• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

keske bende oyle olsam asala derimde simdi ebn hangisine diyim, ya otur kaynananla birlikte, yada bi umut evin olcak nasil olsa diye gidersi,icimde yine bi umut var, kaynim oyle cok rahat edemez zannediyorum bizim yanimizda zaten kendisi esinden bosandi, belki evleni ayrilir,belki ayri ev tutar, yani onun gitmesi yine olurda benim kaynanamin evinden bisekilde cikicam, engelleyebildigim kadar biseyleri engellerim olmadi mecbur cikaim, bir sene esyasiyla oturursam ikinci seneye atar yenisi alirim

Yok canim neten alışveriş yapmam pek bak mesela palet cok guzel güvenmiyorum bazen

Belim agriyo kızlar birde bebek hep hareket halinde kafası asagda oldugundan beri ben cok rahatsizim birde cok acikiyOrum hep yiyorum

normal canimya artik yukun iyice agirlasiyor, once koca agirlik var belini agritiyor, ben nasil oturcam yaticam sasardim , insallah seninde az kaldi azcik daha sabir
benim istahim cok degildi , cunku benim midemde reflu var, buda hamilelikte iki kat artinca midemin agrisindan eksimesinden bisey yemeye korkuyosum, sukur bebekten sonra iyiydi ama simdide istahim acildi, hamileyken yiyemedigimi yiyorum :) tabi sistim iyice

Kızlar size iyi sohpetler ben kaçar bana kalsa sabaha kadar kalirdim ama oglan okula gidecek erkenciyim yine uykuda kalmayayım sabah umarım isteklerinize hayirlisiyla kavuşursunuz a demain orvuar....:52:

Canim hepsini birden mumkun degil alamam zaten.. Sirayla yavas yavas insallh alinir.. Allah kocalarimiza bol kazanc nasip etsin..

Ben diyorum da kimse sesimi duymuyor ebay cok daha uygun. Ustelik bazen kargo ucteti de alinmiyor..
Sempatik siegeauto aldin mi bebise
Ben maxi cosi yatirilabilir siegeautoyu 100 euro uyguna getirttim canim

hersey para dimi, bi salincak 200 euro :))
tasinmak da cok masrafli yaa. perde, hali, oglana oda, bulasik makinasi, salona mobilya, badana derken... bi de izin ustu

malesef attigin adim para para para

benim bi yatak odamdan baska biseyim yok, ne nasil olcak bilmiyorumda bakicaz balim
bunlari sen yeni evemi alcaksin

Canim hepsini birden mumkun degil alamam zaten.. Sirayla yavas yavas insallh alinir.. Allah kocalarimiza bol kazanc nasip etsin..

Ben diyorum da kimse sesimi duymuyor ebay cok daha uygun. Ustelik bazen kargo ucteti de alinmiyor..
Sempatik siegeauto aldin mi bebise
Ben maxi cosi yatirilabilir siegeautoyu 100 euro uyguna getirttim canim
mama sandelyesi alcam,ebaye bakarim, aslinda benim istedigime baktim ama magazanin birinde indirim vardi ora daha ucuza geliyodu, indirim kalktiysa ebayden alirim artik

yok canim daha almadim daha tam oturamiyo destekli oturuyo, maxi cosi simdili tabi birde o alincakti

sninki ne soylesende baksam

buyudukce biseyler cikiyo anlincak:)

malesef attigin adim para para para

benim bi yatak odamdan baska biseyim yok, ne nasil olcak bilmiyorumda bakicaz balim
bunlari sen yeni evemi alcaksin

Canim zaten suan salonum cok kucuk oldugu icin bi tek tv sehpasiyla kucuk bir kitapligim vzr. Kucuk bi de halim var obur evin salonu genis olur..
Oglumun odasi olmadigi icin oncelik onun tabiki.. B.makinasina gekince benim camasir makinam banyoda yer olmadigi icinmutfakta...
Bmakinasi istiyorum bi de en acilinden
Yemek masasinin avelesi yok mutfak masasiyla idare ediyoruz

mama sandelyesi alcam,ebaye bakarim, aslinda benim istedigime baktim ama magazanin birinde indirim vardi ora daha ucuza geliyodu, indirim kalktiysa ebayden alirim artik

yok canim daha almadim daha tam oturamiyo destekli oturuyo, maxi cosi simdili tabi birde o alincakti

Ben cok arastirdim. maxi cosi nin tobi modelini aldik. Bebek uyudugunda alttan kancasini cekiyorsun uyku pozisyonuna geciyor cocugun kafasi dusmuyor. Terletmeyen kumastan yapilmis. Ayrica istedigin her tenkte kilifi satiliyor. Ve guvenlik testlerinden iyi puanlar almis bir marka

Mama sandalyemiz graco. Ebaydan aldik hatirladigima gore 60 veya 70 euroya eve geldi. Cok memnunum katlanabilir isim bitince katlayip masayla duvar arasina koyuyorum hic yer tutmuyor. Masasi da cikarilabiliyor. Emniyet avisindan 5 nokyali kemeri var ve arasindan dusmemesi icin bir de bacaklarinin aradinda seridi var. Harekli cocuklar icin kemer.onemli :)

mama sandalyesini ben aklimdan chicco geciriyordum ama daha net arastirma yapmadim, chicconun kide yatar pozisyonda ayarlaniyordu ama senin bu dedigin fiyattan yuksekti
buda aklimda olsun bi bakayim ben

Evet o. Bizimkinin kenarlari fosforlu yesil ortasi koyu yesil. En uygunu onu bulduk renk secenegimiz cok olmadi ama guzel yine de kizim olursa rengi ona da uyar :)

Graconun da var yatirilanlarindan ama cok gereksiz bence. Mama yerken niye yatsin ki..
Simdi simay kucuk ama biraz buyuyunce gor bak nasi degisir.. 3 yasinda bile kullaniliyo o yastaki cocuk tabiki yatmicak. Benim oglan bile yatmaktan nefret ediyo mesela :) ne.luzum var ki uygun fiyatlisini aldim. cok da memnunum..

dogru simdi kucuk ama buyuyunce hayatta yapmazki simdi bile artik yatmak isyemiyo, hanim artik buyomus :))

ben iyi bi bakim canim senin bu soylediklerine ona gore alalim artik, her ikisininde zamani geldi

Back