• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ben tutmuyorum oruc bu sene cocuktan dolayi iyi yapmis kocan valla keyfine bak :34:

Anlaştık sabah ben uyicam öğlende o artık mecbur 2 gün beni idare etsin....bende hamileliklerimde tutmadım ilk oglumda tuttum oda eşimde drda kızdı....esimin zoruyla tutmadım arada tuttum sadece....kucugundede hiç tutmadım problemliydide hamileliğim....

bende seni merak ediyordum canim bebegine kavusmana az kaldi rahatla bir solukta dogurursun insallah bu aralar hurmayi cok ye bol bol merdiven in cik heyecan merak baslamistir aceba nasil bir bebek diye tam olarak kac gun kaldi sence

Canim Dr en son 9 Ağustos diyo ama bence kalmadı okadar çünkü karnım cok asagda ve sancilarimda var dun gece bellim kasıklarım sızlıyordu hem heyecan hem korku hem merak var

İyi sevindim yok canım öyle korkma insanın korktuğu şey basina gelirmiş sen icini ferah tut ama yinede dikkat et takki hareketlenip iyice yerini tutuncaya kadar......hareketlendikten sonra bebek birşey olmaz insss

insallah canim bir gidip gorseydim doktor iyi deseydi rahatliycaktim 25de kan tahlilim var kedi kopekten mikrop kapmismiyim diye adini hatirlayamadim simdide o 3 ayda bir yapilirmis fransada hamilelere toksiplazmamiydi ne

Canim Dr en son 9 Ağustos diyo ama bence kalmadı okadar çünkü karnım cok asagda ve sancilarimda var dun gece bellim kasıklarım sızlıyordu hem heyecan hem korku hem merak var

19 gunun kalmis simdi iyice sismissindir sen allah yardimcin olsun annen geldimi

insallah canim bir gidip gorseydim doktor iyi deseydi rahatliycaktim 25de kan tahlilim var kedi kopekten mikrop kapmismiyim diye adini hatirlayamadim simdide o 3 ayda bir yapilirmis fransada hamilelere toksiplazmamiydi ne

Toksixma enfeksiyonu kedi köpek dışkısından iyi pişmemiş çığ etten iyi yikanmasis yeşillikten bulasir bunlara dikkat etmek lazım birde bu tahlil her ay yapılır normal yapılan tahlillerle beraber

Toksixma enfeksiyonu kedi köpek dışkısından iyi pişmemiş çığ etten iyi yikanmasis yeşillikten bulasir bunlara dikkat etmek lazım birde bu tahlil her ay yapılır normal yapılan tahlillerle beraber

abbaowww iki recete verdi biri kan sayimi onu her ay yaptirmam gerekiyorda bunu toksixmayi bir defaligina yazmisti onu ilerliyen aylarda tekrar verir heralde

Dun sancım varken esime korkuyorum diyorum oda diyoki korkunun ecele bir faydası yok o cocuk gelecek ha oyle ha boyle:)

Doğru öyle yada böyle doguracan .... Aslında bazen acemilik cahillik güzel şey ... Ben ilk hamileligimde hafta nedir bilmezdim kaçıncı. Haftada doğacak...Dr Nisan 10 da doğurursun dedi benim sancıda 30 Mart'ta tuttu sancım başladı esim diyo hadi acile gidelim bende diyom yok 10 Nisan'da doguracam daha zaman var acemilik iste....

Annem bu salı gunu geliyo canim ama 19 güne kalmaz bence sende dua et bana bol bol

iyi geliyormus annen gece kalmadan edicem tabi canim aklimdasin sen bize mevlutte etmistin bak ben hamile kaldim benim bebegim hep aldigim dualarla oldu allah razi olsun dua eden herkesten

Doğru öyle yada böyle doguracan .... Aslında bazen acemilik cahillik güzel şey ... Ben ilk hamileligimde hafta nedir bilmezdim kaçıncı. Haftada doğacak...Dr Nisan 10 da doğurursun dedi benim sancıda 30 Mart'ta tuttu sancım başladı esim diyo hadi acile gidelim bende diyom yok 10 Nisan'da doguracam daha zaman var acemilik iste....

Evet haklisin aslında korkuyorum ama beni neler beklediğini bilmiyorum insallah kolay olur

Yok canim onu her ay yapiyosun baska birseyle karistiriyosundur

bilemedim simdi siz daha iyi bilirsiniz tecrubeli oldugunuz icin ama toksilplazmanin ustunde her ay yazmiyordu kan sayiminin ustunde yaziyordu doktormu yaanlis yazdi oyleyse randevuda bidaha sorariz farkli bir doktora yonlendirmisti bir defaya mahsus kendi tatile gidicegi icin o doktor verdi bu tahlilleri

Evet haklisin aslında korkuyorum ama beni neler beklediğini bilmiyorum insallah kolay olur

Doğumda ay oy iy anam yandım dicen sonra cartttt diye doguracan kucağına aldigindada 9 ay bunu benmi karnımda taşıdım az önce o sancıları benmi çektim diceksin hersey doguruncaya kadar

Doğumda ay oy iy anam yandım dicen sonra cartttt diye doguracan kucağına aldigindada 9 ay bunu benmi karnımda taşıdım az önce o sancıları benmi çektim diceksin hersey doguruncaya kadar

evet dogum yapanlar oyle diyo tum cektigin aciyi unutuyorsun kucagia aldiginda bebegini diye sende oyle olursun eminim

bilemedim simdi siz daha iyi bilirsiniz tecrubeli oldugunuz icin ama toksilplazmanin ustunde her ay yazmiyordu kan sayiminin ustunde yaziyordu doktormu yaanlis yazdi oyleyse randevuda bidaha sorariz farkli bir doktora yonlendirmisti bir defaya mahsus kendi tatile gidicegi icin o doktor verdi bu tahlilleri

Benim bildigim hamileliğin ilk kan testi bütün testler yapılır kanda neye bakmak gerekirse bakılır benden 7 sise kan almışlardı daha sonraki aylarda her ay idrar testi enfeksiyon testi bunlar kesinlikle her ay yapılır çünkü o enfeksiyon normal ınsanlarda bile bulunur bebegin karne santesindede yazılır toxoplasmose rubeole antijene hbs negatif pozitif diye yazılır

Benim bildigim hamileliğin ilk kan testi bütün testler yapılır kanda neye bakmak gerekirse bakılır benden 7 sise kan almışlardı daha sonraki aylarda her ay idrar testi enfeksiyon testi bunlar kesinlikle her ay yapılır çünkü o enfeksiyon normal ınsanlarda bile bulunur bebegin karne santesindede yazılır toxoplasmose rubeole antijene hbs negatif pozitif diye yazılır

benden daha hic idrar tahlili almadilar 1 hamile oldugumu kanitlamak icin verdim sonra doktorda yine uc defa falan kan aldi vitamin falan icin folik asit verdi b12 iyimis ona bisiy vermidi ama her gittigimizde bir kan tahlili oluyordu kan grubu bebegin karnesi b12 ve kan sayimi tahlilleri verdim suanna kadar

Back