• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

iyhhh benim hayvanlarla aram cooook kotuu. kanatli hayvanlarla daha kotu... simdiki evimin mutfak penceresinin onunde bi agac var. agacin ustunde de tam pencerenin hizasinda kus yuvasi var. simdi kis oldugu icin kus falan yok ama bahar gelince ben penceremi bile acamam kus girmesin diyee :/

Aynen canim..
kiz cok seker biseymis o :) Sultan papagani demi ?
Konusuyomu peki bende bir ara kus sevdalisiydim esim kocaman bi kus alcakti bana hani su omuzlarda gezen oyun oynamayi seven kuslar varya :)
Sonra vazgectik

evet cnm sultan papagani :) bende uzun cabalar sonucu esime aldirdim zorla simdi benden cok sevio senin dedigin jako olmali ben ondan korktum:D cok buyuk konusmasina gelince cok otuo papacici diebilio bi tek:) ama yalnizligima arkadas oluo hakikaten sanada tavsiye ederim:17:

Son düzenleme:
iyhhh benim hayvanlarla aram cooook kotuu. kanatli hayvanlarla daha kotu... simdiki evimin mutfak penceresinin onunde bi agac var. agacin ustunde de tam pencerenin hizasinda kus yuvasi var. simdi kis oldugu icin kus falan yok ama bahar gelince ben penceremi bile acamam kus girmesin diyee :/

cnm senin olunca isler degisio aileden biri gibi oluo bende ilk zamanlar tirsiodum :)

Kiz kuslardan hic korkulur mu ben her an acarim camlari iyceee :) hatta simdi bile actim iceri havalansin diye cok sicak yaa icerisi

evet cnm sultan papagani adi riko :) bende uzun cabalar sonucu esime aldirdim zorla simdi benden cok sevio senin dedigin jako olmali ben ondan korktum:D cok buyuk konusmasina gelince cok otuo papacici diebilio bi tek:) ama yalnizligima arkadas oluo hakikaten sanada tavsiye ederim:17:

yaa dur bi bakiyim dedigin kusa o muymus :)
Arkadasim muhabbet kuslarini bana birakmisti yazin turkiyeye giderken 1 ay hic susmadilar cikcikcikkk kafamiz sisti papaganda oyle mi :)

Kiz kuslardan hic korkulur mu ben her an acarim camlari iyceee :) hatta simdi bile actim iceri havalansin diye cok sicak yaa icerisi

yaa dur bi bakiyim dedigin kusa o muymus :)
Arkadasim muhabbet kuslarini bana birakmisti yazin turkiyeye giderken 1 ay hic susmadilar cikcikcikkk kafamiz sisti papaganda oyle mi :)

muhabbet kusu gibi cok geveze diil ama sole diyim otme saatleri var mesela sabahin korunde baslar birkac saat araliklarla oter sonra yemek yer azcik kestirir sonra yine baslar ama aksam 7olduktan sonra uslu uslu isigi kapatip uyumamizi bekler tek kotu yani oglumun kafesinin icinde durmayi sevmio evin icinde keyfi nerde isterse orda gezicek:)asilamadan sonra bizde izne gitmeyi planlioruz nereye birakicam bilmiorum:44:

mesela su anda uyuyo:D ama 1saat onCesine kadar basimizin etini yiyodu esim pazarlari evde bana hergun bunu nasil dinliosun merve dio:D

muhabbet kusu gibi cok geveze diil ama sole diyim otme saatleri var mesela sabahin korunde baslar birkac saat araliklarla oter sonra yemek yer azcik kestirir sonra yine baslar ama aksam 7olduktan sonra uslu uslu isigi kapatip uyumamizi bekler tek kotu yani oglumun kafesinin icinde durmayi sevmio evin icinde keyfi nerde isterse orda gezicek:)asilamadan sonra bizde izne gitmeyi planlioruz nereye birakicam bilmiorum:44:

Aman iyiymis oyleyse muhabbet kuslarinin hic bir ozelligi yok cok cikirdiyorlar sadece birde findirgesmekten baska bildikleri yok :))
hep karanlik odaya attim valla onlari yoksa susmuyolardi napiyim... :)
InsAllah asilaman tutar canim,yakin olsaydik ben bakardim valla :)

Salut ,les filles;:3:
bende geldim araniza akici fransizcamla size eslik edeyim bari :9:ayyy ne cenesi dusuklermissiniz oku oku bitmiyor.ilk 10 sayfa bitti henuz.hergun 10 okursam son sayfaya yetisirim bir ayda :26:

Salut canım hosgeldinnn aramıza kız nası okuycan hepsini :)
Tu fais quoi?
Je ne peux pas répondre tes privé messages parce que telefondan girdim zor yaziliyr yarin cvp veririm :)
Ee tu fais quoi ?

Salut canım hosgeldinnn aramıza kız nası okuycan hepsini :)
Tu fais quoi?
Je ne peux pas répondre tes privé messages parce que telefondan girdim zor yaziliyr yarin cvp veririm :)
Ee tu fais quoi ?

hosbulduk canim:16:okuyacam ne yapayim merak ettim ne yazmis ne konusmusunuz diye :34:

je ne fais rien :27:j'ai essaye de lire tous les ancien message..mais il y en a beaucoup..:37:ce n'est pas grave si tu ne peux repondre que demain..gros bisous et a demain..

günaydın hanımlarr
beklenen olmadı ve kırmızı kartı gördüm :( hemde gününden önce :(
şimdi clomide tekrar başladım
çörek otu tarçın ve bal karışımıda uygulacm
inşallahh bu ay gelir bebişlerimiz :16:
sizlerde ne var yok...
bu arada aşılama yaptıracak olan arkadaşım hayırlısı olsun canımm
ilk aşılamanda tutssun inşallahhh
hayırlısıyla sağlıkla gelsin meleğin :16:

günaydın hanımlarr
beklenen olmadı ve kırmızı kartı gördüm :( hemde gününden önce :(
şimdi clomide tekrar başladım
çörek otu tarçın ve bal karışımıda uygulacm
inşallahh bu ay gelir bebişlerimiz :16:
sizlerde ne var yok...
bu arada aşılama yaptıracak olan arkadaşım hayırlısı olsun canımm
ilk aşılamanda tutssun inşallahhh
hayırlısıyla sağlıkla gelsin meleğin :16:

Meraba canim,uzulme hayirlisi olsun Allah bilir en iyisini ne diyelim bize sabretmek dusuyor...
InsAllah olucak bi gun..
Benimde bu sabah kontrolum vardi doktor bakti sag yumurtaliklarda islem baslamis dedi catlatma ignesi bile vermedi kan sonuclarina bakicak sonra telefon edicekler napicamizi soyluycekler...
Allah hayirlisiyla versin hic sevinemiyorum da ben

Meraba canim,uzulme hayirlisi olsun Allah bilir en iyisini ne diyelim bize sabretmek dusuyor...
InsAllah olucak bi gun..
Benimde bu sabah kontrolum vardi doktor bakti sag yumurtaliklarda islem baslamis dedi catlatma ignesi bile vermedi kan sonuclarina bakicak sonra telefon edicekler napicamizi soyluycekler...
Allah hayirlisiyla versin hic sevinemiyorum da ben

haklısın canımm sabretcezzz inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelecek meleklerimiz :16:
canımm sevin tatlım ne güzel sağ yumuşun gelişiyor iğneye gerek kalmaması çok iyi kendiliğinden çatlıcak işlevi gayet iyi demek
hadiii inşallahhh busefer tuttunsun inşallahh bebeğinnn :16:
bu ay senin ayın olsun canım :16:
mart ayıda benimki olur inşallahh :1:

hosbulduk canim:16:okuyacam ne yapayim merak ettim ne yazmis ne konusmusunuz diye :34:

je ne fais rien :27:j'ai essaye de lire tous les ancien message..mais il y en a beaucoup..:37:ce n'est pas grave si tu ne peux repondre que demain..gros bisous et a demain..

Tu peux pas lire mais comme tu veux :)
J'ai eu un rendez-vous le matin pour le bébé.. le médecin a dit que ce n'était pas un problème mais Allah bilir...
InsAllah en kisa zamanda olur :31:
Allah herkese versin :emir_bebek::nazar:

haklısın canımm sabretcezzz inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelecek meleklerimiz :16:
canımm sevin tatlım ne güzel sağ yumuşun gelişiyor iğneye gerek kalmaması çok iyi kendiliğinden çatlıcak işlevi gayet iyi demek
hadiii inşallahhh busefer tuttunsun inşallahh bebeğinnn :16:
bu ay senin ayın olsun canım :16:
mart ayıda benimki olur inşallahh :1:

Canim oncekilerde de yumurta gelismisti catlatma ignesi verdi catladimi catlamadimi bilmiyorum doktor kontrole gerek gormedi tekrardan,bugunde oyle soyledi yumurtaliklarima bakarken ekrana bende baktim kucuk kucuk folekuller vard kist sandim once cok korktum dedim simdi kesin kist diycek sonra dedi ki baslamis yumurtlama dedi.. cuma gunu yeniden gitcez digerleri buyudumu diye bakicak heralde Allahim bizi bu duygudan mahrum etmesin canim benim insAllah olcak ya inancimizi kaybetmeyelim

salut a tous :) je peux parler français :) türkiyede fransız dili ve edebiyatı okudum şimdi finans sektöründe çalışıyorum ve dili çok kullanamıyorum:) burda pratik yapabilirimm sanırımm :) :52::52::52:

Canim oncekilerde de yumurta gelismisti catlatma ignesi verdi catladimi catlamadimi bilmiyorum doktor kontrole gerek gormedi tekrardan,bugunde oyle soyledi yumurtaliklarima bakarken ekrana bende baktim kucuk kucuk folekuller vard kist sandim once cok korktum dedim simdi kesin kist diycek sonra dedi ki baslamis yumurtlama dedi.. cuma gunu yeniden gitcez digerleri buyudumu diye bakicak heralde Allahim bizi bu duygudan mahrum etmesin canim benim insAllah olcak ya inancimizi kaybetmeyelim

tabikkiii canımmm hayırlısıylaa olucakkk :16:
rabbim hayırlısıyla vereck canımm
sıkma sende canını stres yapma doktora gidebiliyorsun derdini anlatabiliyorsun en azından neoluyo ne bitiyor biliyorsun
inan bunlar çok büyük nimet.
ben burda karambole clomid içiyorum neoluyor ne bitiyor bilmiyorum :(
yumuşlar varmı yokmu
gerçi bu ovu testi kullandım birkez koyulaştı olmuştur diyorlar...
ama içerde oluşan yumurtalardan çatlamayanlar varsa bende kimbilir ne kadar olmuştur kist :( aklım hep onda :( clomid bol bol yumuş üretiyor :( çatlamıyorsa bunlar diye diyeee
yiyip bitiriyorum kendimi :(
rabbim hepimize önce sağlık sonrada sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin canımm :16:
dediğin gibi sabredip kavuşcaz inşallahh yavrularımızaa :16:

tabikkiii canımmm hayırlısıylaa olucakkk :16:
rabbim hayırlısıyla vereck canımm
sıkma sende canını stres yapma doktora gidebiliyorsun derdini anlatabiliyorsun en azından neoluyo ne bitiyor biliyorsun
inan bunlar çok büyük nimet.
ben burda karambole clomid içiyorum neoluyor ne bitiyor bilmiyorum :(
yumuşlar varmı yokmu
gerçi bu ovu testi kullandım birkez koyulaştı olmuştur diyorlar...
ama içerde oluşan yumurtalardan çatlamayanlar varsa bende kimbilir ne kadar olmuştur kist :( aklım hep onda :( clomid bol bol yumuş üretiyor :( çatlamıyorsa bunlar diye diyeee
yiyip bitiriyorum kendimi :(
rabbim hepimize önce sağlık sonrada sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin canımm :16:
dediğin gibi sabredip kavuşcaz inşallahh yavrularımızaa :16:

Canim sen neden iciyosun onu kontrolsuz olurmu hic...Kac aydir iciyosun sen ?
Sogan suyu ic sen temizler o icini.. Bendeki kistler gitmisti onla... hemde 1 haftada sende ic faydali olur
kist yapar eger catlamazsa bence sen kuru incir vs vs seylerden ye adetin duzenliyse yumurtlamayla alakali sorunun yoksa icme onu eger yumurtlama problemin varsa icte biraz ara ver ama topla msuresi 6 ay klomenin ben oyle biliyorum...

salut a tous :) je peux parler français :) türkiyede fransız dili ve edebiyatı okudum şimdi finans sektöründe çalışıyorum ve dili çok kullanamıyorum:) burda pratik yapabilirimm sanırımm :) :52::52::52:

Salut hosgeldin aramiza :ssz:
Ne guzel konusabiliyorsan eger bizde ogrenmek amacli konusuyoruz ilerletmemiz lazim :9:
Alors présentes-toi :)

Canim sen neden iciyosun onu kontrolsuz olurmu hic...Kac aydir iciyosun sen ?
Sogan suyu ic sen temizler o icini.. Bendeki kistler gitmisti onla... hemde 1 haftada sende ic faydali olur
kist yapar eger catlamazsa bence sen kuru incir vs vs seylerden ye adetin duzenliyse yumurtlamayla alakali sorunun yoksa icme onu eger yumurtlama problemin varsa icte biraz ara ver ama topla msuresi 6 ay klomenin ben oyle biliyorum...

canım yaaa :( bilmiyorum ki yumuşlarda sorun varmı yokmu :(
ben 5 ayda hamile kalamayınca ee birde arabistanda olunca burda dr gidip baktırma şansım yokki :(
burdan okuduklarıma göre vallahi aldım :( napiyimmm çare arıyorum kendime :(
bu 3. kez kullanışım ve 8. denememiz :(
bu aydan sonra kullanmıcam zaten doktorlarda 3 aydan sonrasını vermiyormuş :(
eğer bu ayda olmazsa bende o dediğin soğan kürünü uygulayım :(
onu nasıl yapıcam tatlım
tarif edermisin bana...
inşallahh ters birşeyler olmamıştır :(
kist oluşsa adet geçikmesi yaşanıtmış belirtileri olurmuş falan filan :(
valla kafam öyle karıştıki o kadar çok şey okuyorum ki :(
doktor makaleleri doktorların tedavileri yöntemleri uygulamaları sebepleri
kafayı yedim iyice :(
neysee inşallah birşey olmaz :(