- 28 Şubat 2011
- 13.877
- 15.739
- 498
Evet canim cok degil... Aslina bakarsan turkiye ye gore avantajlarida var hic bitmeyecek bir is var insaat ozellikle...
dedigin gibi benzin sudan ucuz bir depoyu 10 riyale dolduruyoruz turk parasiyla 5 tl yapiyor gercekten bu bile burda yasama sebebi :) erkek cocuklar arac kullanmaya cok erken yasta basliyorlar cunku anneyi yani aileyi tasima gorevi onlarda 15 ne giren bir cicukta ehliyet var ve yollarda...
Kabe fotografi var tatlimda nasil burdan yuklucemnbilmiyorum burda yeni sayilirim birde ipaddan nasil yukleniyor onu bilmiyorum aksam esim gelince sorayim tatlim... Insallah nasip olurda gelirsiniz mekkeye ve kabenin o muhtesem guzelligini gorursunuz canim... Bize bu sene hem umre yapmak nasip oldu hemde hac yapmak nasip oldu burda yasamanin baska bir avantajida bu olsa gerek... O kadar insan hac icin sirada rabbim bize bu kolayligi verdi gercekten sansliyiz...
Sizde yeni evlisiniz ne guzel :) bebis konusuna gelince ayni sorun bende de var ama ne oldugunu anlayamadim bizde 3.5 yillik evliyiz yeni yeni dusunmeye basladik iste 6 aydir caba icersindeyiz ama gelmedi bebisimiz burda hastaneyede gidemiyorum kendim birseyler deniyorum bakalim artik belki bu ay gelir bebislerimiz :) ben bu ay clomi iciyorum bugun basladim hem atesimi takip ediyorum hemde ovu testi kullanicam insallah :) ucu biryerde yani gunu kacirmamak icin elimden geleni yapiyorum... Rabbim insallah isteyen herkesin yuzunu guldursun canim...
Sen ne zamandir istiyorsun bebis... Haklisin gurbette olunca bir yanliz dimi bebis sartmis valla onunla vakit gecer cokda guzel olur :) ama ne guzel arkadaslarin varmis super valla... Burda genelde 40 yas uzeri arkadaslarim oldu :) onlarlada kabede tanistim gidip gelme yok sadece telefonla konusuyoruz... Ama bir tane cidde de cok tatli o esimin okul arkadasinin esi. Onlarda yeni evli onlar daha rahatlar cidde de birde compaonlarda kaliyorlar her imkanlari var... Bizde cuma gunleri gidiyoruz guzel vakit geciriyoruz...
Dil konusuna gelince evet canim internette guzel egitim set.eri var esim hazirladi onlari banada ben birazcik tembbelim :) cok siyi bir ggrenci degilim skiliveriyorum hemen :) allahtan burasini buldum burdan muhabbet ediyoruz baya iyi oluyorr...
Ben baya yazdim yine :)
Sende anlat baska neler var neler yok bizde parisi cok merak ediyoruz tatil icin kac kez plan yaptik ama bir turlu nasip olmadi kismet artik belki bir gun... Gelirsek mesela nereyele gidelim :)
canim heryerin zorluguda var kolayligida... Ben benzin almaya oraya isinlansam ne guzel olur
Allah insAllah herkese nasip eder haci olabilmeyi,bir kez gorebilmeyi...
Sen cok sanslisin bence,bende orda yasamak isterdim kabeyi gorebilmek icin...
Manevi huzurdan o kadar uzaklastim ki,ne ezan sesi var ne de din iman... Muslumanlarda var ama cevreye baktigimiz zaman ne kdr uzak oldugunu anliyoruz tuhafimiza gidiyor...
Alistim bende iste,1,5 sene oldu bu ay isteyeli ama olmuyor,bende clomid kullaniyorum 3. ayima bu ay basliycam allah herkese nasip eder hayirli evlat insAllah...
Parise gelirseniz eger gezmeniz gereken yerler eiffel kulesi,kliseler sonra muzeler... Nehir turu vs vs... Detayli anlatirim bir gun gelirseniz :)
Bende bazen cok sklyrum fransizca calisirken... Insan surekli calisamiyor valla..
Sen kac yasindasin.. Ben 22 yasindayim 23 olcam haziranda