- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Soda derken perrier falanmi
bunu nasil farkettigimizi yazdim size karsidaki hep sildi
maden suyu yani :) ben turk olanindan 1 sise icerdim, bilirsin kucuk cam siselerde oluyor. fransiz badoit miydi badua diye okunuyor iste :) pierre markayi bilmiyorum. magnezyum icerikli bir su :)
kizlar suan sok durumdayim ellerim titriyor, suan biri bizim bilgisayari takip ediyor
az once okadar sey yazdim gondercektim karsidaki kisi hep sildi geri
suan kamera bantli sekilde bizi karsidan izliyormus
Allahim bu ne ya sanki eve hirsiz girmis gibi kotu oldum
simdi nasil farkettigimize gelince
bizim iscimiz bilgisayarin herseyini cok iyi bilir, bugun bizde kaldi
bikac saat once benim blog icin biseylere bakiyorduk hemen dedi aha biseyler oldu diye, bizde ne oldu dedik, suan biri bizi takip ediyor dedi
bu fareyi birakti karsidaki hareket ettirmeye basladi
sonrasinda bu google ceviri programindan fransizca karsiligi ingilizce kufur etti ona, oda o yaziyi silip you yazdi
sonrasinda bu yaziyor biseyler o habire siliyor fareyi hareket ettiriyor
dedi siz kameraya gozukmeyin izliyor olabilir dedi, buda kameradan bi el hareketi yapti, ay inanamadim o fareyi bir hareket ettiriyor, butun yazdiklarini geri siliyor
sonrasinda bu virusu gondermek icin iki program varmis,virus gonderenler bilirmis,bu iki programin ismini yazdi oraya, o varya o anada cikti daha girmedi
az oncede bu yaziyi yaziyodum yazi yine kendiliginden silindi
aman kameraniza ne olur ne olmaz, bant yapistirin
simdi nasil farkettigimize gelince
bizim iscimiz bilgisayarin herseyini cok iyi bilir, bugun bizde kaldi
bikac saat once benim blog icin biseylere bakiyorduk hemen dedi aha biseyler oldu diye, bizde ne oldu dedik, suan biri bizi takip ediyor dedi
bu fareyi birakti karsidaki hareket ettirmeye basladi
sonrasinda bu google ceviri programindan fransizca karsiligi ingilizce kufur etti ona, oda o yaziyi silip you yazdi
sonrasinda bu yaziyor biseyler o habire siliyor fareyi hareket ettiriyor
dedi siz kameraya gozukmeyin izliyor olabilir dedi, buda kameradan bi el hareketi yapti, ay inanamadim o fareyi bir hareket ettiriyor, butun yazdiklarini geri siliyor
sonrasinda bu virusu gondermek icin iki program varmis,virus gonderenler bilirmis,bu iki programin ismini yazdi oraya, o varya o anada cikti daha girmedi
az oncede bu yaziyi yaziyodum yazi yine kendiliginden silindi
aman kameraniza ne olur ne olmaz, bant yapistirin
en cokta korktugum ebayden cok alisveris yapiyorum, bu haftada aldim biseyler, iste banka hesabi su bu onlardan korktum
bizimki dedi, onu goze alip bisey yapamaz , yapsa yapar ama o kisi bulunur ,parani oderler falan dedi, benimde hersey otomatikti herseyi kapattim yeiden format atilana kadar, ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?