Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

erkeklerin hepsi oyle nisanliylen sen kkusersin o pesinden kosar evlenincede tam tersi o kuser sen onun gonlunu almaya calisirsin cok gonulluler canim sen yaklasmadikca hayatta yaklasmazlar bende napiyorum artik kucuk seyler icinse hicte kusmuyorum hemen barisiyorum baristiktan sonra burnundan fitil fitil getiriyorum kusken yapsam daha beter yerlere gider iliskimiz

Bizde simdi bu koltuktan kurtulmak istiyoruz yani eskiyi verip yeniyi alacagimiz yer bulamadik daha dogrusu varsada bilmiyoruz :44:
sen leboncoin den mi koydun satisa canim ?

Aynenn valla tam beni anlattin.. Abartilcak bisi degilse hemen ortaya laf atarim oda oyle yapar.. Ama bazen benim kusmem gerekirken o kuser derim ki sende bir tuhaflik seziyormusun bu olayda sanki benim kusmem gerekiyordu diyorum
Ama cok seviyorum onu beee yinede kiyamiyorum pek

Bizde simdi bu koltuktan kurtulmak istiyoruz yani eskiyi verip yeniyi alacagimiz yer bulamadik daha dogrusu varsada bilmiyoruz :44:

ben hic bisey alip satmadim ama cok cabuk alip satanlar biliyorum lebonciondan ora iyidir derim,koy istersen

ben cok guzel kuserim de adam pesimden gelip gonlumu almaz gicik ya kizdiriyo bazen
onu bende yaparim ah bi yuz bulsam
ben hic bisey alip satmadim ama cok cabuk alip satanlar biliyorum lebonciondan ora iyidir derim,koy istersen
Tmm cnm ver sen adresi bakiyim
Adet oldunmu sen?
Yok daha olmadim ama gunum gelmedi 6 gun var daha yumurtlama gunu haric hic boyle olmazdi :44:

aynen canim oda tuzumuz biberimiz sevgimizden kusbile duramiyoruz yoksa cok guzelde kuseriz ama dayanamiyoruz

evet le bon coin'a koyduk. uyelik, ucret falan istemiyor istedigin fiyata koyabilirsin..

biz biraz pahaliya koyduk, soranlar son fiyat mi diye sordular hep, son fiyat dedik artik satilirsa satilir, satilmazsa da biz tasinamadiysak biraz daha dusururum fiyati tekrar koyarim cunku koltuklarim cook buyuk.. odam kucucuk oglana oynamaya yer kalmiyo bn de darliyorum artik..

aynen canim oda tuzumuz biberimiz sevgimizden kusbile duramiyoruz yoksa cok guzelde kuseriz ama dayanamiyoruz

Az once gittim optum geldim abdestin bozulacak diyo bana
Namaz kilcam da
annem bana diyo ki iyi evlendirmisiz seni ölmüssün koca diye diyo

Esim bana da dedi koy oraya diye ama ben ugrasmadim satilacagini gozum kesmedi ama belkide satilir cunki guzel koltuk genis bir salonda cok guzel durur bizim salon cok buyul degil biraz ufak tefek iste..

onu bende yaparim ah bi yuz bulsam

Tmm cnm ver sen adresi bakiyim

Yok daha olmadim ama gunum gelmedi 6 gun var daha yumurtlama gunu haric hic boyle olmazdi :44:

psikolojiktir canim alistirma kendini biliyorum smdi icinde ya hamileysem geciyor cunku bende oyle hissediyorum her ay ama sonunda yanilan ben oluyorum birak gunun gecsin kendini kaptirma karnin agridiginda corabini giy bebegi cok istedigimizden oluyor hep bu gunun gecmeden umutlanma benden tavsiye canim ben oyle yapiyorum benide hic gecmiyor dakik, 28 gun ama yumurtlama gunumden hep bir supe duyuyorum 12. gunmu yoksa 14.mu burdaki jinekologu 10.gunden sonra baslayin yapmaya demisti aceba tarihte bir hata yapiyor olabilirmiyizki

Ben bugün cok kötüydüm varya halsizlik bas dönmesi içtiğim sütun markasını değiştim ondanmi oldu bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…