• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Hangi yazilari kiz :)
Mehayla da yazismistik bu konuda..

fransaya ailesini getiren varmi diye topigde celiuses sen mehay yazisiyomussunuz onu buldum aman neyse zamani gelince sivariz kollari hemen cikiyormu vize sen kacinci ayda basvurdun 3 aylikmiydi bide belli bir para koydunmu bankaya uc ayda gidicek diye

Yarim paket cikolata yedim biraz once ben bir an once dogursam hem korkuyorum hemde olsun bitsin biran once diyorum

hyirlisiyla dogurucaksin insallah hic korkma hayatta korktugumuz nice seylerin ustesinden geldik dogumuda yapariz evel allah apiduralle hic zorlanmiyormussun o ignede oyle tahmin ettigin gibi aciytmiyormus vurulurken onden vurulan o ince inne uyusturyormus allahtan gecen sene kankam dogurdu sayesinde herseyi gordum tercube ettim onda

hyirlisiyla dogurucaksin insallah hic korkma hayatta korktugumuz nice seylerin ustesinden geldik dogumuda yapariz evel allah apiduralle hic zorlanmiyormussun o ignede oyle tahmin ettigin gibi aciytmiyormus vurulurken onden vurulan o ince inne uyusturyormus allahtan gecen sene kankam dogurdu sayesinde herseyi gordum tercube ettim onda

Vallah ben cok korkuyorum rabim kimseyi o darda birakmasin

fransaya ailesini getiren varmi diye topigde celiuses sen mehay yazisiyomussunuz onu buldum aman neyse zamani gelince sivariz kollari hemen cikiyormu vize sen kacinci ayda basvurdun 3 aylikmiydi bide belli bir para koydunmu bankaya uc ayda gidicek diye

Hayir canim ben kssim sonu dogum yaptim. O yaz hamileyim diye gitmemistim trye, oncesinde 2 dusuk vardi zaten.. Neyse biz esimle yilbasinda gitmeyi planliyorduk. 8 aylik olunca oglumda problem oldugunu soylediklerinde annemi apar topar davet ettik. 1 ay icinde oldu bitti hersry. Tam dogum yaptigim gun ucaktan inince hemen hastaneye geldi annem.
Biz para koymadik, annemin ve babamin kendi uzerlerine mal varliklari vardi, babam da kendi hesabindaki parayi garanti olarak gosterdi, dedigim gibi biz de babam adina dilekce yazdik.

epidural bende hic ise yaramadi. Herkeste ayni etkiyi gostetmiyor, bir de uyusturursa eger ikinmayi engelleme gibi bir etkisi de var, bu yuxden dogum uzayabiliyor. Sizi korkutmak gibi olmasin ama boyle...

Lapinu kiyamam.. ben sana kadayif yapardim, yakin olsaydik...

Hayir canim ben kssim sonu dogum yaptim. O yaz hamileyim diye gitmemistim trye, oncesinde 2 dusuk vardi zaten.. Neyse biz esimle yilbasinda gitmeyi planliyorduk. 8 aylik olunca oglumda problem oldugunu soylediklerinde annemi apar topar davet ettik. 1 ay icinde oldu bitti hersry. Tam dogum yaptigim gun ucaktan inince hemen hastaneye geldi annem.
Biz para koymadik, annemin ve babamin kendi uzerlerine mal varliklari vardi, babam da kendi hesabindaki parayi garanti olarak gosterdi, dedigim gibi biz de babam adina dilekce yazdik.

o zaman biz yedinci ayda basvuralim bir ayda verirlerse tamam canim alllah razi olsun yardimin icin

Hahaha kocam sabah sabah isyan etti

bana.. Onu yolcu edipgeri yatiyorum ya cok sinirine dokunuyir.
Ne zaman erken kalkican dedi bana, imran okula baslayinca dedim :)) iyice sinirlendi:33:

Y'a ben esim gittimi kalkarsam geri yatamiyorum yataga giriyorum don don Iki sate zor uykuya geciyorum

Kiz s'en kacinci hafta da dogum yaptin?
Birde burda lavman yaptilarmi sana

Doktorun hesapladigi muhtemel dogum tarihinden 5 gun once yaptim. Yani tam vaktinde saylir. Gebelik 40 hafta mi suruyordu :26:

Lavman derken, ben tuvaletm var yapamiyorum diye aglayinca kucuk abdestimi cikarttirdi ama lavman denilen sey tam olarak o mu oluyo bilmiyorym.

kızlarrr sohpet baya ılerlemıs almıs basını gıtmıs bensız ask olsun neyse kardesım bugun gıdıyor bugunden sonra sohpete bende dahılım,,,,offf bu soguk algınlıgı benı mahfettı bır turlu gecmedı gıttı ılac kullandıgım halde neyse sımdı annemlerdeyım kardesımı yolcu ettıkten sonra eve cıkacam uyuyabılırsem guzelce uyıcam su 1 haftanın yorgunlugunu atayım,,,

kızlarrr sohpet baya ılerlemıs almıs basını gıtmıs bensız ask olsun neyse kardesım bugun gıdıyor bugunden sonra sohpete bende dahılım,,,,offf bu soguk algınlıgı benı mahfettı bır turlu gecmedı gıttı ılac kullandıgım halde neyse sımdı annemlerdeyım kardesımı yolcu ettıkten sonra eve cıkacam uyuyabılırsem guzelce uyıcam su 1 haftanın yorgunlugunu atayım,,,

Gel bacim sensiz olur mu hiccc... Hayirli yolculuklar dilerim kardesine..

Back