Evet çok güzel hele sepetler var birde sallanan beşikler var ama benm bu aldığım ana kucağında 9 kg loya kadar kulanabilcem okadar para verdik ama esimin hevesi kırılmasın diye
Berceaux complets, Berceau calinou de Méli Mélo : Aubert bak ben bunu çok beğendim ama bizim sepetimiz var
Kiz lapinu evin genis galiba.. Sepet cok guzel de neyi nereye koyucaksin cicim ?
Yavrumun anakucagi, salincagi bi de lit parapluisi vardi iste. Yer yok ki ne aliyim kuzuma.. cocuk koltuklarindan almak istiyorum pasama onu ds alamiyorum.. Salondaki ustunde tepindigi oyuncagindan bikip onu kaldirinca anca aliriz kismet olursa..
dusunmem lazim sen catlak kremi kullandinmi faydasini gordunmu markasi neydi
lapuni sen kullaniyormusun
Kiz benim evim kucuk sepeti yanımda uyuması icin aldım beşik komond ve ana kucaginida odaya koydum 2 oda bir salon benim ev ne genişi kiz sende resim yukleyebilsem yuklicem
Senin evin pavillon degilmiydi kiz?
En azindan cocugun kendi odasi var ya ona bak sen.. Bu evde hersey ustume ustume geliyo artik darlandim yaaa..
Komidini oglums tahsis edince dolap bize yetmiyor. O dolabi duzenliyorum hemen karisiyor, tika basa dolu cunku..
dusunmem lazim sen catlak kremi kullandinmi faydasini gordunmu markasi neydi
lapuni sen kullaniyormusun
Benim göğüslerin 5inci ayından beri çatır çatır çatladı halbuki büyüme falanda olmadı ama cok erken çatladı karnım okadar büyümesine rağmen birtek çatlak yok krem falan fasa fiso catlicagi varsa catliyo
Hayir kullanmadim. Sana da tavsiye etmem cunku bizim kasim annelerinden biri en iyilerinden kullandigi halde catlafigini soyluyordu. Catlicaksan ne yaparsan yap catlarsin.. Ben karnim sismeye baslayinca drumun onerisiyle badem yagi ile masaj yaptim.. Cok devam etmedim..
. Nazariniz degmezse soyliyim hic catlagim yok benim :)
Basenimde minicik bi leke kaldi sadece ama o da los isikta belli olmuyo :))
Pavyon ama apartman 3 katlı 3 apartman yani evet bebegin odası var iste benim salon cok kucuk birde giriş yok direk salondasin
amoww cok sanlisin ben birinde gordum ay o ne catlak mahfetmis kadinin vucudunu bende ondan korkuyorum benimkide kesin catlar ben genede kullanicam biseyler
Puset alirken goruntusunden vok, pratik olmasina onem vermek daha dogru.
Arabanin bagajina rahat girmeli, hafif olmali, kolay katlanmali, cift yonlu olmali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?