Kizlar siz araba kullaniyo musunuz ?
Indirim sizin o tarafta basladi mi? Yarin basliyo bu tarafta..
Bilmem bence cok fiyati cok dusmez ama sen bilirsin, istersen bekle biraz daha
Bana sevdigim bir as rk ad asim geldi. Oturduk, konustuk, guzel bir gun gecirdim...
Evet canim nolduki?
Benim ehliyetim var ama korkuyorum kullanmaya,trafige cikmaya
Korkma be güzelim necat araba kulanmakta hersey senin ayağının altında en zor anında bas frene dur en kötüsü yani
Arabayi kaldirmakta problem yasiyorum,mesela biraz yokuslu yerlerde isikta durunca geri kacar diye korkuyorum stop ettirdim bi kac kez de haftaya 10 saat alcam bakalim
Ben de eskiden tipki senin gibiydim. Inat ettim, ugrastim alistim yavas yavas.. Sen de biraz gayret et alisirsin
Allah yardimcin olsun, anliyorum seni.. Bisey sorucam kendi sutunlemi nesleniyo biberon mu veriyosun?
bende duydum ama o zamanda beceriksiz bi cocuga bakamiyo derlerKızlar bebeklerinizin atletlerini ters giydirin bir misafir yada kalabalığa girdiniz zaman nazar icin babaannem hep oyle diyo
Kizlar siz araba kullaniyo musunuz ?
Esim hic destek olmuyoki,kapasite yok sende goremiyorum diyo.. Sinirime gidiyo,arabayi alip yaparim o ise trenle gidiyo ama ya stop edince calismazsa bidaha korkuyorum ondan da..Zaten bi kac kez oyle oldu calismadi o yuzden..
Napcam bilmiyorum
anne sutu canim..
bende duydum ama o zamanda beceriksiz bi cocuga bakamiyo derler
canim cok guzel araba kullaniyorum ama iki kez direksyon sinavinda kaybettim rasist respektor yuzunden yine girecem 1 ay sonra:18:
Ne guzel,sanirim biraz pratige ihtiyacim var..Biraz ders al sonra çık trafiğe Allah korusun panik falan olursun
Benim yengemde Türkiye'den almıştı Ehliyetini bir 10 saat kadar ders aldı sonra bende çalıştırdım bayağı şimdi suruyo
El frenini cekerim de arabayi kaldirmada ben problem yasiyorum neden bilemiyorumda,tr de ne guzel kaldirirdim..Senin gene kocan diyomus, benim kayinpederim calistiruyodu guya, aglatti beni bi kere sozleri, ses tonu o derece zoruma gitmistiki..
Bak burdaki soforler turkiyedeki gibi degil. Stop ettirirsen arkandaki araba sana kufretmez, laf atmaz, dalasmaz ne bilim.. Rahat ol. Ben sirf bayr yukari stop var diye bir iki ay18 km uzakliktaki kursa arabayla gitmeye korkmustum.
Asagi dogru kayarsam el frenini cekerim olur biter dedim ciktim yola.. Kaydirdim da.. Ama alistim sonunda.
Merak etme sen de alisirsin. Biraz cesaret et. Once dersini al, sonra cok trafige once mahalle etrafinda don. Kendini iyi hissettiginde biraz daha uzaklasirsin...
Sen kocanla bu yuzden mi bozuksun?
Biz kutlayalim o zaman; iyiki dogdun canim..
Erkeklerin hamurunda odunluk var. Bazisi kereste oluyo ama sonucta hepsi odun.
Ben de benim kocami kiskanc saniyodum, seninki bayagi bi asmis mubarek.
Bende 93 teyim,yakinmissin sende nevsehire..
Beni anladigini dusunuyodum taki dune kadar..
Buarada kac yillik evlisin, kac yasindasin?
Eger bilmeden bi gaf ettiysem pardon ,benidemi gelin geldi zannettin?
Bide yanlis hatirlamiyosam esinle sorunun vardi demi tòpic acmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?