• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

tamam cevap alinmistir :)

simay fazla tepinmezdi cok az hissederdim, hatta birinde nutellayi elime aldim oturdum yedim hareketlensin diye, ki normalde cikolatayla hic aram yoktur :)

demekki seninki yaramaz olcak
anne karninda cok hareketli olan normaldede cok hareketli cocuk oluyomus, ne kadar dogrudur onuda bilmem :)

Kizin coook tatli masallah subhanallah benim resmim yok ama gelinlikle olmasi lazimdi

evet senin hic yok resmin ,zaten once gormstum mayaj bolumunde hatta bugun ne giysemdeydi sanirim :)

ben hamilelik halini merak ettim

dogrudur insan o halini pek cektirmek istemiyor, benimde yok bir iki tane falan oda annem istedi diye cektim, hatta bi tane var facede, annem dedi ille koy bakim bi diye, oda o sekilde oldu degilse yok benimde dogru durust

dogrudur insan o halini pek cektirmek istemiyor, benimde yok bir iki tane falan oda annem istedi diye cektim, hatta bi tane var facede, annem dedi ille koy bakim bi diye, oda o sekilde oldu degilse yok benimde dogru durust

Evet aynen kiz ayaklarim ates gibi yaniyo sizliyo birde

ayak yanmasi benimde ck kotuydu ayaklarim disarda yatardim , normalde corapsiz duramayan ben hamilelikte ve sonrasinda dogru durust corap giymiyorum, o herkeste oluyo yani

Back