Kizz benim esim kusunce bi kac gun surat asiyo hic sevmiyorum o huyunu o yuzden ben hem pesinden gidiyorum hem pesimden kosturuyorum..
Onu dengeleyene kadar anam agliyo. Bende asiri alingandim evlenince kalmadi..
Kafama takmamaya basladigmi farkettim artik olaylari. En iyiside o zaten
Benim esim benden alingan anasini satiyim
Benim eşimde hiç kusmek bilmez hemen çağırır konuşur
kose koltuk hic sevmiyorum. herkes diz dize oturuyor ne biliim ben sevmiyorum oyle.
deri koltuk sok SIK duruyor ama bana ev sicakligini vermiyor. biz aslinda esimle butten bufalo derisi koyu kahve bir koltuk begenmistik, daha dogrusu kocam deri cok seviyor, benim de hosuma gitmisti.
esimin arkadasi mobilyaci oldugu icin ordan amak istedi. koltugu butten yatak odasini ordan alalim dedi. yatak odalari fazla abartili geldi bana sonra magazadaki en hosuma giden koltugu aldim ama cok icime sinen bir model degildi. istikbal bellona gibi bilindik bir turk markasi da degil, koltuklarim biraz kullanissizlar..
satisa koydum eger satilirsa yeni yatak olabilen bir koltuk takimi almak istiyorum.
yatak odam ikeadan cok memnunum. zaten 10 sene garatili bir modeldi sanirim..
erkeklerin hepsi oyle nisanliylen sen kkusersin o pesinden kosar evlenincede tam tersi o kuser sen onun gonlunu almaya calisirsin cok gonulluler canim sen yaklasmadikca hayatta yaklasmazlar bende napiyorum artik kucuk seyler icinse hicte kusmuyorum hemen barisiyorum baristiktan sonra burnundan fitil fitil getiriyorum kusken yapsam daha beter yerlere gider iliskimiz
ne guzel opte basina koy valla erkegin nazlisi hic cekilmiyo
Bizde simdi bu koltuktan kurtulmak istiyoruz yani eskiyi verip yeniyi alacagimiz yer bulamadik daha dogrusu varsada bilmiyoruz :44:
sen leboncoin den mi koydun satisa canim ?
Bende hic kusemem,hic kus kalamam valla Allah birazda ona verseydi keskemmm
Ya benim kasiklarim cok agriyo ayaklarim cok usuyo kat kat corap giydimm
ben cok guzel kuserim de adam pesimden gelip gonlumu almazgicik ya kizdiriyo bazen
Tmm cnm ver sen adresi bakiyimben hic bisey alip satmadim ama cok cabuk alip satanlar biliyorum lebonciondan ora iyidir derim,koy istersen
Yok daha olmadim ama gunum gelmedi 6 gun var daha yumurtlama gunu haric hic boyle olmazdi :44:Adet oldunmu sen?
Aynenn valla tam beni anlattin.. Abartilcak bisi degilse hemen ortaya laf atarim oda oyle yapar.. Ama bazen benim kusmem gerekirken o kuser derim ki sende bir tuhaflik seziyormusun bu olayda sanki benim kusmem gerekiyordu diyorum
Ama cok seviyorum onu beee yinede kiyamiyorum pek
Bizde simdi bu koltuktan kurtulmak istiyoruz yani eskiyi verip yeniyi alacagimiz yer bulamadik daha dogrusu varsada bilmiyoruz :44:
sen leboncoin den mi koydun satisa canim ?
aynen canim oda tuzumuz biberimiz sevgimizden kusbile duramiyoruz yoksa cok guzelde kuseriz ama dayanamiyoruz
evet le bon coin'a koyduk. uyelik, ucret falan istemiyor istedigin fiyata koyabilirsin..
biz biraz pahaliya koyduk, soranlar son fiyat mi diye sordular hep, son fiyat dedik artik satilirsa satilir, satilmazsa da biz tasinamadiysak biraz daha dusururum fiyati tekrar koyarim cunku koltuklarim cook buyuk.. odam kucucuk oglana oynamaya yer kalmiyo bn de darliyorum artik..
onu bende yaparim ah bi yuz bulsam
Tmm cnm ver sen adresi bakiyim
Yok daha olmadim ama gunum gelmedi 6 gun var daha yumurtlama gunu haric hic boyle olmazdi :44:
Az once gittim optum geldim abdestin bozulacak diyo bana
Namaz kilcam da
annem bana diyo ki iyi evlendirmisiz seni ölmüssün koca diye diyo
Az once gittim optum geldim abdestin bozulacak diyo bana
Namaz kilcam da
annem bana diyo ki iyi evlendirmisiz seni ölmüssün koca diye diyo
galiba butun erkeklerin espri anlayisi ayni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?