Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

canım yaa çok geçmiş 6 gün
bebeiş olmasın
bi test yap istersen
bide ilaç içtin bi zararı varmıdır acaba
inşallah yoktur canım...
bende bu ay ovu testi kullandım işte
sonunda ilk çift çizgiyi gördük :)
çalışmaları yaptık bitti
şimdi beklemedeyiz tatlım
daha çok var
taaa 5 şubat bat
bakalım neler olcak...
sen ihmal etme bir test yap canım
bende meraklandım kızz
haber et emi

Yok kiz zannetmiyorum hep boyle oluyo bu sefer gidipte o testi almiycam... Aliyorum belki diye tek cizgi cikiyo nefret ediyorum o tek cizgiden...
Benim pskolojim bozuldu iyce,disari cikinca hamile kadin goruyorum,kucuk cocuklar goruyorum tuhaf tuhaf bakiyorum onlara

kıyamam sana yaa çok iyi anlıyorum seni
geçen ay bende delirdim resmen sonra çok üzüldüm yaptığıma
biz 7 aydır uğraşıyoruz bebek için...tabii rabbim ol deyince olcak biliyorum şikayet etmemek isyan etememk gerek ama insanız işte bazen duygularımızı engelleyemiyoruz...
mesela geçen ay ben çok ümitliydim 4 gözle regli günü bekliyorum adetim gelmesin diye...
ama çıka geldi ben yine hüsran
ağla ağla içim şişti isyan etmiş oldum onun için çok üzüldüm
sonra oturdum tövbe ettim dualar okudum sakinleştim biraz
yapmamak gerek ama elde değil...
çok iyi anlıyorum canm seni
o zaman kocakarı testi yapalım sana :)
şimdi sabah idrarını bir plastik bardağa yap
içerisine bir tane toplu iğne at
onu karanlık bir yere koy
1 gece beklesin
ertesi sabah çıkar bak bakalım
iğne paslanmışmı batmışmı
eğer öyleyse bebek var demekmiş :)
bende yeni öğrendim günü gelince önce onu deneycem bakalım daoğrumu diye :)

evet canim insan sonradan uzuluyor,herkesin bir kaderi var onlara bugun vermis bizede yarin vericek iste...
Ama su gonlumuze bir laf dinletebilsek...
Turkiyeye gitmek hic istemiyorum hevesim yok,benden sonra evlenenlerin hep oldu cocuklari o yuzden icim buruk biraz.. Kardesimde bu yaz evleniyor onunda benden once olursa yine icim buruk olcak hci evden cikasim yok hic bisey yapasim yokk herseyden elimi cektim gibi bisey,ne annemi ariyorum ne kaynanami merak ediyolarmis onlarda ama konusasim yok kimseyle...
O testin dogru ciktigina emin olsam yaparim da uydurma gibi geliyor bana :26:

canım yaa kıyamam sana insanın ister istemez içi titriyo neden bende yok diye
allahımın gücüne gitmesin inşallah bizede zamanı geldiğinde en hayırlısını en güzelini verecek tatlım...
valla canım eskiden kadınlar bu yöntemlerle anlıyorlarmış
banada bir arkadaş yazdı başka bir topikte
o yapmış onunkisi ne batmış nede paslanmış yok herhalde diyor
bekliyor bakalım sonuç ne çıkacak...
bende sana yazarım :)
bu arada orda gidebileceğin yerler yokmu gitsen kafanı dağıtsan
evde iyice bunalırsın canım ya
sürekli düşünmekte sters yaratıyor sonra gelmeme nedenlerden biri olup çıkıyor
düşünmemeye çalış dicemde çok zor biliyorum ama
bir yolunu bulmalıyız tatlım
ben internette bolbol arapça çalışıyrum :) biraz iyi geliyor
sonra burası var işte diğer kızlarla konuşuyoruz sende gel canım yaa
çok güzell muhabbetler var...

napsin bucuruk bi kac gundur kuzenleriyle babannesinde duruyordu. simdi evde tek basina cani sikiliyo.
ruzgazgulum seni heyecanlandirmak istemem ama ben hamile kaldigimda ayni adet olucakmisim gibi karnim agariyordu. adet belirtilerinden tek farki canim hic tatli istememisti. senin adet oncesi tatli krizlerin var mi su an?

Amin canim insAllah ya,allah sabir versin bizlere ne diyim...
Var tabi cikiyorum arkadaslarimla ama insanin kafasindan atmasi bazen zorlasiyor ya,bazen hic aklimda olmuyo bazen gelince de gitmiyo valla...
Nerde takiliyosun sen ?

Yok tatli krizim yok bu siralar 3 gun once test yapmistim negatifti olsa cikardi onda heralde..
Ne zormus ya cocuk yapmak

kismet ruzgar gulum. herseyde bir hayir vardir..

Canim benim internetim kotu bu aralar gelemiyorum yeni gordum yazini
Ben youtubeden arapca calisiyorum canim guzel videolar var tavsiye ederim...
Bol bebis topiginede beklerim :)
Gorusuruz canim

merhaba gurbet gelinleri beklenen gun 28subatta randevuma gittim testlerim tertemiz cikti ve bana subat sonu inseminasyon yani asilama yapilCak bir sonraki randevum 25subat dosyam heyetten gecek ucret odememk icin allahimm hepimizin yardimcisi olsun

merhaba gurbet gelinleri beklenen gun 28subatta randevuma gittim testlerim tertemiz cikti ve bana subat sonu inseminasyon yani asilama yapilCak bir sonraki randevum 25subat dosyam heyetten gecek ucret odememk icin allahimm hepimizin yardimcisi olsun

Gözün aydin canim,insAllah hayirlisiyla kavusursun...

inSallah bende bazen dusunuorum o gunler gelcekmi acaba die
bu arada neler yapiosun buRda karlar eridi acaip yagmuR var

Evdeyim genelde canim havalar cok soguk disariya cikinca daraliyorum evimde mutluyum iste :)
burdada eridi yagmurlar var... Cok yagmasini bekledim ama yagmadi..
Hayat devam ediyor iste duse kalka sen neler yapiyorsun ?

kendimizden bile gizlenios dimi bazen bende cikip dolasiorum sonra geri eve geliorum birtane papaganim var evde : ) onu seviorum

Son düzenleme:
kendimizden bile gizlenios dimi bazen bende cikip dolasiorum sonra geri eve geliorum birtane papaganim var evde : ) onu seviorum

Aynen canim..
kiz cok seker biseymis o :) Sultan papagani demi ?
Konusuyomu peki bende bir ara kus sevdalisiydim esim kocaman bi kus alcakti bana hani su omuzlarda gezen oyun oynamayi seven kuslar varya :)
Sonra vazgectik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…