Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün mahalleden arkadaşlarla bizde toplandık alt katimdaki komşum beni aradi cocukları okula götürmeden benimkinide öğleden sonra o götürecekti hazırlığımı tamamlim diye kadın ne dese iyi beni bilmem aksama doğru gotururmusun arabayla gecede orda kalacakmış ben oraları bilmem gelemem dedim yolu tarif ederim diyor peki dönüşte nasil gelecem dedim Yolu'da bilmiyorum 2 çocukla istersen esim gelsin isten beraber seni bırakırız dedim neyse otobusle giderim dedi sınır oldum rahatı icin baskalarını kullananlardan bir hastalık bir acillik olur ayrı koşa koşa giderim ama kadininki keyf meselesi gittiği yer yakın olsa yine bırakırım yol 1 saati buluyormuş acil ısı orda olsa gene anlicam
Ayy cocugum olsunda en bagiririm o sorun deil :))
Ama ben kesin yirtarim ortaligi biliyorum..
Heralde dogum aninda bildigim butun kufurleri ederim
Merak ettim bak simcikk
Korkunun ecele faydasi yok napalim olsunda hele bi herkes nasil doguruyosa bizde dogurcaz elbet..
Doktor bana umutsuz vaka degilsin ikizin bile ollabilir dedi neden oyle dediyse :26:
evet evet buydu galiba, progesteron hormonu hapi. dilimin ucunda, neydi diye dusunuyodum, yanlis bisey demiyeyim dedim.. sanirim ayni seyi kullandik..
Kizlar bide folik asit hamile kalmaya yardimci degil demi ?
Vitaminmis sadece sanirim
aynen bende oyle yaptim, oyle bi bahirdimki, disardaki insanlar duymus, hemsire geliyor tamamm sessiz ol falan diye, valla ne sessiz olmasi yirttim ortaligi
benim doktorum turktu o dogumuma girmedi baskasinin domundayken taa benim sesimi duymus, benim dogumdan sonra yanima geldi diyor nasil bagirdin oyle diye, bende napim igne tutmadi bende bagirdim dedim :)
canim benim umutsuz vaka olmadigin icin oyle demis.
bak sana ne anlaticam,
benim burda yasayan akrabalarim var. kuzenimin esi 5_6 sene falan hamile kalamadi. cok takintili, hassas bir yapiya sahip kendisi. doktora gittler, tabi ben evlenmeden onceye dayaniyor bunlar.. gitmisler doktora hic bir sorun yok. hamile kalmasini engelleyecek hicbirsey yok. artik kendisi demis ki; bana oyle demeyin, ilac verin kullanayip hamile kalayim artik diyomus.
sonra bunun halasi geldi almanyadan. onun evinde kaldi, cok keyifli gunler gecirdi, bi de bakti ki o ay hamile kalmis.
oglu seneye okula basliyor 3 yasina girecek.
sirf kafasina taktigi icin vucudundaki dengeleri degisti, engel oldu hamile kalmasina.. bebegi olmadigini unuttugunda hamile kaldi.
senin uzerinden yillar da gecmedi niye bu kadar uzuyorsun kendini?
insallah nur topu gibi bi bebegin olucak ben inaniyorum, allah nasip edecek insallah.
belki yarin, belki yarndan sonra, bize dusen beklemek
okadar cokki butur insanlarda, sadece ben diyenlere sinir oluyorum, senin 2 cocugun var yol bitmezsin etmezsin ne diye beni gotur dersinki, gitmek istiyorsan cik git, her zaman baskasimi goturuyor seni ne gicik insanlar varya
bizimde bir ayi geckindir arabamiz yok , esim sattim yeni alcak bakinip duruyor, daha kac aydir bi magazaya gidemedik, illaki araba lazim yurumeye gidilmez, kizimin ihtiyaclari olyor, ufak tefek intermarcheden aliyorum, mahallemizde her kadinin arabasi ehliyeti var bigunde demis degilim beni gotur diye ki dun randovumuz vardi kizimin, okadar yagmur yagiyor, gidecegim yer yurumeyle yarim saat falan, ciktim gittim pusetin yagmurlugunu alip, ne gerek var baskasini rahatsiz etmeye cik git kendin
canim benim umutsuz vaka olmadigin icin oyle demis.
bak sana ne anlaticam,
benim burda yasayan akrabalarim var. kuzenimin esi 5_6 sene falan hamile kalamadi. cok takintili, hassas bir yapiya sahip kendisi. doktora gittler, tabi ben evlenmeden onceye dayaniyor bunlar.. gitmisler doktora hic bir sorun yok. hamile kalmasini engelleyecek hicbirsey yok. artik kendisi demis ki; bana oyle demeyin, ilac verin kullanayip hamile kalayim artik diyomus.
sonra bunun halasi geldi almanyadan. onun evinde kaldi, cok keyifli gunler gecirdi, bi de bakti ki o ay hamile kalmis.
oglu seneye okula basliyor 3 yasina girecek.
sirf kafasina taktigi icin vucudundaki dengeleri degisti, engel oldu hamile kalmasina.. bebegi olmadigini unuttugunda hamile kaldi.
senin uzerinden yillar da gecmedi niye bu kadar uzuyorsun kendini?
insallah nur topu gibi bi bebegin olucak ben inaniyorum, allah nasip edecek insallah.
belki yarin, belki yarndan sonra, bize dusen beklemek
aynen bende oyle yaptim, oyle bi bahirdimki, disardaki insanlar duymus, hemsire geliyor tamamm sessiz ol falan diye, valla ne sessiz olmasi yirttim ortaligi
benim doktorum turktu o dogumuma girmedi baskasinin domundayken taa benim sesimi duymus, benim dogumdan sonra yanima geldi diyor nasil bagirdin oyle diye, bende napim igne tutmadi bende bagirdim dedim :)
Canım senin Dr Serdar dalkilicmi????
evet :) taniyomusun sende