Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Mehayyy gecmis olsun!!!
tahmin edebiliyorum sIkintini, insallah cabucak alisir.. Her cocugun tepkisi ayni degil herhalde ilk defa lavmanla yaptirildigini senden duyuyorum.. Yavrucum ne kadar hassasmis...

evet canim yaa çok zor yapti lavmanla oldugu halde...o gunden beri yine yapamiyor bisey yemiyor da içmiyorda...su biberonunu elinden dusurmeyen cocuk s bile icmeyi reddediyor, zorla içiriyorum...akli gidiyor yavrumun fitil koyucam veya yine lavman yapicam diye...ama gidisat onu gosteriyor normale donmezse 1 hafta sonra yine lavman dedi doktor ( insallah sizlerin basina gelmez boyle bisey (çok yipratici bir donemdeyim (

canim benim ya, allah yardimcin olsun..
sizin ev isi ne oldu sahi?

bence oglumun atesi disten degil, otit den supheleniyorum, dun kulagiyla oynadi butun gun.. zaten bu gun randevu aldik aile doktorundan 11.45 te oraya goturucem bakalm.. ya bi de cok sik oluyor surekli antibiyotik kullanmak da iyi degil, gecenlerde kullanmistik cunku.

temmuzun 13 unden sonra her an haber verebilirlermis...anketi evde yapmadilar ajansa çagirdilar orda yaptilar...ama bu evi isteyen 4 kisi olmusuz simdiden...sansiniz azaliyor dedi adam ( birde esim calismiyor buda ustune katmer oluyor tabi hic sansim yok anliyacagin o konuda...kaldim bu 54 m² evde ben anlasilan...moralim sifir bu aralar

Son düzenleme:
evet cok heveslenme, bak bize vermediler uselik benim ev 48 mkare ve cocuk odam yok, hala ayni odada kaliyoruz.. evi 2 cocuklu bi aileye verdiler. tamam onlarin hakkiydi bendencok ihtiyaclari varsa ona versinler birsey demiyorum ama niye ortada fol yok yumurta yokken bize haber veriyorsun ki!
aman zateen biz evi gormemistik, plani o mahalledeki diger evlerle ayni degilmis, daha kucukmus. zaten simdiki evim de kucuk, cikinca ciktigima degsi bari..
her iste bir hayir vardir...

Coook acikdimm
Öfff ne yesemki bu saatte
Bugun 2 kisi gelmis kapiya vurup duruyolar.. Baktim 2 arap upuzun sakalli korktum dogal olarak da
Biraz daha bassalardi bagirirdim defolun diye,evde kimse yokken acmam kapiyi kimseye.. Aman ugrasamam hic kimseyle ben tanimiom etmiom,ayni dili konusmuoz basima bisey felan gelir Allah korusun

apartmanda otururken banada cok gelen olurdu sohben icin falansa acardim gerisini hic umursamazdim

apartmanda otururken banada cok gelen olurdu sohben icin falansa acardim gerisini hic umursamazdim
Burayada cok geliyolar,hele biri kapida kalsin rastgele basiyo zile bizim zilde caliyo uyuz oluyorum ya resmen..
Bazen cok gurultu yapiyolar,hele bi kopek var sesine hic tahammulum yok,bu aralar takintili oldum pskolojim bozuldu iyce :26:
Ben kimseye acmam kapiyi isterse onemli bisey olsun esimde kizar zaten acarsam
yaziiik bu aksam issiz kalmis burasi :)
Hickimse gelmiyo artik yaaa :44:

[video=youtube;0DeKjdxWHp8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0DeKjdxWHp8#t=21s[/video]

acma zate, bu devirde kimseye guven olmaz. ben de acmiyorum kimseye, onceden haber verip sirketten geldikleri haric tabiki..

biz de bu gun avm ye gittik. birkac birsey aldim ama pek istedigim gibi seyler bulamadim. ayaklarima karasular indi bi de.. oglum da bayagi huysuzlandi o da cok yoruldu garibim. ayakkabiya ihtiyacim var ama bulamiyorum zevkime gore

Kızlar nbr nasilsiniz dün bayağı kaynatmisiniz bende bugün bebeğimin odasını aldım aubert den chambre lola bakmak isteyen olursa besik ve commande yanliz aldim dolaba yerim yok bogmak istemedim odayi birde o bahsettigim sallanan ana kucağını aldım elbiselerimizde yıkadık duzdum dolaba hastane cantasinidi hazırlıyorum yavaş yavaş yoruldum bugün bayağı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…