cok cabul alinti yapmissin ben yanlis link vermisim ya, ona bayilmadim buna bayildim:
JUPE LONGUE À POCHES - Jupes - ZARA France
ama ikisi de güzelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok cabul alinti yapmissin ben yanlis link vermisim ya, ona bayilmadim buna bayildim:
JUPE LONGUE À POCHES - Jupes - ZARA France
ama ikisi de güzelmiş
Mehayyy gecmis olsun!!!
tahmin edebiliyorum sIkintini, insallah cabucak alisir.. Her cocugun tepkisi ayni degil herhalde ilk defa lavmanla yaptirildigini senden duyuyorum.. Yavrucum ne kadar hassasmis...
Pasamin atesi cikti
canim benim ya, allah yardimcin olsun..
sizin ev isi ne oldu sahi?
bence oglumun atesi disten degil, otit den supheleniyorum, dun kulagiyla oynadi butun gun.. zaten bu gun randevu aldik aile doktorundan 11.45 te oraya goturucem bakalm.. ya bi de cok sik oluyor surekli antibiyotik kullanmak da iyi degil, gecenlerde kullanmistik cunku.
yok canim gormedimmm
Coook acikdimm
Öfff ne yesemki bu saatte
Bugun 2 kisi gelmis kapiya vurup duruyolar.. Baktim 2 arap upuzun sakalli korktum dogal olarak da
Biraz daha bassalardi bagirirdim defolun diye,evde kimse yokken acmam kapiyi kimseye.. Aman ugrasamam hic kimseyle ben tanimiom etmiom,ayni dili konusmuoz basima bisey felan gelir Allah korusun
Burayada cok geliyolar,hele biri kapida kalsin rastgele basiyo zile bizim zilde caliyo uyuz oluyorum ya resmen..apartmanda otururken banada cok gelen olurdu sohben icin falansa acardim gerisini hic umursamazdim
Hickimse gelmiyo artik yaaa :44:yaziiik bu aksam issiz kalmis burasi :)
[video=youtube;0DeKjdxWHp8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0DeKjdxWHp8#t=21s[/video]
baktim cok cici kucuk hanimlara gore bisey :) iyi gunlerde eskitin..