hayirli olsun canim allah kazasiz belasizz kullanmak nasip etsin nasil aldin fransizdanmi turktenmi tercumanla tek basinami[/QUOTE
amin canim sagolasin fransizla gectim canim ama kodu tercumanli aldim zaten direksiyonda tercuman yok ..cok zordu ehliyetsiz olmak dogurdum sezeryandi dikislerdi derken devam edememistim cok sukur bitti bu stress
Kızlar nbr nasilsiniz fazla giremiyorum benim kiz huzursuz biraz gece uyumuyo gunduzde cok kısa uyuyo memede uyumak istiyo tam emeden uykuya daliyo doymadigi icinde hemen uyanıyor bende cok uykusuz kalıyorum dikişlerimde agriyo bu arada dinlenemiyorum.rabim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu cok guzel bir kuzum var mini minacik teyzeleri
Hissssttttt oyun bozanlik yapiyon....kimse gelmiyor diye yakiniyon gecen gece ikimizde aktiftik ama sohpet olmadi.... Sende cvp cikmadi.....
AKILLANDIM GAZA GELMEK YOK.....
Allah kolaylik versin canim su uykusuzluk sorunu beni 1 sene mahvetti...hastalandim bu yuzden insallah gecicidir sizinki...
sen sezaryenmi oldun canim???
Havalar serinledi cok sukurrrrrrrrrrrrr
nasil bir sicaktir yaniyoruz yahuu
Anam öldüm bittim 1 haftadir gunde 3 kez soguk suya girdim valla
Napalim canim ya ben pek gelmiyorum canim istemiyor havalar cok sicak bunaltici bir havasi var yaa bugun biraz serin ama,sen naptin ?Selam kizlar napionuz gorusmeyeli
Yalniz yasayan yaslilari dusunemiyorum bile
Cok sukurki gecen gunlerden daha serindi bugun hele bu gece cok daha guzel.
Napalim canim ya ben pek gelmiyorum canim istemiyor havalar cok sicak bunaltici bir havasi var yaa bugun biraz serin ama,sen naptin?
Cok sükür iyiyim ugrasiyom napim ...okullar acilacak onu beklioz, bu arada bizde yaniyoruzz cok fena...
Araba surme isin ne durumda, esinle aran ??
Merhaba kizlar :))))) Selam Ruzgargülü :))
Bende sizlere katilabilirmiyiiim ? :26:
Merhaba hosgeldin canim tabi katil buyur ne demek
Senle tanismismiydik biz ? Sosyolojiyle alakali bisey yazmisdin galiba o senmiydin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?