acma zate, bu devirde kimseye guven olmaz. ben de acmiyorum kimseye, onceden haber verip sirketten geldikleri haric tabiki..
biz de bu gun avm ye gittik. birkac birsey aldim ama pek istedigim gibi seyler bulamadim. ayaklarima karasular indi bi de.. oglum da bayagi huysuzlandi o da cok yoruldu garibim. ayakkabiya ihtiyacim var ama bulamiyorum zevkime gore
Bir yerde denkgeldim de ekleyim dedimicimi baydi muzigi
Bende ayakkabiyi almisken iyi bisey alirim uzun sure kullanirim,o kadar cok ayakkabi sevmem bi kac cift var onlari kullaniom
Bir yerde denkgeldim de ekleyim dedim
Ya ben bebegin elbiselerini utulemedim yarın utiliyip yeniden yerlestirim
dedigin gibi, benim de cok fazla ayakkabim yoktur ama burda ya balerin alicaksin, ya da yuksek topuklulardan. giydiklerim hep balerin zaten.. 3/4 cm lik topuklu olanlar yaslilara hitap ediyor gibi geliyo bana. ama ben 3/4 cm i asmayan yukseklikte yasima, tarzima uygun birsey bakiyorum bulamiyorum burda..
sen nerden aliyorsun?
ben gecenlerde evry 2 de claks marka tam istedigim gibi birsey gormustum, indirimde bakarim dedim pahaliydi baya.. evry e gitmedik ama
ya aslind idare ediyorum ama turkiyeye giderken yolda ayaklarima vurmasin, SIK olsun, yeni olsun istiyorumm
Var canim nasil yokKizlar galeta ununu fransiz marketinde bulamadim v
rmi ?
Kızlar nbr nasilsiniz dün bayağı kaynatmisiniz bende bugün bebeğimin odasını aldım aubert den chambre lola bakmak isteyen olursa besik ve commande yanliz aldim dolaba yerim yok bogmak istemedim odayi birde o bahsettigim sallanan ana kucağını aldım elbiselerimizde yıkadık duzdum dolaba hastane cantasinidi hazırlıyorum yavaş yavaş yoruldum bugün bayağı yaa
ay baktim cok guzel hayirlisiyla saglicakla kullansin cimcime aubert i ilkkez duydum ne kadar guzel seyler tam istedigim gibi bendemi oda yapsam aceba cok guzel gozukuyor ayyy odamda yokki
iPad ve iphondan resim yükleyebiliyomuyuz
Galaxy den yukenebiliyo
Ama onume gelen reklamlaryuzunden hic kalkismiyorum..
belli zaten cok kaliteli oldugu ne ararsan bulabilirsin burdan ben buna uye oluyum eve teslim ederler artik bisey alirsak
Elbiseleride duzdum icine bir görsen el kadar seyler birde oradan bir ana kucağı aldım salamali göstermiştim resmini gerçi size 140€ düşmüştü ben dedim pahalı biraz eşimde sürat yaptı aldım bende bence bak canım oraya kaliteli malları
cok guzel bisey gule gule kullansin ay ben dayanamiycam odayi bosaltip bebek odasi yapicam bu gidisle cok guzel seyler var hepsinden almaya kalkarsam sigmaz oda sart olur
Transats et balancelles, Transat Mia de Chicco : Aubert
benim dikkatimi ilk bu cekti ama seninkide supermis otamatik falan koy cocugu sallasin o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?