hakkinizda hayirlisi olsun canim, bizim buralarda kesin donu$ yapacak bir kaç aile biliyorum, artik eskisi gibi degil buralar, ekonomisi gittikçe kotuye gidiyor
yinede turkiyeye bakarak iyi.. allocation familial + allocation logement vs gibi.. maddi yardimlardan dolayi yani
fakat buralari tepmi$ken, iyi birikim yapip oyle donmek gerek memlekete.
Bizim kocada dun diyor bir sure sonra turkiteye temelli donelim diyor....bende olur sen git arada bir seni ziyarete geliriz cocuklarla....delimiyim ben temelli donim ailem akrabalarim hep burda trye donumde esimin ailesinin icine giripte rahatimdanmi olayim gitsem ozlerim ailem evim yuvam burda trde ise hicbirseyim yok....sikintidan baska.....
sende kendine gore haklisin canim senin ailen burdaymis benimkilerde burda olsa bende gitmeyi dusunmem
evet canim oyle aslinda zorumada gidiyor buraya gelebilmek oturum alabilmek icin ugrasanlari gorunce elizdekinin kiybetini bilmiyormuyuz aceba diye vazgecciyoruz ama ikimizinde ailesi trde oturdugumuz yerde kimse yok adam akilli iyi kotu bir birikim yapip gidelim diyoruz bir ev aliriz isede girersek sukur rahat oluruz fransadan daha rahat oluruz burda ne evimiz ne yurdumuz dikili bir agacimiz bile yok en iyisi gitmek biizim icin
Yok kiz benim kimsem yok hic biseyde hevesim kalmadi benim
İnsAllah hayirlisiyla Allah sana evlat verirde,yasama sevincin gelirr,üzülmeye bile vakit bulama
Kimsen olsunda bı gör
InsAllah canim
Allah o gunleri gormeyi nasip eder insAllah
InsAllah canim
Allah o gunleri gormeyi nasip eder insAllah
Gercekten halimize sukretmiyoruz....gecenlerde birinin evine gittim kari koca kagitsiz cocuk yok zaten cocuk icin gelmisler ama tedavisi yok erken menepoz evini gordum kucucuk bir oda yatak odasi oturacak bir koltugu bile yok....halime binlerce kez sukrettim cok sukur herseyimiz var....benim cevremde oturumu olmayan yuzlerce kisi var oturumlari olmadigi halde gitmek istemiyorlar....mesela annemin dayisinin gelini ve oglu ikisininde kagidi yok trde sifirdan ev yaptirdi 2 tane evi var cocuk zaten yok onlarda tedavi icin gelmisler sozde ama trnin imkanlari daha cok tedavide iste bende boyle insanlari anlayamiyorum yani burda onlari baglayacak birsey yok....
İnsaAllah...
Görürsün guzelim o günleri de sonra bu uzuluklerin gelir aklına...
Senİ anlıyorum ama zamana bırak herseyin bı vaki saati var unutma. Olmasa benim oğlan olmazdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?