- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orkidem:canim nbr nasil gidiyo?ben epidural normal dogum yaptım tabi sabah 6 dan gece 12ye kadar sanci çektim ve açılmam 5 santimdi cok direndim epidural olmamak için ama sonunda tansiyonum düştü ve ben sancılara dayanamayip yaptırdım ondan sonra rahatlıyorsun hiç birsey hisetmiyosun 2 saat icinde açılmam 10santim oldu zaten ondan sonraki ağrılar cok kötüydü hani bebegin cikicagi zaman gelen ağrılar ordA epidural bana bir fayda etmedi ve yarım saatten fazla dogumun önünde kaldım ikinamadim sanci biryandan yorgunluk bir yandan rabim kimseyi o sancının önünde bırakmasin
Epidural rahat canim tavsiye ederim en azından biraz dinleniyorsun beden rahatliyo buarada ikigundur epidural takıldı yer varya belim cok agriyo kimse istemedi yapmamı aslında agri yapar diye o sancıya dayanamadım daha fazla insallah sizlerde boyle agri yapmaz sonradan
Orkidem:canim nbr nasil gidiyo?ben epidural normal dogum yaptım tabi sabah 6 dan gece 12ye kadar sanci çektim ve açılmam 5 santimdi cok direndim epidural olmamak için ama sonunda tansiyonum düştü ve ben sancılara dayanamayip yaptırdım ondan sonra rahatlıyorsun hiç birsey hisetmiyosun 2 saat icinde açılmam 10santim oldu zaten ondan sonraki ağrılar cok kötüydü hani bebegin cikicagi zaman gelen ağrılar ordA epidural bana bir fayda etmedi ve yarım saatten fazla dogumun önünde kaldım ikinamadim sanci biryandan yorgunluk bir yandan rabim kimseyi o sancının önünde bırakmasin
Epidural rahat canim tavsiye ederim en azından biraz dinleniyorsun beden rahatliyo buarada ikigundur epidural takıldı yer varya belim cok agriyo kimse istemedi yapmamı aslında agri yapar diye o sancıya dayanamadım daha fazla insallah sizlerde boyle agri yapmaz sonradan
orkdm sen erkek istiyordun galiba degil mi? :))
aleykumselam canim, iyiyiz. oglum da iyi cok sukur. biraz oksurugu var, bronsitli ya bizimki...
seninki napiyo cenesi dusuk mu:)
salut les filles :)
Birsey sormak istedim sizlere...
ya bu türkiyede hersey var burda hiç bisey yok sinir oluyorum...
hani diksiyon dersleri , etkili iletisim dersleri (egitimi), guzel konusma dersleri filan .... NIYE BURDA YOK ????!!! Ne biçim memleket la bura ?
çok istiyorum boyle dersler almayi....
sizlerden birinin varmi bilgisi ????:44:
Almanyada olsa belki olurda fransa da hic bir halt yok valla..
Benimde hic bilgim yok direksiyon dersi icin turk hocayi bile zor buldum yani dusun...
Faydali seyler olsa keske
Sen nerde oturuyordun ?Ya illaki vardir o tür kurslar, Da bulmak lazim :26:
canim benim ikinci kizim uc tane tulum bir hastane cikisi bi kac corap islak mendil iste vs vs bi bezi kaldi gerisi hep ablasinin kiyafetlerini kullanicak minnosum
birde dogumdan sonra eltim gorumcem su bu bi suru alip geliyolar ne gerek var dedim almadim cok fazla bisey
puseti alinacak
aman bi dogsunda insan boyle aldikcada sabirsizlaniyor giydirmek icin :)))
en cokta kime benziycek diye meraklardayim
senin bebisin cinsiyeti ne ilk mi bebegin
Huzursuzum. Keyifsizim. Cok uykum var
Yorgunum yaa... Bazen nefessiz kaliyorum sanki...
Kucuk delikanli oksurup duruyor napsin.. Duzelseydi biraz cok iyi olucak. Ne o rahat ne de ben
Sinavlarin ne oldu sahi?