• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

hosgeldin canim, senin kizcen uyumadimi, benimki coktannn uyududa ben takiliyorum, sabah erkenden kalkiyor ozamanda ben uykusuz oluyorum

afiyet olsun bol sut yapsin, bende 2 saat once ictim

bugunde diyete basladim hayirlisiyla, azcik vereyim 15 kilo vercem
sende kilo almisin benim gibi

bebisi ac birakma rejim yaparkene benimki suan sadece anne sutuyle besleniyorrr kiyamiyorumm yiyorumm uc cocuk olunca hareket boll bizde

gunaydinnn :71:
evimize gardien geldi sabahleyin.
bakti inceledi evimizi cok temiz buldu. is arkadasiyla konustu telefonda, ev direkt baskasina verilir durumda hic is yok dedi :)
bu arada istedigimiz ev icin 1 kisi daha varmis. onun evine bakmaya daha gitmemis once bilze gelmis.. dosyalarimiz da komisyondan daha gecmemis, ne zaman gececegini bilmiyor.. en cok kimin ihtiyaci varsa ev ona veriliyor dedi. iste o biziz dedim :) yatagk ortusunu kaldirdim bakin dedim heryer esya, hic yer yok, cocuk var dedim..
kadin evet goruyorum ama size verilecegi yine de kesin degil dedi. bakalim artik kismet, napalim..
biz de evi gormek istedigimizi soyledik, evde oturan kadin orleans ta calisiyormus. aksamleyin gitsek bizi almak istemiyor, biz gardiene sizinle beraer gidelim dedik.
belki bizi kadinin kizi karsilayacakmis. o da cocuk ama zaten sadece gormek icin gidicez simdilik. etat de lieux sonraki is.. bir de evde tamirat isleri varmis. evi kotu kullanmislar, su anki kiraci karsilayacakmis hepsini.. ne tur tamirat var bilemiyorum ama adam gibi yapsalar bari..

ben giriyorum kimse olmuyor ki..

ruzgargulu sen yeni evlisin. mobilyani nerden aldin?

Esim almisti ben gelmeden once canim.. Ama degistircem onu eskiyi alan bir yer ariyorum.. Deri koseli koltuk bendeki.
Bellona magzasi var burda arkadasim da calisiyor oraya bakicam

Yok güzelim lise terkBen yani bu topiktekiler ev hanimi:)

Yaa offff :( keske olsa.... ben 2 sene hukuk okudum...

ama sosyoloji nasil bir bolum okuyan varmi diye sormak istedim...

enteresan ve zor filan degilse.. belki o bolume geçerim diye... :(((( :14::14:

:44:

Yokmu yardim edebilcek kimse ???

canim turkiyede benim zamanimda basortulu universite egitimi almak yasakti. basortulu oldugum icin gidemedim. ayrica meslek lisesi meznlarina katsayi diye aptal bir uygulama yapiyorlardi. imamhatip okuduysan ilahiyata devam etmen gerekiyordu... gibi sacmaliklar iste..
nihayet bu sene ikisi de kalkti ama bize bi faydasi yok artik, sonraki nesillere olur insallah..
burda da fransizca uzerine universitede egiitm gormek cok isterim ama su an boyle bir ihtimal de yok malesef..

ne oldu ruzgar gulu niye SIKILIYOSUN?

lapinu sen burali sayilirsin soyle bakiim turk mobilyasini mi fransiz mobilyasini mi tercih edersin? sebepleri? :44:

ruzgargulu koltugunu le bon coin da satabilirsin.

Son düzenleme:
Back