• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Yok kiz ben begenmiyorum :) onun neresi sexy anca poposunu salliyo ben sallayinca bende sexy oluom yani :9:

kız deme öyle aaaaaaaaaa:) vallahi bu yarışmada onca pisliğe rağmen en güzel gözüken o dağınık saçlarıyla bile güzel duran almedaydı yaa çok hoş kız bence:) güzel sallıyor ama kız şekerim yaniiiiiiii öyledir tabi hani bi salla bakalımmmmmm göreyim bende:):):):)

kız deme öyle aaaaaaaaaa:) vallahi bu yarışmada onca pisliğe rağmen en güzel gözüken o dağınık saçlarıyla bile güzel duran almedaydı yaa çok hoş kız bence:) güzel sallıyor ama kız şekerim yaniiiiiiii öyledir tabi hani bi salla bakalımmmmmm göreyim bende:):):):)

:9:
evet iclerinde guzel gorunen oydu,onuda yasina verelim fingirdegin :ssz: :1:
Sallarim tabi gel gosteriyim :60: Tobeee millette yanlis anliycak :9:

Analarr,ah analarr.. Yerlerini kimse dolduramaz.. Minik kizin icinde sen oylesin iste..
Dua et insallah uyur.. Nazar vardir belkide en son kim gordu ?

bilmiyorum neden boyle canim,en son misafirler gormustu ama okuyorum devamli off annelik zor zanaat:14:
ah pembe, yazik sana.. kendimi hatirladim. bizim uykusuzlugumuz aylarca surmustu. esimi radim bi gun hatta, erengelmeye calis cok kotuyum dedim. sesimden anlmis zaten erkenden cikip gelmis ama evi ariyor, cebimi ariyor, zili caliyor, kapiyi tekmeliyor yok, ben bayilip kalmisim, bi yandan cocuk da agliyor sesini duyuyor.. korkmus itfayeyi aramis sonra..
dusun iste o derece bitap dusuyordum. babalar bakmaz geceleri, cunku calisiyuorlar. cunku biz butun gun armut topluyoruz :41:

hastaneden geldik geleli ya iki ya uc sefer uyudu canim,gozlerim kan canagi oldu kollarim koptu dokunsan agliycam:5:

bilmiyorum neden boyle canim,en son misafirler gormustu ama okuyorum devamli off annelik zor zanaat:14:

hastaneden geldik geleli ya iki ya uc sefer uyudu canim,gozlerim kan canagi oldu kollarim koptu dokunsan agliycam:5:

Nazardan cok olur canim benim,bazen bebekler huysuzlanir oyle,hep annelerinin istedigi gibi olacak degiller ya :emir_bebek:
Ben anne degilim henuz ama eminim ki zordur,bana simdilik zor gelmiyo olsunda diyorum.. Ama ben cok sabirsizim belkide aglamalarina tahammul edemicem bende agliycam onla birlikte :1:
Oku surekli minnosuna sen..

Allah yardimcin olsun, anliyorum seni.. Bisey sorucam kendi sutunlemi nesleniyo biberon mu veriyosun?

Kızlar bebeklerinizin atletlerini ters giydirin bir misafir yada kalabalığa girdiniz zaman nazar icin babaannem hep oyle diyo

Back