Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Esim bana da dedi koy oraya diye ama ben ugrasmadim satilacagini gozum kesmedi ama belkide satilir cunki guzel koltuk genis bir salonda cok guzel durur bizim salon cok buyul degil biraz ufak tefek iste..

iste sorunumuz ayniymis. halbuki magazada o kadar da buyuk gorunmuyordu

Yok canim biliyorum o umutlanipta sonradan hayal kirikligi yasamayi.. 10 aydir yasiyorum..
Bu ay kafama hic takmadim cocugu olursa olur dedim bakalim Allahim bilir..
Ben 8. gunden felan basliyorum bende duzensizlik var yumurtlama problemi var gununu tam bilemiyorum.. Ama duphaston kullaniyorum adet sokturucu..
6 aydir duzende bakalim.. Ayni gunde olur hep.
Ben de ovulasyonu yakalamak icin bi gun iliski bi gun ara seklinde ilerliyorum.
Spermler 48 saat yasiyor cunki.
Hayirlisi olsun ne diyelim.

Kizlar ben cikiyorum size iyi sohbetler.. Geceniz guzel olsun..
A demain..

sanada canim iyi gecelr allah muhabetinizi arttirin

arkadaslar aranizda led tv si olanvarmi 3d filmleri nasil izliyorsunuz biz aldik ama hala izleyemedik

Kiz benim karnimin altı cok sert

normal bebek oraya indi cunku :)

halsizligin gidana dikkat etmiyorsan ondan da kaynaklanabilir.. ben bir keresinde ikeada gezerken o kadar kotu olmustumki gozlerim karardi sanki kor oldum sandim birsey goremedm..kpeder oraya otur sandalyeye dedi sandalye nerde diyorum o derece fena oldum.. beslenmene dikkat et.. bi de kramp giriyordur bacagina, soda iyi gelir :)

seninle burda konusa konusa gecen gun ruyamda hamile gordum kendimi. bi de son aylar senin gibi, karnimda debelenmesi cok belirgindi, ustten karnimi da sekillendiriyordu :) cok guzle bi duygu, dogumdan sonra anca beim gibi ruyanda gorursun

aldigin sut kotu bir marka deil ki, niye sutten kaynaklansin, bilmem ki

Bilmiyorumki onu ictim oyle oldu karnimda agirdi kiz benimde gozum karariyo basim donuyo genelde sicak ortamlarda oluyo
Beslenmeme elimden geldigi kadar dikat ediyorum sute peynire baliga sebzeye neblimya korktum bugun zehirlendim diye

kafaniza takmayin zaten kendinizi yipratmak icin daha cok erken cunku.. ruzgargulu ben 4 sendir evliyim cocugum 1 bucuk yasinda.. benim de hemen olmadi. olmaya bilir.. mutlaka vaktini bekliyor..
allah annelik duygusunu saglikli bebeklerle herkese tattirsin...

Bilmiyorumki onu ictim oyle oldu karnimda agirdi kiz benimde gozum karariyo basim donuyo genelde sicak ortamlarda oluyo
Beslenmeme elimden geldigi kadar dikat ediyorum sute peynire baliga sebzeye neblimya korktum bugun zehirlendim diye

alah korusun!
tadindan kokusundananlaslirdi bozuk olup olmadigi zatn..

hava sicacikken birden bozdu ya, o da etkilemistir belki.. benim de karnim bir tuhaf iki gundur..

soda sabahlari bacaklara giren kramplar icin de cok iyi.

kizlar suan sok durumdayim ellerim titriyor, suan biri bizim bilgisayari takip ediyor

az once okadar sey yazdim gondercektim karsidaki kisi hep sildi geri

suan kamera bantli sekilde bizi karsidan izliyormus

Allahim bu ne ya sanki eve hirsiz girmis gibi kotu oldum

Nasil yani s'en nerden anladin Ayyyyy korktum kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…