Arabayi surmuyorum cesaret edemiyorum yolda kalirim kaldiramam diye,esimlede aram cok iyi de baskasinin cocugu oldukca surati asiliyo ben de ona sinir oluyorum
Oyy op yerime onuda mis gibi kokuyodur yaa olsada sevsem birazKizlar nasilsiniz gorusmeyeli biz iyiz Erva berfinle ugrasiyorum kuzum buyuyo ben hâla toparlanamadim halsizlik var birde uykusuzluk tam duzene oturamadik:)
Ruzgargulu canim artik takmayin su cocuk meselesini taktikca yipraniyosunuz simdi diceksin kolay demesi ama canim gercekten takinca dusundukce olmuyo ben inaniyorum birgun bize guzel haberler verecegini rabim tez zamanda kucagini doldursun insallah
Yok hepimize sormustun canim yok ben buraya gelin geldim anam ne gezer okumak dili ogrenemedikte kaldiki okumaktsk ederim canim :)
Evet bendim o, bilgilenmek amaçli bi iki bisey sormustum sosyoloji bolumuyle ilgili ama vazgectim :)maalesef...
cunku benimde strasbourg'a gidip orda yasamak için maddi durumum iyi degil
Ben sana mi sormustum o soruyu ? :) canim sen sosyoloji mi okumustun ?
Hayırlısı olsun ya...Ama bence yavaş yavaş çık nolacak sanki korkacak bisey yok...
Ya sizin elinizde olan bisey degilki Allah simdilik vermiyo demekki.hem 1 sene fazla bı zaman degil bence ....
Biyerde okumuştum esinle aranda bı 4/5 yas vardı sen 22 sen oda 27 dir yani cahil de sayılmaz aslında surat asipta seninde moralini yerle bir etmese... Sanki hersey senin elinde... Tamam uzuluyodur ama sana yansitmamasi lazım.bizimde cocuk geç oldu hep esim beni teselli ederdi beraber hayal kurardik,gecenin bı vakti uyandırır soyle boyle yapicam cocuğuma derdim...
Kiz surmekten deil durup kalkmakta vede park etmekte problem yasiyorum ben ondan korkuyorum
Valla simdi artik takmiyorum bi ande geldi gecti ben cocugum olsa soyle yapicam felan diye hayal kuramiyorum cunki ne zaman cocuk konusu acilsa ben kusurluymusum cocugum olmuycakmis gibi hissediyorum adini bile anmiyorum hic cocugun evde esim anarsada yorum yapmiyorum hic bilmiyorum olursa olur olsemde gebersem de napabilirim ki
Aman valla cebinde ehliyetin varsa bişeyden korkmican....
Seni teselli amacli demiyorum yemin ederim ama sunu söyleyip konuyu kapatmak isterim,
Cocuk olunca kaygısına cok oluyo yani dert degil ama bazen o kadar dusunuyosunki evladını bazen olmasaydi bile diyebiliyorsun ,ben bunu yasadım...inan kafanın en rahat zamanları cocugun olmadıgı zamanlar.... Korkusuz oluyorsun çünkü teksin üstüne titredigin bisey yok...
Evet y'a kimseler yok... Bi s'en yaziyon bi ben
Topigin yikilmasina izin vermeyekk tamam mi
Yok hepimize sormustun canim yok ben buraya gelin geldim anam ne gezer okumak dili ogrenemedikte kaldiki okumak
hee evet hatirladim :)
Beni yaka paça atmissiniz gibi hissetmistim
Söyle : " yok biz okumuyoz buraya gelin geldik ne okumasi, sen bi gidele surdan " diyip git topigimizden demissiniz gibi gelmisti :$$:26: o an oylehissetmistim
Senin topik nere kiz adres ver gelek hemenKizlar benim topigime de beklerim :)
buraya gelin gelseniz bile fransadayasadiginiz için sizde katilin :))) cok memnun olurum :)
Ben burda dogdum buyudum ama onemli degil
hee evet hatirladim :)
Beni yaka paça atmissiniz gibi hissetmistim
Söyle : " yok biz okumuyoz buraya gelin geldik ne okumasi, sen bi gidele surdan " diyip git topigimizden demissiniz gibi gelmisti :$$:26: o an oylehissetmistim
slm kizlar topic baya bos kalmis....bayraminiz nasil gecti bakem...soylemesi ayip olmazsa 6 yili gecti fransada olusum ama en guzel bayramimdi cok guzel gecti...anneannem dayim esi cocuklarida geldi....yemek davetiyeleri ablamda kalma piknik anlayacaginiz hic evde oturmadim evdeki zamanlardada misafir davet ettim...anca bugun oyle zaman buldum anca bir guzelde temizlik yaptim...hersey cok guzeldi bir kotu olan kucuk oglum cok hastaydi atesi 40 buluyordu acildeydik bogazindan kaynaklaniyormus....dun annemin dayisinin ogluna davetliydik resmen uyandiktan sonra bizimki cinnet gecirdi ilk defa okadar agladigini gordum dun oyle ateside yoktu....bugunde diger dayisinin ogluna davetliydik ben gitmedim bugun cok sukur oglum bugun iyi ben sessizligin oda uykusunun tadisini cikartsin masallah halada uyuyor 4 gun uykusuz gunlerden sonra.....ama sikiliyom bugunya.....
Topigin yikilmasina izin vermeyekk tamam mi
Kizlar sonunda izine gidebildim, Istanbul'dan sevgiler
Kizlar sonunda izine gidebildim, Istanbul'dan sevgiler
canim siz hastaneye gidip tum testleri yaptirmadinizmi????esine ve sana ayri ayri yapilan kan testleri, ekografiler, rahim filmi falan çektirmedinmi???neden kendini kusurlu hissediyorsunki anlamadim???:44:zaten herhangi birinizdende kaynaklansa bu kusur sayilmaz Rabbim ne zaman isterse verir...ben bu forumda ne arkadaslar gordum doktorlarin asla kendiliginden olmaz deyipte bir ay sonra kendiliginden hamile kalan....asla umutsuzluga kapilma uzme kendini....seni çok iyi anliyorum bende yasadim , uzulmemek elde degil ama hiç olmassa guzel hayallerde kur bazen, mutlu et kendini...Oyy op yerime onuda mis gibi kokuyodur yaa olsada sevsem biraz
Evet canim takmiyodum ama iste dedigim gibi esim takiyor banada taktiriyor zorla
Yok hepimize sormustun canim yok ben buraya gelin geldim anam ne gezer okumak dili ogrenemedikte kaldiki okumak
Kiz surmekten deil durup kalkmakta vede park etmekte problem yasiyorum ben ondan korkuyorum
Valla simdi artik takmiyorum bi ande geldi gecti ben cocugum olsa soyle yapicam felan diye hayal kuramiyorum cunki ne zaman cocuk konusu acilsa ben kusurluymusum cocugum olmuycakmis gibi hissediyorum adini bile anmiyorum hic cocugun evde esim anarsada yorum yapmiyorum hic bilmiyorum olursa olur olsemde gebersem de napabilirim ki
Var ama arabayi ehliyet surmuyor
Valla hayirlisi ben rahatim anlik gelip geciyor, birgun olur Allahin izniyle simdi ben cok rahatim aslinda esim icin telasim sadece her neyse....
Ya kizlar nereye gittiniz anam turkiyeye kesin donus mu yaptiniz ne neden birakip gittiniz yaaaa :26:
canim siz hastaneye gidip tum testleri yaptirmadinizmi????esine ve sana ayri ayri yapilan kan testleri, ekografiler, rahim filmi falan çektirmedinmi???neden kendini kusurlu hissediyorsunki anlamadim???:44:zaten herhangi birinizdende kaynaklansa bu kusur sayilmaz Rabbim ne zaman isterse verir...ben bu forumda ne arkadaslar gordum doktorlarin asla kendiliginden olmaz deyipte bir ay sonra kendiliginden hamile kalan....asla umutsuzluga kapilma uzme kendini....seni çok iyi anliyorum bende yasadim , uzulmemek elde degil ama hiç olmassa guzel hayallerde kur bazen, mutlu et kendini...
kiz Allah seni ne etmesin ne guldum heevalla herkes Türkiyeye kesin donus yapmis gibi gercektende....yada birkac sene gitmemisler bu sene 3 aydan once donmezler baska bir açiklamasi yok bu ilginç olayin :44:
Gelirim ben de fazlaligim var biraz spor yapiyorum SIKILastirmak icin,bi 5 kilo versem iyi olur tamselam kizlar burasi baya bosalmis ama kalanlara yazmak istedim...fazla kilonuz varsa ve tek basima veremiyorum diyorsaniz bizim zayiflama topigimize gelin birlikte zayiflayalim....yakinda yarismalarda duzenlenicek ona gore :))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lerimiz-deneyimlerimiz-5637.html#post26186563
selam kizlar burasi baya bosalmis ama kalanlara yazmak istedim...fazla kilonuz varsa ve tek basima veremiyorum diyorsaniz bizim zayiflama topigimize gelin birlikte zayiflayalim....yakinda yarismalarda duzenlenicek ona gore :))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lerimiz-deneyimlerimiz-5637.html#post26186563
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?