- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Esim bana da dedi koy oraya diye ama ben ugrasmadim satilacagini gozum kesmedi ama belkide satilir cunki guzel koltuk genis bir salonda cok guzel durur bizim salon cok buyul degil biraz ufak tefek iste..
psikolojiktir canim alistirma kendini biliyorum smdi icinde ya hamileysem geciyor cunku bende oyle hissediyorum her ay ama sonunda yanilan ben oluyorum birak gunun gecsin kendini kaptirma karnin agridiginda corabini giy bebegi cok istedigimizden oluyor hep bu gunun gecmeden umutlanma benden tavsiye canim ben oyle yapiyorum benide hic gecmiyor dakik, 28 gun ama yumurtlama gunumden hep bir supe duyuyorum 12. gunmu yoksa 14.mu burdaki jinekologu 10.gunden sonra baslayin yapmaya demisti aceba tarihte bir hata yapiyor olabilirmiyizki
Kiz benim karnimin altı cok sert
Ben bugün cok kötüydüm varya halsizlik bas dönmesi içtiğim sütun markasını değiştim ondanmi oldu bilmiyorumki
Yok canim biliyorum o umutlanipta sonradan hayal kirikligi yasamayi.. 10 aydir yasiyorum..
Bu ay kafama hic takmadim cocugu olursa olur dedim bakalim Allahim bilir..
Ben 8. gunden felan basliyorum bende duzensizlik var yumurtlama problemi var gununu tam bilemiyorum.. Ama duphaston kullaniyorum adet sokturucu..
6 aydir duzende bakalim.. Ayni gunde olur hep.
Ben de ovulasyonu yakalamak icin bi gun iliski bi gun ara seklinde ilerliyorum.
Spermler 48 saat yasiyor cunki.
Hayirlisi olsun ne diyelim.
Kizlar ben cikiyorum size iyi sohbetler.. Geceniz guzel olsun..
A demain..
bebegin kafasi o tarafta ya ondandir
Ben burdaki sutleri hic sevmiyorum :44:
Kiz benim karnimin altı cok sert
Bende hayata süt icmem ana bebek icin iciyorum viva alıyorum normalde bu seferde yoktu bende condia grandlait aldım iki gündür kötüydüm sabah dedim kesin sütendir
aldigin sut kotu bir marka deil ki, niye sutten kaynaklansin, bilmem ki
Bilmiyorumki onu ictim oyle oldu karnimda agirdi kiz benimde gozum karariyo basim donuyo genelde sicak ortamlarda oluyo
Beslenmeme elimden geldigi kadar dikat ediyorum sute peynire baliga sebzeye neblimya korktum bugun zehirlendim diye
alah korusun!
tadindan kokusundananlaslirdi bozuk olup olmadigi zatn..
Zaten canim oyle
hava sicacikken birden bozdu ya, o da etkilemistir belki.. benim de karnim bir tuhaf iki gundur..
soda sabahlari bacaklara giren kramplar icin de cok iyi.
kizlar suan sok durumdayim ellerim titriyor, suan biri bizim bilgisayari takip ediyor
az once okadar sey yazdim gondercektim karsidaki kisi hep sildi geri
suan kamera bantli sekilde bizi karsidan izliyormus
Allahim bu ne ya sanki eve hirsiz girmis gibi kotu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?