Evet canim cok degil... Aslina bakarsan turkiye ye gore avantajlarida var hic bitmeyecek bir is var insaat ozellikle...
dedigin gibi benzin sudan ucuz bir depoyu 10 riyale dolduruyoruz turk parasiyla 5 tl yapiyor gercekten bu bile burda yasama sebebi :) erkek cocuklar arac kullanmaya cok erken yasta basliyorlar cunku anneyi yani aileyi tasima gorevi onlarda 15 ne giren bir cicukta ehliyet var ve yollarda...
Kabe fotografi var tatlimda nasil burdan yuklucemnbilmiyorum burda yeni sayilirim birde ipaddan nasil yukleniyor onu bilmiyorum aksam esim gelince sorayim tatlim... Insallah nasip olurda gelirsiniz mekkeye ve kabenin o muhtesem guzelligini gorursunuz canim... Bize bu sene hem umre yapmak nasip oldu hemde hac yapmak nasip oldu burda yasamanin baska bir avantajida bu olsa gerek... O kadar insan hac icin sirada rabbim bize bu kolayligi verdi gercekten sansliyiz...
Sizde yeni evlisiniz ne guzel :) bebis konusuna gelince ayni sorun bende de var ama ne oldugunu anlayamadimbizde 3.5 yillik evliyiz yeni yeni dusunmeye basladik iste 6 aydir caba icersindeyiz ama gelmedi bebisimiz burda hastaneyede gidemiyorum kendim birseyler deniyorum bakalim artik belki bu ay gelir bebislerimiz :) ben bu ay clomi iciyorum bugun basladim hem atesimi takip ediyorum hemde ovu testi kullanicam insallah :) ucu biryerde yani gunu kacirmamak icin elimden geleni yapiyorum... Rabbim insallah isteyen herkesin yuzunu guldursun canim...
Sen ne zamandir istiyorsun bebis... Haklisin gurbette olunca bir yanliz dimi bebis sartmis valla onunla vakit gecer cokda guzel olur :) ama ne guzel arkadaslarin varmis super valla... Burda genelde 40 yas uzeri arkadaslarim oldu :) onlarlada kabede tanistim gidip gelme yok sadece telefonla konusuyoruz... Ama bir tane cidde de cok tatli o esimin okul arkadasinin esi. Onlarda yeni evli onlar daha rahatlar cidde de birde compaonlarda kaliyorlar her imkanlari var... Bizde cuma gunleri gidiyoruz guzel vakit geciriyoruz...
Dil konusuna gelince evet canim internette guzel egitim set.eri var esim hazirladi onlari banada ben birazcik tembbelim :) cok siyi bir ggrenci degilim skiliveriyorum hemen :) allahtan burasini buldum burdan muhabbet ediyoruz baya iyi oluyorr...
Ben baya yazdim yine :)
Sende anlat baska neler var neler yok bizde parisi cok merak ediyoruz tatil icin kac kez plan yaptik ama bir turlu nasip olmadi kismet artik belki bir gun... Gelirsek mesela nereyele gidelim :)
canim heryerin zorluguda var kolayligida... Ben benzin almaya oraya isinlansam ne guzel olur
Allah insAllah herkese nasip eder haci olabilmeyi,bir kez gorebilmeyi...
Sen cok sanslisin bence,bende orda yasamak isterdim kabeyi gorebilmek icin...
Manevi huzurdan o kadar uzaklastim ki,ne ezan sesi var ne de din iman... Muslumanlarda var ama cevreye baktigimiz zaman ne kdr uzak oldugunu anliyoruz tuhafimiza gidiyor...
Alistim bende iste,1,5 sene oldu bu ay isteyeli ama olmuyor,bende clomid kullaniyorum 3. ayima bu ay basliycam allah herkese nasip eder hayirli evlat insAllah...
Parise gelirseniz eger gezmeniz gereken yerler eiffel kulesi,kliseler sonra muzeler... Nehir turu vs vs... Detayli anlatirim bir gun gelirseniz :)
Bende bazen cok sklyrum fransizca calisirken... Insan surekli calisamiyor valla..
Sen kac yasindasin.. Ben 22 yasindayim 23 olcam haziranda
Günaydın canım :) bende 32 yaşındayım :) sana göre yaşlıyım bayabelkide oyuzden de bizim bebişimiz gelmiyor sanırım benim yumuşlar tembelleşti... bende bunu düşünerek clomid içmeye başladım geçen ay adetimin 5 günü içmiştim olmadı bu ay 4 günü başladım bakalım inşallah olur tatlım senin de benimde ve tüm bekleyenlerin yüzü güler allahın izniyle... sen clomidi doktor tavsiyesiylemi aldın canım iğne vurulacakmısın? birde kaçıncı günü içmye başlıyorsun... bu arada birde folikasit var tabi biliyorsundur belki ama gebelikten en az 1 ay önceden içmek çok faydalı diyor doktorlar bende d.k hapını bıraktığımdan beri içiyorum gerçi folikasit patlaması olmasa bari doktor bırakma diyor bende devam ediyorum aklında olsun tatlım içmiyorsan sende hemen başla...
buraya gelince; gerçekten kabe ye yakın olmak heran gidebilme şansımızın olması çok büyük bir nimet... rabbim isteyen herkese nsip etsin tez zamanda inşallah... diyorlar ki; herkes hayatlında bir kez kabeyi görmek ister, ama gelip gören kişi tekrar görebilmek için ölüp biter... gerçekten çok doğru gitmeyince özlüyorsun hep orda olmak istiyorsun çok özel bir duygu rabbim en kısa sürede sizde gelmeyi nasip etsin canım...
bugün ara ara girerim canım inşallah gün içinde karşılışırız...
merhaba ben çok özlediğim bi arkadaşım abakmıştım ama burdamı acaba...:26:
canimmmmmm
hosgeldin kuzummm naber yaaa bende seni cook ozledimmmm,nerelerdesin sennnnn napiyosun bakiyimmm
Olurmu sende gencsin daha,Allah herkesin gonlune gore versin insAllah... Kabede dua edermisin bizler icin bebek sahibi olmak isteyenler icin...
Cok isterdim gorebilmeyi gercekten cook sanslisin sen :)
Ben doktor tavsiyesiyle basladim.. Adetin 2. gunu baslayip 6. gunune kadar iciyorum... 12. gunu felan rdv oluyo bakiyo buyumusmu diye ona gore catlatma ignesi oluyorum.. Folik asiti 1 kez kullandim onada 1 sene olmustur heralde... Bebek olcagina pek umudum yok gibi o yzden folik aside sira gelene kadar diyorum bende...
Gerci o bi vitamin ama pek umursamiyorum doktorda bisey demiyo.. 2 aydir yumurtalarim olusuyo ama gebelik yok.. Buda umutlarimi kiriyo benim iste...
Bide bende polikistik over var,yumurta tembbelligi o yuzden iciyorum regllerimde zaten duzensiz
Ama bazilari 5.gunu basliyor canim.. Ben gunde 2 kez kullandim sabah aksam gunde 1 kez kullananlar var.. Benimkilerde kistcikler olustugu icin dozu biraz fazla aldim hemen...Tatlim cok incesin tesekkur ederim :) tabikii ederim tatlim rabbim hepimizin gonlune gore versin...
Bende keske clomidi 2. Gunu baslasaymisimneyse artik olmazsa bir dahaki ay 2. Gun baslarim ama insallah gerek kalmaz ve gelir bebislerimiz bu ay :)
Bu arada karamsar olma tatlim bak ise yaramis ilac ve yumuslarin olusmus cok guzel allahin izniyle gelir tatlim bu ay... Umutsuzluga kapilmak yok :)
Bu arada bende bu ay ovu testi kullanicaktim ya :) dun esim bulmus zar zor ve icinde 5 tanecik var ama ben dayanmayip bugun adetim 7. Gunu hemen yapiverdim :) kaldi 4 tanecok fena... Kotu olan ilk yaptigimda 10.dak sonra sonuc negatifti ve sonra bir daha bakmadim sonraa aklima geldi bir bakim demim ama aradn yarim saatten fazla gecmisti ve silik 2. Cizgi cikmis ama simdi bu testti degerlendirmeliyim bilemiyorum ki kafam karisti birde elimde de az var test hergunde yapamicam canim skildi yav
Senin bir bilgin varmi tatlim sen kullandinmi daha once...
balımmmmm
nasılda biliyo kendini..
iyiyim kuzum ne olsun iş güç işte sen napıyosun iyimisin meleğimm...
Ama bazilari 5.gunu basliyor canim.. Ben gunde 2 kez kullandim sabah aksam gunde 1 kez kullananlar var.. Benimkilerde kistcikler olustugu icin dozu biraz fazla aldim hemen...
ovu. testini hic kullanmadim daha once.. Ama bi arkadas adetin 5. gunu hamile kalmis,adeti bitmis hemen kalmis yani.. O yuzden gun asiri deneyin derim.. Her bayanin degisik oluyor yumurtlama gunu bunyeye gore.. Adetin 18. gunune kadar gun asiri deneyin... insAllah olur herkes tadar annelik duygusunu
Amin canim insallah... Hayirlisiya saglikla tez zamnda gelsin bebislerimiz :)
Tesekkur ederim canim bilgilerin icin insallah bu ay ikimizinde yuzu guler :)
Allaha emanet ol canim...
Yarinn gelirim :)
mrb gurbet gelinleri pek kimse ugramio sanirimmm doktor randevuma son 15gun kaldii cok sabirsiz ve heyecanlmiyim
Selam canim nasilsin ?
Evet artik kimse gelmiyor eskisi gibi...
Sen asilama mi yaptircaktin ?
ssirin ehlen ve sehlen. keyfel hal ? :)
her ulkenin iyi yanlari da vardir kotu yanlari da.. bizim burda cok ozgur oldugumuzu zannetme, oturum karti icin basi acik fotograf vermek zorundayiz. ehliyet icin de oyle..
bak ben de basimin zorla actirilmasindan yakiniyorum :\
musluman bir kadin icin tesettur zaten gereklidir, ayette emredilmis cunku. icinden gelmeyince zorla ortunmek de zordur eminim.. yani ortunmek o kadar da kotu bisey degil :)
suud yonetimi cok duzgun bir yonetim degil, onu kabul ediyorum... neyseki sizin gurbet geciciymis, boyle teselli et kendini :)
biz hacca gitmeyi dusunuyoruz seneye.. allah kismet eder, bi engel cikmaz insallah.. cok istiyoruz.. cok ozendim sana, cok duygulandim.. oranin oksijenini 1 kere benim yerime de cek emi?
Amin canim insallahh...
Tamam yarin gorusuruz her zaman beklerim :)
fransadaki kizlardan ses yok valla hepside nere gittilerde
yurtdisi topigimde var oraya da gelebilirsin...
Kendine iyi bak...
Mrb canim,hic bisey yok vala bende pek bakmiyorum artik nete takilmiyorum ara sira iste...canım mrb
kaç gündür gelemedim... neler var neler yok :)
nasıl gidiyor ilacın bittimi başladın çalışmalara :)
benim ovu testi bi türlü koyulaşmadı herkes erken diyor ama benim teste zaten 5 tane çıktıne zaman koyulaşacak kaldı 3 tane valla bu ayda olmicak gibi geliyor canım sıkkın azıcık
bakalım artık inşallah tutturuz gününü
iyiym tesekkur ediyorum kar yagiyor burda :)
asilama mi ?yok tatLim daha testlerimi falan yaPtirdimm ilk gorusmeye gitcem test sonuclarina gore belirlices yoLumuzu insallahh
sen ne yaptin arami verdin tedaviye
sende hayirli gusel sonuclar alasin insalah arkadasim gurbetlik zor gurbette yalnizlik daha zorMrb canim,hic bisey yok vala bende pek bakmiyorum artik nete takilmiyorum ara sira iste...
Insallah olur ya cok calisma olmasi lazim iste,ama bazilarinin tek iliskide oluyo oda nasip,Allah verirse yeterki tek iliski olsun veriyo ..
Hayirlisiyla geli insAllah bebeklerimiz
Hayirli sonuclar alirsin insAllah canim..
Ben de regl olmayi bekliyorum randevu alcaz yumurta takibi icin... Adetin 2. gununden itibaren clomid kullaniyorum 5 gun.. Sonrada bakiyo buyumusmu diye..
Devam ediyorum ama yilbasina denk geldi 3. ay o yuzden bu aya kaldi
Mrb canim,hic bisey yok vala bende pek bakmiyorum artik nete takilmiyorum ara sira iste...
Insallah olur ya cok calisma olmasi lazim iste,ama bazilarinin tek iliskide oluyo oda nasip,Allah verirse yeterki tek iliski olsun veriyo ..
Hayirlisiyla geli insAllah bebeklerimiz
Hayirli sonuclar alirsin insAllah canim..
Ben de regl olmayi bekliyorum randevu alcaz yumurta takibi icin... Adetin 2. gununden itibaren clomid kullaniyorum 5 gun.. Sonrada bakiyo buyumusmu diye..
Devam ediyorum ama yilbasina denk geldi 3. ay o yuzden bu aya kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?