Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Ssirin seni burdada buldum
canım az kalmış yumurtlamana hadi kolay gelsiiin
evet o tek vuruşla hamiş kalanlar benim ailemde mevcut. ablam yengem 2 bebişinede tek ilişki ile ilk ayda hamiş kaldı.
bende bu ay çooook umutluyum bolbol dua ve çalışmalarla müjdelerimizi verelim kızlaaar

Bugunlerini degerlendir sende canim.. InsAllah muradina erersin.. Hayirlisiyla gelsin.
Her hayir bildigimizde bir ser,her ser bildigimizde de bir hayir vardir... Allah buyuk sabir verir insAllah bizlere

canım HOŞGELDİN :) sen heryerde bul beni :)
valla yaa benim annemde ilk geceden hamile kalmış abime sonra banada sütü kesilmeden yani hiç beklememişler ama ben çok uzun yıllar dk kullandım 4 yıl nerdeyse muhtemelen onun için olmuyor
canım benimm valla nasıl dua ediyorum anlatamam bugün o meryem suresinide okudum 7 kez ama elma yoktu öyle üzerime okudum hayırlısı artık rabbim inşallah hayırlısıyla verir
bugün yine yaptım test kaldı 2 tane ama yine çok ama çok silik sanırım benim yumuşlar çatlamıyo bakalım bu ay neler olacak
inşallah bu sevgililer gününde güzel supriz yparız koçişlere :)))

Bugunlerini degerlendir sende canim.. InsAllah muradina erersin.. Hayirlisiyla gelsin.
Her hayir bildigimizde bir ser,her ser bildigimizde de bir hayir vardir... Allah buyuk sabir verir insAllah bizlere

çok haklısın tatlım rabbim herşeyin hayırlısı ve sağlıksını versin en önemlisi o...
ama işte biz kullar çok sabırsısız yani benim açimdan öyle yıl gibi geliyo bu aylar bana
inşallah hepimizin muradımıza tez zamanda ererizz...
sen kontrole gittinmi canım
ne alemde yumuşların
iğne vuruldunmu
inşallah seninde bu ay gelir meleğin

Canım sevgililer günü fasa fiso kutlamıyoruz elhamdülillah
Bize hergün sevgililer günü
ama o gün benim kocamın doğum günü, Rabbim bir melek yarattı o gün benim kaderime yazdı o temiz yürekli meleği
ve inşaallah ogün ikimizin meleğide yaratılmış olur
inşaallah o güne hepimiz güzel haberler alırız...
Dualarımdasınız

canım senin yumurtalar inşaallah çatlar vede silik görsende bu günleri değerlendir
ah bi bitse adetim ne güzel olacak
birde yumurtlama günlerinde hormonlardan dolayı istekli oluyorum
başkalarındanda duymuştum hadi hayırlısı

ne güzel bir tesadüfmüş canım yaa sevgililer gününden doğmuş sevdiğin :) çok haklısın aslında zaten hergünümz sevgililer günü :)))
bebiş yapıcaz diye de pek bi sevgi yumağıyız bugünlerde :)))))

canım bende duymuştum onu birde reglinin bitnmesine yakın az geldiği günlerde birlikte olanlarda da tutmuş ben daha hiç yapmadım öyle ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeyi düşünüyorum zaten benim 2 gün tam geliyor 3. gün çok az geliyor 3. gün itibariyle 3 lücem :))))
herşeyin hayılısı öncelikle sağlıklı olsunlarda geç olsun ama tam olsunlar dimi canımmm vardır herşeyde bir hayırrr...
inanıyorum rabbim dualarımızı kabul edecek...

InsAllah canim ya...
Yok ben regl olmayi bekliyorum reglin 2. gunu clomide basliycam sorna randevu vercek oyle bakicak,yilbasina denk geldi once reglim o yuzden ertelendi...
Ama karnim agriyo belim dizlerim cok agriyo regl olcam galiba...
Her ay bu belirtileri yasamaktan usandim bende

allah yardımcın olsun canım inşallah hemen gelir ve başlarsın tatlım ilacına...
bu arada başka birtopikte
bir arkadaşın reglisi gelmiyormuş ilaçla başlatıyorlarmış
bu ay meryem suersini okumuş arkasında da birşey demişti ama şimdi hatırlayamadım ya bi gidip bakarım o topiğe yazarım sana hemen o gün içinde regli olmuş hemde ilaçsız yani
seninde geçiktiyse sorunluysa bir oku istersen tatlım belki rabbim sanada ordan şirasını verir...
bulayım yazayım sana tamamını

yaa kızma bana dun dua edim merye suresini okudm o elmayı ydık el varis dedim ve ertesi gun adet oldum allahımın bir lutfu bu şukurler olsun doktora ilaça gerek kalmadan adet oldummmm

el varis deniyormuş canım
ne demek bilmiyorum ama bu arkadaş okuduğu gün birde elma yeniyormuş sanırım adeti gelmiş o da çalşmalara başlıcakmış reglisini bekliyormuş bu saede çabucak sıkıntısız gelmiş
bir dene istersen...
sağlıklı günler dilerimmm tatlımm

Canim sagol bilgi verdigin icin.. Adetim gelicek benim zaten kesin o cunki adet sokturucu aldim ben gecikmesin diye simdi gecikirse 2 ay sonra olur zaman kaybetmek istemiyorum ben keske olmasamda hamile olsam...
Ben meryem suresini 40 gun okudum cocuk icin ama olmadi vardir herseyde bi hayir duayi kalpten edersek bir Allah bile demek yeter Rabbim yardimcimiz olsun

allah kabul etsin canımmm
rabbim gönlüne göre versin
var bir zamanı inşallah tez zamanda gelir...

aaaaaaaaaaaa tatlım adet bitmeden sakın ilişkiye girmeyin.. kireç gibi beyazı gördükten sonra temizsin. diğer renkler adetten sayılır ve ilişki haramdır
en iyisi bittiği gibi olması. yanlış anlama sakın seni sakındığım için cevap yazdım
Hakkını helal et tatlım

canım benim ne demek helal olsun tabii
bilmiyordum tatlım iyi oldu söylediğin
bunu yapanlar varmış ve tutmuş çok duymuştum bu ay olmazsa yaparım diyordum... yapmam artık :) teşekkürler hacı hacı günayahada girecektim

rüzgargülü tatlım sende yapma
yanlış bilgi aktarmışım canım sorryyy

benim dün öğlen bitti dedim tam gusulde aldım,beklemeden tekrar geldi bu sabah gusulş aldım bakalım inşaallah bişey yaşamadık :)
bakalım bugün neleri gösterecek

doktor randevusuna son 1haftaaa bilirsiniz ne kadar zordur yalnizlik bnm icinn dualarinizi esirgemeyin olurmu:18:

canım nerelerdesin
adet olacaktın geldimi
doktora gittinmi canım
ne hallerdesin merak ettim canım seni
bu arada ben bol bebiş yopiğinde oluyorum genelde
sende oraya gelsene canım
birçok hamailelik bekleyen arkdaş var ve herkes sırayla hamile oluyor resmen
belki sırada bizdedir

yeni evimden herkese merhabaa! ben tasindim nihayet :) tasindim ama yerlesemedim o ayri..

sizde ne haberler var ?

bu arada insallah hepnizin saglikli yumurcaklari olsun.. rabbim her isteyene anneligi tattirsin..

Canim pek bakmiyorum ki kiz,adetim 6 gungecti hasta olcak gibi karnim agriyo olmadim.. Belkide yeniden duzensizlesmistir.. Adet sokturucu almistim 6 tane gununde olsun diye ama olmadi :26:
Orda ben daha cok uzuluyorum
herkesi hamile goruyorum,uzaklasmam lazim o pskolojiden...
Sen nasilsin naptin bakalim adet oldun mu

yeni evimden herkese merhabaa! ben tasindim nihayet :) tasindim ama yerlesemedim o ayri..

sizde ne haberler var ?

bu arada insallah hepnizin saglikli yumurcaklari olsun.. rabbim her isteyene anneligi tattirsin..

Canimm gozun aydin gule gule otur yeni evinde insallah...
Bende hic bisey yok ayni tas ayni hamam
senin delikanli napiyor buyudu mu,allahim banada verir insAllah bir gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…