Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kactim. Gorusuruz...
Ben kactim. Gorusuruz...
Insss bırakmayı düşünüyorum artık....Regarde,tu sais qu'il est dangereux... Pourquoi tu fumes?
Cigerlerin curuycekk
Benim esim calisiyor ben de dus aldim yatagima uzandim pc ye takiliyorum iste,hayat inisli cikisli devam ediyor iste.. senin nasil gidiyor ?
Cocuklar nasil?
J ai sommeil..
Moi aussi je vais.. J ai mal aux dents.. 20 lik disim cikiyor daha
A tout a l'heure
Insss bırakmayı düşünüyorum artık....
Çocuklar iyi kucugu arada huzursuzluk çıkartıyor eski oğlum gitti yerine başkasını verdiler sanki...bende 1 haftadır kocayla kusum konusmuyom ....aslında bu hal hoşuma gitmiyor değil hersabah kahvalti hazırlıyor istediğim kadar uyiyayim uyandirmiuor yemek yersek tabağını kaldiriyor çocuklara bakıyor doyuruyor her akşam cayi o demliyor çocukları dışarı çıkartıyor buyuguyle alisverise cikiyorlar hiç konusmasam daha iyi sanki tam istediğim kıvamda....
Ben esime oyle yapsam cokta umrumda der bana ne halin varsa gor der.. Fena alisti oyle zamaninda cok yuz verdim simdi ben cekiyorum.. Kopruyu gecene kadar anam bazilarininkisi..
Neyse cok kus kalma araniza sogukluk girdirme olurmu hic oyle kusluk esler arasinda..
Bizim simdiki tek tartistigmi vede küs kaldigmiz neden cocuk meselesi.. Surat asar oturur sanki ben yaratiyomusum gibi cocugu..
Bak gene efkarlandim...
Hadi ben gidiyorum sonra gorusuruz canim Allaha emanet ol.
Sen nerde oturuyordun ?
Fransa'nin bir sehrinde, dogduml, buyudum oturuyorum :) neden ?
Off keske turkiyede otursaydik ne bu boyle :/ sinir oluyorum
Kızlar nbr nasilsiniz biz iyizde sutum gittikçe azalıyor sınır olmaya başladım dogum kilosu desen sanki yapıştı üstüme 78 kiloyum ve bunlara cok morelim bozulmaya başladı birde bebegim kafkasını yeşil yapiyo bazen onada sınır oluyorum anlicaginiz morelim bozuk bu aralar
gogus pompasi belki isine yariyabilir surekli cekersen belki artar sutunude dolapta sklayip aciktikca verebilirsin kiizina canim kilolari dert etme elbette gidicekler dogumdan 1 yil sonra gidermis zaten oyle birden zayiflamayi bekleme bence kizini merak ediyorum resmini gossterirmisin
Offf neblimya sutum artsin diye busuru şey iciyorum bu arada dolgu yaptıgım dişlerim agriyo ama emziren annelere dış müdahelesi yapılmıyormuş
Cococum kızımın fotosunu koyucum canim