Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

canim heryerin zorluguda var kolayligida... Ben benzin almaya oraya isinlansam ne guzel olur
Allah insAllah herkese nasip eder haci olabilmeyi,bir kez gorebilmeyi...
Sen cok sanslisin bence,bende orda yasamak isterdim kabeyi gorebilmek icin...
Manevi huzurdan o kadar uzaklastim ki,ne ezan sesi var ne de din iman... Muslumanlarda var ama cevreye baktigimiz zaman ne kdr uzak oldugunu anliyoruz tuhafimiza gidiyor...
Alistim bende iste,1,5 sene oldu bu ay isteyeli ama olmuyor,bende clomid kullaniyorum 3. ayima bu ay basliycam allah herkese nasip eder hayirli evlat insAllah...
Parise gelirseniz eger gezmeniz gereken yerler eiffel kulesi,kliseler sonra muzeler... Nehir turu vs vs... Detayli anlatirim bir gun gelirseniz :)
Bende bazen cok sklyrum fransizca calisirken... Insan surekli calisamiyor valla..
Sen kac yasindasin.. Ben 22 yasindayim 23 olcam haziranda

Günaydın canım :) bende 32 yaşındayım :) sana göre yaşlıyım baya belkide oyuzden de bizim bebişimiz gelmiyor sanırım benim yumuşlar tembelleşti... bende bunu düşünerek clomid içmeye başladım geçen ay adetimin 5 günü içmiştim olmadı bu ay 4 günü başladım bakalım inşallah olur tatlım senin de benimde ve tüm bekleyenlerin yüzü güler allahın izniyle... sen clomidi doktor tavsiyesiylemi aldın canım iğne vurulacakmısın? birde kaçıncı günü içmye başlıyorsun... bu arada birde folikasit var tabi biliyorsundur belki ama gebelikten en az 1 ay önceden içmek çok faydalı diyor doktorlar bende d.k hapını bıraktığımdan beri içiyorum gerçi folikasit patlaması olmasa bari doktor bırakma diyor bende devam ediyorum aklında olsun tatlım içmiyorsan sende hemen başla...
buraya gelince; gerçekten kabe ye yakın olmak heran gidebilme şansımızın olması çok büyük bir nimet... rabbim isteyen herkese nsip etsin tez zamanda inşallah... diyorlar ki; herkes hayatlında bir kez kabeyi görmek ister, ama gelip gören kişi tekrar görebilmek için ölüp biter... gerçekten çok doğru gitmeyince özlüyorsun hep orda olmak istiyorsun çok özel bir duygu rabbim en kısa sürede sizde gelmeyi nasip etsin canım...

bugün ara ara girerim canım inşallah gün içinde karşılışırız...

Olurmu sende gencsin daha,Allah herkesin gonlune gore versin insAllah... Kabede dua edermisin bizler icin bebek sahibi olmak isteyenler icin...
Cok isterdim gorebilmeyi gercekten cook sanslisin sen :)
Ben doktor tavsiyesiyle basladim.. Adetin 2. gunu baslayip 6. gunune kadar iciyorum... 12. gunu felan rdv oluyo bakiyo buyumusmu diye ona gore catlatma ignesi oluyorum.. Folik asiti 1 kez kullandim onada 1 sene olmustur heralde... Bebek olcagina pek umudum yok gibi o yzden folik aside sira gelene kadar diyorum bende...
Gerci o bi vitamin ama pek umursamiyorum doktorda bisey demiyo.. 2 aydir yumurtalarim olusuyo ama gebelik yok.. Buda umutlarimi kiriyo benim iste...
Bide bende polikistik over var,yumurta tembbelligi o yuzden iciyorum regllerimde zaten duzensiz

merhaba ben çok özlediğim bi arkadaşım abakmıştım ama burdamı acaba...:26:

canimmmmmm
hosgeldin kuzummm naber yaaa bende seni cook ozledimmmm,nerelerdesin sennnnn napiyosun bakiyimmm

balımmmmm
nasılda biliyo kendini..
iyiyim kuzum ne olsun iş güç işte sen napıyosun iyimisin meleğimm...

Tatlim cok incesin tesekkur ederim :) tabikii ederim tatlim rabbim hepimizin gonlune gore versin...
Bende keske clomidi 2. Gunu baslasaymisim neyse artik olmazsa bir dahaki ay 2. Gun baslarim ama insallah gerek kalmaz ve gelir bebislerimiz bu ay :)
Bu arada karamsar olma tatlim bak ise yaramis ilac ve yumuslarin olusmus cok guzel allahin izniyle gelir tatlim bu ay... Umutsuzluga kapilmak yok :)
Bu arada bende bu ay ovu testi kullanicaktim ya :) dun esim bulmus zar zor ve icinde 5 tanecik var ama ben dayanmayip bugun adetim 7. Gunu hemen yapiverdim :) kaldi 4 tane cok fena... Kotu olan ilk yaptigimda 10.dak sonra sonuc negatifti ve sonra bir daha bakmadim sonraa aklima geldi bir bakim demim ama aradn yarim saatten fazla gecmisti ve silik 2. Cizgi cikmis ama simdi bu testti degerlendirmeliyim bilemiyorum ki kafam karisti birde elimde de az var test hergunde yapamicam canim skildi yav

Senin bir bilgin varmi tatlim sen kullandinmi daha once...

Ama bazilari 5.gunu basliyor canim.. Ben gunde 2 kez kullandim sabah aksam gunde 1 kez kullananlar var.. Benimkilerde kistcikler olustugu icin dozu biraz fazla aldim hemen...
ovu. testini hic kullanmadim daha once.. Ama bi arkadas adetin 5. gunu hamile kalmis,adeti bitmis hemen kalmis yani.. O yuzden gun asiri deneyin derim.. Her bayanin degisik oluyor yumurtlama gunu bunyeye gore.. Adetin 18. gunune kadar gun asiri deneyin... insAllah olur herkes tadar annelik duygusunu
balımmmmm
nasılda biliyo kendini..
iyiyim kuzum ne olsun iş güç işte sen napıyosun iyimisin meleğimm...

Bende cok sukur iyi diyim iyi olsun canim.. bugunumuze sukurler olsun...
Bebek konusunu kafamdan attim bu ay takiliyorum kendimce... Birgun gelir insAllah herkese supriz
Sen niye gelmiyosun artik gerci bende pek bakmiyorumda

Amin canim insallahh...
Tamam yarin gorusuruz her zaman beklerim :)
fransadaki kizlardan ses yok valla hepside nere gittilerde
yurtdisi topigimde var oraya da gelebilirsin...
Kendine iyi bak...

ssirin ehlen ve sehlen. keyfel hal ? :)

her ulkenin iyi yanlari da vardir kotu yanlari da.. bizim burda cok ozgur oldugumuzu zannetme, oturum karti icin basi acik fotograf vermek zorundayiz. ehliyet icin de oyle..
bak ben de basimin zorla actirilmasindan yakiniyorum :\
musluman bir kadin icin tesettur zaten gereklidir, ayette emredilmis cunku. icinden gelmeyince zorla ortunmek de zordur eminim.. yani ortunmek o kadar da kotu bisey degil :)
suud yonetimi cok duzgun bir yonetim degil, onu kabul ediyorum... neyseki sizin gurbet geciciymis, boyle teselli et kendini :)
biz hacca gitmeyi dusunuyoruz seneye.. allah kismet eder, bi engel cikmaz insallah.. cok istiyoruz.. cok ozendim sana, cok duygulandim.. oranin oksijenini 1 kere benim yerime de cek emi?

mrb gurbet gelinleri pek kimse ugramio sanirimmm doktor randevuma son 15gun kaldii cok sabirsiz ve heyecanlmiyim

Selam canim nasilsin ?
Evet artik kimse gelmiyor eskisi gibi...
Sen asilama mi yaptircaktin ?

iyiym tesekkur ediyorum kar yagiyor burda :)
asilama mi ?yok tatLim daha testlerimi falan yaPtirdimm ilk gorusmeye gitcem test sonuclarina gore belirlices yoLumuzu insallahh
sen ne yaptin arami verdin tedaviye

allah gonlunuze gore versin kizlar..
benim tasinma islerim var, maglum.. cok karisti ev. heryer kolilerle doldu ev daginik olunca stres oluyorum. bi tasinsaydik artik.. zaten bu kis turkiyeye de gidemiyorum

selamün alleykümm :)

keyifler iyi hamdolsun :) dediğin gibi buranın başka bir enerjisi var orası ayrı birşey hele kabeyi anlata anlata bitiremem eğer imkanınız varsa mutlaka ama mutlaka gelin derim canım...
bizede nasip oldu bu sene önce umremizi yaptık ki daha sonrasında sayısını hatırlamıyorum bir çok kez yaptım ve annem ve kardeşim içinde yaptım allaha kabul etsin inşallah sonra hac zamnında da burdaydık ve allahım nasip etti ve yaptık o bambaşka birşey ama çok zor oluyor çok kalabalık gerçi siz turla gelirsiniz herhalde o zaman biraz daha rahat olabilir... rabim gönlünüze göre versin canım...
ben normalde başı açık olduğum için burda biraz zorlandım mesela bizede ikame çıkartırken benim fotoları kabul etmediler ki pasaporttaki fotolarımdı pasaportu kabul ediyorsan onuda almalısın ama neyse kapalı şekilde çekilip verdik o şekilde yaptılar... burda bende alıştım abaya ya hatta geçen peçede aldım :) gerçekten çok zor çünkü çok bakıyorlar gelip kabe ziyaretinde o kadar bişey anlamıyorsun orası belli bir yer ama burda yaşamaya başlayınca zorlukları çıkıyor ortaya... rabbim kolaylık veriyor hamdolsun sabretmek lazım bu güzelliği bize lutfetmiş değilmi... hamdolsun...
inşallah günün birinde avrupa ülkesinde de yaşama imkanımız olur :) ben zaten parisi çok merak ediyorum italyayı brde almanyayı bakalım artık allahım herşeyin hayırlısını versinde... gerisi boş...
bu arada şimdi senin için derin derin nefes aldım mekke havası :) sana gelsin inşallah
eşimin işleri bu ara yoğun ilk fırsatta götürecek beni kabeye dua ederim sizin içinde
tek başıma çıkamıyorum burda eşimin götürmesi gerek sonra alması gerek onun için en kısa sürede gidebilirim inşallah özledim bende hacdan beri gidemedim...
rabbim hepimizin gönlüne göre versin canımm

Amin canim insallahh...
Tamam yarin gorusuruz her zaman beklerim :)
fransadaki kizlardan ses yok valla hepside nere gittilerde
yurtdisi topigimde var oraya da gelebilirsin...
Kendine iyi bak...

canım mrb
kaç gündür gelemedim... neler var neler yok :)
nasıl gidiyor ilacın bittimi başladın çalışmalara :)
benim ovu testi bi türlü koyulaşmadı herkes erken diyor ama benim teste zaten 5 tane çıktı ne zaman koyulaşacak kaldı 3 tane valla bu ayda olmicak gibi geliyor canım sıkkın azıcık
bakalım artık inşallah tutturuz gününü

Mrb canim,hic bisey yok vala bende pek bakmiyorum artik nete takilmiyorum ara sira iste...
Insallah olur ya cok calisma olmasi lazim iste,ama bazilarinin tek iliskide oluyo oda nasip,Allah verirse yeterki tek iliski olsun veriyo ..
Hayirlisiyla geli insAllah bebeklerimiz

iyiym tesekkur ediyorum kar yagiyor burda :)
asilama mi ?yok tatLim daha testlerimi falan yaPtirdimm ilk gorusmeye gitcem test sonuclarina gore belirlices yoLumuzu insallahh
sen ne yaptin arami verdin tedaviye

Hayirli sonuclar alirsin insAllah canim..
Ben de regl olmayi bekliyorum randevu alcaz yumurta takibi icin... Adetin 2. gununden itibaren clomid kullaniyorum 5 gun.. Sonrada bakiyo buyumusmu diye..
Devam ediyorum ama yilbasina denk geldi 3. ay o yuzden bu aya kaldi

sende hayirli gusel sonuclar alasin insalah arkadasim gurbetlik zor gurbette yalnizlik daha zor

evet canım ya o hiç bakmıor çok birlikteliğe dediğin gibi kısmet işi rabbim verince oluyor bizimde zamanımız var inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz..
seninde inşallah büyümüştür yumuşlar hadi güzel haberler ver :)
ben bugün bir tane daha test yaptım bugün 12. günüm 5 dak içinde çok açık çizgi çıktı bakalı nelr olcak hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…