• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Oy kuzum gecmis olsun insAllah iyilesir bir an once,havalarinda duzeni yok zaten cok soguk..
Bende nefessiz kaldigimi hissediyorum bazen ama o an gecince dusunuyorum hicte oyle olmama gerek yokmus diye,bunalim donemine giriyor insan zaman zaman iste..

Yok benciddi ciddi bir psikologa gitsem diye dusunuyorum. Uzerimde birikmis seyler var. En ufak bir problemde eski konulari dusunuyorum. Kendimi iyi hissedemiyorum sonra..
Aslinda oyle, dedigin gibi kotu hissetmek icin hic derdimiz yok. Sukredecek cook seyimiz var ve bunlarin kiymetini bilmemiz lazim..

Yok benciddi ciddi bir psikologa gitsem diye dusunuyorum. Uzerimde birikmis seyler var. En ufak bir problemde eski konulari dusunuyorum. Kendimi iyi hissedemiyorum sonra..
Aslinda oyle, dedigin gibi kotu hissetmek icin hic derdimiz yok. Sukredecek cook seyimiz var ve bunlarin kiymetini bilmemiz lazim..

Evet ama iste o sinir aninda oyle tatli geliyo yaptiklarimiz siniz gecince de zehir gibi oluyor pismanliklar basliyor..
Kendini iyi hissediceksen git tabi ki,ama dun dundur bugun de bugun..
Dun gecti gitti,yarina cikacagimiz garanti degil.. Gun BUGUNDUR :16:
Bak ne guzel bir oglun var,onunla ilgilen gez dolas farkli ugraslar yap,ne olursa olsun Allah dersek bize yeter degil mi

[video=youtube;wtTiJrNua7k]http://www.youtube.com/watch?v=wtTiJrNua7k[/video]

Eee neler yapiyorsunuz bakım....hayat nasıl gidiyor....

Benim esim calisiyor ben de dus aldim yatagima uzandim pc ye takiliyorum iste,hayat inisli cikisli devam ediyor iste.. senin nasil gidiyor ?
Cocuklar nasil?

Turk sanat muzigi dinliyorum ruhumu dinlendiriyor :ssz:

Back