• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ne oldu ruzgar gulu niye SIKILIYOSUN?

lapinu sen burali sayilirsin soyle bakiim turk mobilyasini mi fransiz mobilyasini mi tercih edersin? sebepleri? :44:

ruzgargulu koltugunu le bon coin da satabilirsin.

Canim ben mobilayalarimi fransiz yerinden aldim but en ben sadeliktrn yana oldugum icin ve daha kaliteli buldugum icin
Turk mobilayasini sevmiyorum isinmadim birturlu cok şahşahli geliyo
Ana tabikide zevk meselesi

Canim ben mobilayalarimi fransiz yerinden aldim but en ben sadeliktrn yana oldugum icin ve daha kaliteli buldugum icin
Turk mobilayasini sevmiyorum isinmadim birturlu cok şahşahli geliyo
Ana tabikide zevk meselesi

anladim.. ben fransiz mobilyasinda hic istedigim gibi birsey bulamiyorum.. ben de sadeligi severim ama surekli tek tip seyler de hosuma gitmiyor..
amaan daha ev kesinlsmeden kendi kendime gelin guvey oluyorum iste.. gunlerdir yok perdem turkuaz olsun, yok suyum boyle olsun diye hayal ediyorum :19:

anladim.. ben fransiz mobilyasinda hic istedigim gibi birsey bulamiyorum.. ben de sadeligi severim ama surekli tek tip seyler de hosuma gitmiyor..
amaan daha ev kesinlsmeden kendi kendime gelin guvey oluyorum iste.. gunlerdir yok perdem turkuaz olsun, yok suyum boyle olsun diye hayal ediyorum :19:

Ev olsunda eşya kolay canim insallah evi sana verirler

bu gun de pek sessiz burasi..
ben bu gun arkadasa oturmaya gittim, baska arkadaslarla beraber.. okul saatinde herkes kalkinca kalktim ben de..
yarin sabah insallah ogluma yazlik ayakkabi almak icin disari cikmak istiyorum.. babasi oglenci, aksam erken yatarsa uykusunu alir, bizi carrefoura goturur belki :31:

sen neler yaptin? :)

Son düzenleme:

ben urunune gore aliyorum oturma gurubunu turkten aldim cok memnunum cok kullanisli vede saglam halilarimida evimi goren araplar koltukalrima ve hailarima bayiliyorlar hele en son bi hali aldim cok guzel fransizin cocugu evime geldiyydi halinin ustunde yaayiliyor annesine ilede bizde ondan alalim demis

Son düzenleme:
Son düzenleme:
:) nerden aldin halini hangi marka hangi model? benim salonum genis olursa simdiki halim cok kucuk kalir,insallajh ilerleyen vakitte iki buyuk hali almam gerekir sanirim..

bu gun de pek sessiz burasi..
ben bu gun arkadasa oturmaya gittim, baska arkadaslarla beraber.. okul saatinde herkes kalkinca kalktim ben de..
yarin sabah insallah ogluma yazlik ayakkabi almak icin disari cikmak istiyorum.. babasi oglenci, aksam erken yatarsa uykusunu alir, bizi carrefoura goturur belki :31:

sen neler yaptin? :)

Evdeydim canim esim bu aralar gece çalışıyor bende annemlerdeyim sabah eve gidiyorum esim yatmış oluyo eh sesde cikaramiyidum bende uyudum iste oyle

Gecenlerde BUT e baktim koltuk icin hepsi koseli ve genelde deri.. Deri tercihim aslinda cunki ustune bisey dokuldugunde icine almiyor ugrasmiyorsun siliyorsun hemen..
Bende esyalarimi yeniliycem.. Dugun borcundan anca kurtulduk ev kredisi oduyoruz halada..
La vie n est pas facile :31:

Son düzenleme:
Icim daraldi birden esimle biraz tartistik da ondan :44:

olur oyle seyler canim takma bi sure sonra o tartismalara o kadar alisiyorsunki hic aldiris bile etmiyorsun dun bizde buyuk tartistik biktim burdan ceker giderim dedim cek git dedi kahvaltiyi birakti gitti bende oturdum bir guzel yedim hic aldiris etmeden hem icimdekileri soyledim hem karnimi doyurdum o ac kaldi banane benmi yeme kalk dedim otursaydi medeni bir sekilde konusmiyomu ben sakinligimi koruryorum zaten 1 saat surmedi sonra tekrar cilvelesmeye basladik o yuzden hic kafaya takmiya bile degmiyor

olur oyle seyler canim takma bi sure sonra o tartismalara o kadar alisiyorsunki hic aldiris bile etmiyorsun dun bizde buyuk tartistik biktim burdan ceker giderim dedim cek git dedi kahvaltiyi birakti gitti bende oturdum bir guzel yedim hic aldiris etmeden hem icimdekileri soyledim hem karnimi doyurdum o ac kaldi banane benmi yeme kalk dedim otursaydi medeni bir sekilde konusmiyomu ben sakinligimi koruryorum zaten 1 saat surmedi sonra tekrar cilvelesmeye basladik o yuzden hic kafaya takmiya bile degmiyor

Kizz benim esim kusunce bi kac gun surat asiyo hic sevmiyorum o huyunu o yuzden ben hem pesinden gidiyorum hem pesimden kosturuyorum..
Onu dengeleyene kadar anam agliyo. Bende asiri alingandim evlenince kalmadi..
Kafama takmamaya basladigmi farkettim artik olaylari. En iyiside o zaten :16:

Gecenlerde BUT e baktim koltuk icin hepsi koseli ve genelde deri.. Deri tercihim aslinda cunki ustune bisey dokuldugunde icine almiyor ugrasmiyorsun siliyorsun hemen..
Bende esyalarimi yeniliycem.. Dugun borcundan anda kurtulduk ev kredisi oduyoruz halada..
La vie n est pas facile :31:

Benim koltuğumda köşeli canim

:) nerden aldin halini hangi marka hangi model? benim salonum genis olursa simdiki halim cok kucuk kalir,insallajh ilerleyen vakitte iki buyuk hali almam gerekir sanirim..

istikbalden aldim son seri milan adi simli zebra gri beyaz renkli karanlikta simleri parliyo duvar kagidimda ondandi uyumlu olsun diye tercih ettim onu icine kir cekmiyor digerleri gibi dusen ustunde kaliyor

Kizz benim esim kusunce bi kac gun surat asiyo hic sevmiyorum o huyunu o yuzden ben hem pesinden gidiyorum hem pesimden kosturuyorum..
Onu dengeleyene kadar anam agliyo. Bende asiri alingandim evlenince kalmadi..
Kafama takmamaya basladigmi farkettim artik olaylari. En iyiside o zaten :16:

Benim eşimde hiç kusmek bilmez hemen çağırır konuşur

kose koltuk hic sevmiyorum. herkes diz dize oturuyor ne biliim ben sevmiyorum oyle.
deri koltuk sok SIK duruyor ama bana ev sicakligini vermiyor. biz aslinda esimle butten bufalo derisi koyu kahve bir koltuk begenmistik, daha dogrusu kocam deri cok seviyor, benim de hosuma gitmisti.
esimin arkadasi mobilyaci oldugu icin ordan amak istedi. koltugu butten yatak odasini ordan alalim dedi. yatak odalari fazla abartili geldi bana sonra magazadaki en hosuma giden koltugu aldim ama cok icime sinen bir model degildi. istikbal bellona gibi bilindik bir turk markasi da degil, koltuklarim biraz kullanissizlar..
satisa koydum eger satilirsa yeni yatak olabilen bir koltuk takimi almak istiyorum.

yatak odam ikeadan cok memnunum. zaten 10 sene garatili bir modeldi sanirim..

Back