Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Bende ayakkabiyi almisken iyi bisey alirim uzun sure kullanirim,o kadar cok ayakkabi sevmem bi kac cift var onlari kullaniom
icimi baydi muzigi
Bir yerde denkgeldim de ekleyim dedim

Bende ayakkabiyi almisken iyi bisey alirim uzun sure kullanirim,o kadar cok ayakkabi sevmem bi kac cift var onlari kullaniom

Bir yerde denkgeldim de ekleyim dedim

dedigin gibi, benim de cok fazla ayakkabim yoktur ama burda ya balerin alicaksin, ya da yuksek topuklulardan. giydiklerim hep balerin zaten.. 3/4 cm lik topuklu olanlar yaslilara hitap ediyor gibi geliyo bana. ama ben 3/4 cm i asmayan yukseklikte yasima, tarzima uygun birsey bakiyorum bulamiyorum burda..
sen nerden aliyorsun?
ben gecenlerde evry 2 de claks marka tam istedigim gibi birsey gormustum, indirimde bakarim dedim pahaliydi baya.. evry e gitmedik ama
ya aslind idare ediyorum ama turkiyeye giderken yolda ayaklarima vurmasin, SIK olsun, yeni olsun istiyorumm

Kiz ben hiç pahalı yerden ayakkabı almam gerçi cok aldığım
İcin gerekte yok hep aynısında giymiyorum

ay baktim cok guzel hayirlisiyla saglicakla kullansin cimcime aubert i ilkkez duydum ne kadar guzel seyler tam istedigim gibi bendemi oda yapsam aceba cok guzel gozukuyor ayyy odamda yokki

ay baktim cok guzel hayirlisiyla saglicakla kullansin cimcime aubert i ilkkez duydum ne kadar guzel seyler tam istedigim gibi bendemi oda yapsam aceba cok guzel gozukuyor ayyy odamda yokki

Elbiseleride duzdum icine bir görsen el kadar seyler birde oradan bir ana kucağı aldım salamali göstermiştim resmini gerçi size 140€ düşmüştü ben dedim pahalı biraz eşimde sürat yaptı aldım bende bence bak canım oraya kaliteli malları

belli zaten cok kaliteli oldugu ne ararsan bulabilirsin burdan ben buna uye oluyum eve teslim ederler artik bisey alirsak

cok guzel bisey gule gule kullansin ay ben dayanamiycam odayi bosaltip bebek odasi yapicam bu gidisle cok guzel seyler var hepsinden almaya kalkarsam sigmaz oda sart olur

Evet çok güzel hele sepetler var birde sallanan beşikler var ama benm bu aldığım ana kucağında 9 kg loya kadar kulanabilcem okadar para verdik ama esimin hevesi kırılmasın diye

Benimki sadece s cok geride kalmisim yahu
Coco, ogrenirsin yavas yavas, autour de bebe de var, guzeldi orasi da.. Vertbaudet magazasinda da belirli zamanlarda indirim yapiyorlar, bebek cantasi, lohusalik pijamani nulabilirsin.. Cok sIk bir magazadir orasi da.. Belle epine alisveris merkezindeki en buyug, ben bi canta icin kalktim oraya surukledim kocami :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…