamile kalamadi. cok takintili, hassas bir yapiya sahip kendisi. doktora gittler, tabi ben evlenmeden onceye dayaniyor bunlar.. gitmisler doktora hic bir sorun yok. hamile kalmasini engelleyecek hicbirsey yok. artik kendisi demis ki; bana oyle demeyin, ilac verin kullanayip hamile kalayim artik diyomus.
sonra bunun halasi geldi almanyadan. onun evinde kaldi, cok keyifli gunler gecirdi, bi de bakti ki o ay hamile kalmis.
oglu seneye okula basliyor 3 yasina girecek.
sirf kafasina taktigi icin vucudundaki dengeleri degisti, engel oldu hamile kalmasina.. bebegi olmadigini unuttugunda hamile kaldi.

senin uzerinden yillar da gecmedi niye bu kadar uzuyorsun kendini?
insallah nur topu gibi bi bebegin olucak ben inaniyorum, allah nasip edecek insallah.
belki yarin, belki yarndan sonra, bize dusen beklemek

Son düzenleme:
evet evet buydu galiba, progesteron hormonu hapi. dilimin ucunda, neydi diye dusunuyodum, yanlis bisey demiyeyim dedim.. sanirim ayni seyi kullandik..

bu hapi benim arkadaslarimdan hepsine verdiler kanamasi olanlara
bu hap kanamadan dolayi dusme tehlikesi oluyorya, bebegin iyi tutunmasi icin bi hap
ben bunu tup bebek tedaviden sonrada kullandim daha hamile oldugumu bilmiyordum, bebek iyi tutunsun diye vermislerdi ondan biliyorum

Ay yok valla bebek bebek diye tutturmuycam artik yaaa yoruldum iyce oluruna biraktim ben...

Bir defa o bölgeden mahsetti hiç bilmiyorum ismini daha yeni duydum dedim dediğim halde gel beni bırak dedi daha sonra esime sordum orası neresi diye demezmi 1 saat uzaklıkta diye total 2 saat yolu kaybettiğimi düşünsek 3 saate yakın niyeki kocası Marsilya'ya gitmiş oda orda arkadasında kalacakmış ben hafta ici hergun evde yalnızın anneme. Bile kalmaya gitmem öyle annemi çağırırım kadinda eltisinin arkadasinın kocası almaya gelecekmiş sonra dün okadar yağmur yağıyordu anneme yağmur durmazsa seni bırakırım dedim annem kalkıp o yağmurda otobusle gitti duşun yani

ay bende soyluyorum burda en buyuk ornek benim, hatta yasadiklarimi yazdim ona oku dedim ama insan kendini tek ben varim zannediyor, biz senelerdir ugrastik cabaladik 8 seneden onra fransada bisey bulamadik, gittik turkiyede tedavi olup ilk seferde hamile kaldimki,
ruzgargulu canm sen daha cok yenisin, okadar cok takma kafana, inan butur sorunlarin cok sebebi stress yapmaktan dolayi oluyor, inan duat et insallah olacak bi gun
ben inanamiyordum olmaz artik diyordum ama Rabbim isteyince oluyor

Canım senin Dr Serdar dalkilicmi????

Kizlar bide folik asit hamile kalmaya yardimci degil demi ?
Vitaminmis sadece sanirim

Folic acide hamile kalmadan 3 ay önce kullanılır hamileliğin 12.haftasina kadar bebegin beyin gelişimini sınır sistemini geliştiriyor bur çeşit vitamin minarellerden oluşuyor bu son 2 hamileligimde birkaç ay istedik olmadı folice başladığım ayda hamile kaldım acaba bende vitamin eksikliğimi var diye Bazende düşünüyorum

Cok uykum geldi ben gidiyorumm iyi geceler kizlar.. Bebislerini opun benim yerime emi
Gorusmek uzere..

Ok canım sanada iyi gclr bende cikim artık erkenden kalkarlar bizimkiler hepinize iyi gclr rüzgar Gül'ü umarım bebeğine biran önce kavuşursun inssss

iyi geceler ruzgargulu bende cikatim birazdan
guya bugun bloga biseyler eklicektim
yine ceneye daldim kaldi :)
yarin gorusurukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…