• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Bende iyim ama iste git gide bir agirlik olusuyo vallah canim suan sepetimi yaptirmaya verdim bebek icin orda yatiricam 6 ayina kadar obur giyim gibi seyler icinde indirimi bekliyorum

Hadi bakalimm.. Yat dinlenn bol boll.. Meyve ye bide cokcaaa :16:
Allah hayirli bir evlat eylesin insAllah.. Fransada cocuk buyutmek zor valla Allah korusun cocuklari

Benim esimde insaatlaa ugrasiyo
Bende acikmistim kalktim birseyler atistirdim ustunede cevizle pismaniyede yedim ayyy nasil birsey oldum ben Boyle ne bulsam yiyorum cok kilo aldim bellim agriyo bacaklarim agriyo kalcam agriyo icerdeki habire tekmeliyo ayak bileklerim bile agriyoya:(

selamun aleykum :)
ben geldim, esimin abisindeydik yeni geldik, pastam mukemmel olmus :p yediklerimi anlatmiyim lapinunun cani cekmesin :)

prematurem fontainebleau 77 bolgesinin en asortik sehri oluyor..

sizden ne haber kizlar

Benim esimde insaatlaa ugrasiyo
Bende acikmistim kalktim birseyler atistirdim ustunede cevizle pismaniyede yedim ayyy nasil birsey oldum ben Boyle ne bulsam yiyorum cok kilo aldim bellim agriyo bacaklarim agriyo kalcam agriyo icerdeki habire tekmeliyo ayak bileklerim bile agriyoya:(

ayy kiyamam kizz icindeki seyy seni sömürüyo ha bire :1:
Hamilelik yorucudur muhtemelenn :44:

benimki burda dogmus ama babasi kesin donus yapinca nevsehire tasinmislar sonra esim 20 yasinda geri gelmis istek yapmis abisi simdi fransiz vatandasligini almak istiyor hemen vereceklermis ona sevindik bugun o habere oyle beklemiycekmis vatandasligi almak icin

selamun aleykum :)
ben geldim, esimin abisindeydik yeni geldik, pastam mukemmel olmus :p yediklerimi anlatmiyim lapinunun cani cekmesin :)

prematurem fontainebleau 77 bolgesinin en asortik sehri oluyor..

sizden ne haber kizlar

A selam hosgeldin canim..
Pastami yaptinnnn resim cekseydinn bizde bakardikkk :33:

benimki burda dogmus ama babasi kesin donus yapinca nevsehire tasinmislar sonra esim 20 yasinda geri gelmis istek yapmis abisi simdi fransiz vatandasligini almak istiyor hemen vereceklermis ona sevindik bugun o habere oyle beklemiycekmis vatandasligi almak icin

Anladim canim.. Sen bu yaz gidiyomusun izine

Back