• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Tanimiyorumda internetten duydum iyi ilgili birimi erken randevu veriyormu aramızda 42 km var trafik felan 1 saati bulur iyi bir drda gitmeyi düşünürüm

iyi canim ben buraya geldim geleli o benim doktorum taa 2004 ten beri artik aile gibi olduk, esimle pek anlasirlar :)
randovuyu onceleri cok gec veriyordu ama simdi okadar gec vermiyor tabi yine bikac hafta surebilir sanirim, simdi ozel oldu
ben tanidigim icin kendiyle konusup su zaman al diyor ona gore gidiyorum
bize 10-15 dk uzaklikta yakin ynai, otobuslede burdan direk hastanenin onune gidiyorum
cok uzaklardan gelenleri var, taaa metzden geliyolarmis , cocugu olmayanlar genelde hep bunu tercih ediyor baya tecrubeliyani

ay bende gideyim saat 2 oldu,kiz erken uyanior ben uyukluyorum ha bire: )
insallah devami baska gune ,hepsini bugun konusmayalimm:51:

op annesi opp,onlarin annnelerine ihtiyaclari var, bazen bende simaya kiziyorum abbaya veriyorum al su kizini diye:) annemm bi aliniyo yuzunu burusturup agliyo hemen geri bana geliyo, iste anne sonucta sonradan bol bol opup kokluyoruz birbirimizi

............................

Son düzenleme:
Kızlar amada konusmusunuz ben sizmisim dün gece hepiniz bagira bagira doğurmusunuz ya ben? Benim canım çok tatlidir çok korkuyorummmmmmmm :43:

Kızlar amada konusmusunuz ben sizmisim dün gece hepiniz bagira bagira doğurmusunuz ya ben? Benim canım çok tatlidir çok korkuyorummmmmmmm :43:

Korkma korkma anlik bir olay. Ayrica da herkesin cani tatli :)
Ben de kocami bekliyorum daha gelicek de ben de cikicam. Bu adamin zamanlama sorunu beni yoruyo yaa.. Cocuk uyudu cikamiyorum.
Camiye bi hoca hanim gelicekti, ordan da arkadasin evinde gun var kuzenim de o gunun icunde oreya gidecektim. Ama gidemiyorum

iyi canim ben buraya geldim geleli o benim doktorum taa 2004 ten beri artik aile gibi olduk, esimle pek anlasirlar :)
randovuyu onceleri cok gec veriyordu ama simdi okadar gec vermiyor tabi yine bikac hafta surebilir sanirim, simdi ozel oldu
ben tanidigim icin kendiyle konusup su zaman al diyor ona gore gidiyorum
bize 10-15 dk uzaklikta yakin ynai, otobuslede burdan direk hastanenin onune gidiyorum
cok uzaklardan gelenleri var, taaa metzden geliyolarmis , cocugu olmayanlar genelde hep bunu tercih ediyor baya tecrubeliyani

bende buraya geldim geleli hep ayni dr gidiyorum ama salak sey her gittigimde sorunun neydi niyye geldin diyor adam akilli birini bulamadim en son gittigim dr sahaneydi istedigim gun randevuyu saatini aliyordum;bir sorun olsa 1 hafta icinde ranevu alirdim acil olarak gitsem kimsenin olmadigi vakit arada hemen aliyordu sahaneydi yani ama onun gibisini nerden bulurumki fiyetida cok iyidi ....bazen nette arastiriyorum jinekologlari soyle ilgili istedigim anda ulasabilecegim ama yokki benim onceki dr andevu alsam en az 1 ay acillik olsam bakmaz ancak clinigin aciline gidecem ordada farkli farkli dr benim hamileligim riskli oldugu icin heran gidebilecegim ilgili bir dr ariyorum...

Canim benim dr cezairli bi kadin ben cok memnunum. Ozel muayenehanesi vae buna ragmen dogumdan sonra hastaneye beni ziyarete geldi.
Fontainebleau merkezde gittigim doktor. Orasi da paris bolgesi size cok ozak mi kalir bilmiyorum ama bilgin olsun yani..

o hangi bolgeye dusuyor ben dogumlarimi mahallemdeki clinikte yaptim cok ilgisiz bir clinik yahudilere ait tam yabanci dusmani olan bir yer....artik gitmicem oraya sadece dogumlara giderim dogum bolumu cok iyi bebek bakimi ama jinekologlari berbat netten birkactane buldum aslinda biri var kerdanili komsum hic memnun kalmamis adam haftada 1 kontrole cagiriyormus her mayenesi 60 euroymus arkadasimin tanidigina hamileyken bu bebek yanlis yere yerlesmi yasamasi zor gel alalim demis bebegi kadinda onu birakmis gitmeyi simdi cok saglikli bir bebegi varmis

ya birde az once o dogum videosunu izledim kadin sokakta kilotsuzmu geziyormus.ne kolay dogummuski oyle pat diye doguruyor hangi ara gobek kordonunu kesti oyle plasentayi cikardi oyle bebek dusunce kafa assagiya dusmedide yatarakmi dustu kadinda hic kanama olmadimi yada bebegin sulari nerde....pehhhhh hic dogurmamis olsam inanacam.....bu kadar yalan haberede pesss kadin bence eteginin icinde sakliyordu o arada pat birakti gitti inanmayin boyle sacmaliklara...

ooo fransali hanimlar burada kaynatiyormus :) bende uzun zamandir ugramiyordum buralara kimse olmuyo diye.

sympatiquim o kizini yiycem ben yaaa cok tatli masallah

Back