• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Evet çok güzel hele sepetler var birde sallanan beşikler var ama benm bu aldığım ana kucağında 9 kg loya kadar kulanabilcem okadar para verdik ama esimin hevesi kırılmasın diye

onunda lingini atsana bakiyim fikir oluyor banada hemen kocami ikna edip odadakileri leboncoina koymam lazim heyecanlandim ay :7:

Kiz lapinu evin genis galiba.. Sepet cok guzel de neyi nereye koyucaksin cicim ?
Yavrumun anakucagi, salincagi bi de lit parapluisi vardi iste. Yer yok ki ne aliyim kuzuma..

Son düzenleme:
Kiz lapinu evin genis galiba.. Sepet cok guzel de neyi nereye koyucaksin cicim ?
Yavrumun anakucagi, salincagi bi de lit parapluisi vardi iste. Yer yok ki ne aliyim kuzuma.. cocuk koltuklarindan almak istiyorum pasama onu ds alamiyorum.. Salondaki ustunde tepindigi oyuncagindan bikip onu kaldirinca anca aliriz kismet olursa..

Kiz benim evim kucuk sepeti yanımda uyuması icin aldım beşik komond ve ana kucaginida odaya koydum 2 oda bir salon benim ev ne genişi kiz sende resim yukleyebilsem yuklicem

dusunmem lazim sen catlak kremi kullandinmi faydasini gordunmu markasi neydi
lapuni sen kullaniyormusun

Benim göğüslerin 5inci ayından beri çatır çatır çatladı halbuki büyüme falanda olmadı ama cok erken çatladı karnım okadar büyümesine rağmen birtek çatlak yok krem falan fasa fiso catlicagi varsa catliyo

Kiz benim evim kucuk sepeti yanımda uyuması icin aldım beşik komond ve ana kucaginida odaya koydum 2 oda bir salon benim ev ne genişi kiz sende resim yukleyebilsem yuklicem

Senin evin pavillon degilmiydi kiz?
En azindan cocugun kendi odasi var ya ona bak sen.. Bu evde hersey ustume ustume geliyo artik darlandim yaaa..
Komidini oglums tahsis edince dolap bize yetmiyor. O dolabi duzenliyorum hemen karisiyor, tika basa dolu cunku..

Senin evin pavillon degilmiydi kiz?
En azindan cocugun kendi odasi var ya ona bak sen.. Bu evde hersey ustume ustume geliyo artik darlandim yaaa..
Komidini oglums tahsis edince dolap bize yetmiyor. O dolabi duzenliyorum hemen karisiyor, tika basa dolu cunku..

Pavyon ama apartman 3 katlı 3 apartman yani evet bebegin odası var iste benim salon cok kucuk birde giriş yok direk salondasin

dusunmem lazim sen catlak kremi kullandinmi faydasini gordunmu markasi neydi
lapuni sen kullaniyormusun

Hayir kullanmadim. Sana da tavsiye etmem cunku bizim kasim annelerinden biri en iyilerinden kullandigi halde catlafigini soyluyordu. Catlicaksan ne yaparsan yap catlarsin.. Ben karnim sismeye baslayinca drumun onerisiyle badem yagi ile masaj yaptim.. Cok devam etmedim..
. Nazariniz degmezse soyliyim hic catlagim yok benim :)
Basenimde minicik bi leke kaldi sadece ama o da los isikta belli olmuyo :))

Benim göğüslerin 5inci ayından beri çatır çatır çatladı halbuki büyüme falanda olmadı ama cok erken çatladı karnım okadar büyümesine rağmen birtek çatlak yok krem falan fasa fiso catlicagi varsa catliyo

unlulerin nasil catlamiyor anlamiyorum 3 aylikken baslarsan faydasi oluryormus ama zaten catlak varsa ona bisey yapmiyormus yazin gittigimde doktora yazdiricam

Duo Muum + groupe 0 Matrix (Jané) - les packs poussettes
puossettes olarakta boyle bisey dusunuyorum cok pahali ya bunlar

Hayir kullanmadim. Sana da tavsiye etmem cunku bizim kasim annelerinden biri en iyilerinden kullandigi halde catlafigini soyluyordu. Catlicaksan ne yaparsan yap catlarsin.. Ben karnim sismeye baslayinca drumun onerisiyle badem yagi ile masaj yaptim.. Cok devam etmedim..
. Nazariniz degmezse soyliyim hic catlagim yok benim :)
Basenimde minicik bi leke kaldi sadece ama o da los isikta belli olmuyo :))

amoww cok sanlisin ben birinde gordum ay o ne catlak mahfetmis kadinin vucudunu bende ondan korkuyorum benimkide kesin catlar ben genede kullanicam biseyler

amoww cok sanlisin ben birinde gordum ay o ne catlak mahfetmis kadinin vucudunu bende ondan korkuyorum benimkide kesin catlar ben genede kullanicam biseyler

Kremlersadece para tuzagi.
asil maksat cildin yagli, nemli kalmasi. Bunu dogal yollarla da yapabilirsin.. Badem yagini da bana doktorum tavsiye etti.

Puset alirken goruntusunden vok, pratik olmasina onem vermek daha dogru.
Arabanin bagajina rahat girmeli, hafif olmali, kolay katlanmali, cift yonlu olmali...

Puset alirken goruntusunden vok, pratik olmasina onem vermek daha dogru.
Arabanin bagajina rahat girmeli, hafif olmali, kolay katlanmali, cift yonlu olmali...

en onemlisi bebegin rahat olmasi herkes bunu tavsiye ediyor ucuz yollularina kacanlar pisman sonra altina battaniye minder sikistirip duruyorlar

Back