Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pasta makarna yapmayin simdi canimiz isticek gece gece
sempatik, ben 1 aydir diyet yapmaya baslamistim zaten.. vere vere 2 kilo vermisim. ben tartinin yalancisiyim.. kocam bile hic belli olmuyo dedi demin ya
yarin kismetse kaynima gidicez eli bos gitmeyeyim diye yaptim.. ben hamileyken eltim ananasli kek getirmisti omrumde oyle bisey yemis gibi saldirdim, oyle lezzetli geldi ki, mutfaktan tiksindigim icin cok uzun zaman hic birsey yapamamistim cunku.. neyse o iyiligi hic unutamam sagolsun cok iyi gelmisti.. ben de cocuktan firsat bulursam oraya gittiimde eli bos gitmek istemiyorum canim o yuzden yapiyorum.. ama yicem ben de adet gunum yaklasti bir iki gundur tatli krizim geldi..
kek tahminimden fazla kabardi, tepsinin boyu hem santiye hem de cickolata sosa yetecek gibi gorunmuyor simdi... acaba ya pastaya mi cevirsem bi onerin var mi? simdi cikardim firindan.
sizin yasin okumasi nasil gecti? yoruldun mu cok?
o bebegi ilk olarak 10 yasindaki bir cocuk bakkala giderken gormus. once oyuncak sanmis, yaklasinca kanli oldugunu falan gormus, korkmus cocuk bebegi kestiler oldurduler falan sanmis. sonra baska birileri daha gorunuyo hatta kamerada o adam da 122 yi aramis.
yani saniyorum ki gercekten yolda yururken dogdu..
zaten yurumek dogumu kolaylastirir. acilma olmuyorsa hatanenin etrafinda yuruyuse gonderir doktorlar..
v hatta o sokagin sakinleri seslerden dolayi sabaha kadar uyumamislar. o olanlari izlemisler.
bebegi ambulans alinca daha sonradan 3 adam gelmis bebege bakinmislar arabalarin altlarinda aramislar falan..
16 yasindaki bir kiz. 3 erkekle beraber olmus v sonucunda bu bebek lmus, tecavu mu, kizin kuyrugu mu uzunmus bilemiyorum..
cok korkuyorum ben, evlatlarimiz nasi bi dunyaya gozlerini aciyor!! allah korusun cumlemizi..
inter mahche de cok oluyor
uzgar gulu e471 siz bulursan lutfen bana da haber ver cnim..
ya bura niye gece 12 den sonra full oluyor aceba birilerini yatirip sohbete kosmak hosumuzami gitmeye basladi
Guzel gecti canim Allah razi olsun Annem herseyi hazirladi yengemde servis yapti ben fazla birsey yapmadim coco ve ruzgarcik sizlerede dua ettim en kisa zamanda evlat Sahibi olun diye
Guzel gecti canim Allah razi olsun Annem herseyi hazirladi yengemde servis yapti ben fazla birsey yapmadim coco ve ruzgarcik sizlerede dua ettim en kisa zamanda evlat Sahibi olun diye
Var canim ben hep aliyorum coradan auchandan bu brioche pain au lait bolumu varya orda canim
İyi geceler gece kuslari
İyi geceler gece kuslari