Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coco nerelerdesiniz kiz sen
ben geldim
nabersiniz sagliginiz sihatiniz nasil anangiller babangiller akraban giller nasil
yurusumuzu yaptik giriyim sohbete dedim ben doguma kiz kardesimi istek yapiyim diyorum aceba vize verirlermi gezici vizesi bu konuda bir bilgisi olan varmi yakinini getiren bizim kiz acikogretimde okuyo ogrenci karti var vize verirlermiki
Yok sen dedinya burda dogdum diye..
Ben 22 oldum bugun 19 da nisanlandim 20 de evlendim..
Yok sadece cocuk icin bi topic acmistim..
Kiz ne yuruyusu yapiyosun sen o karnindaki fasulyeyle birakta cocuk bir tutunsun sana yorma kendini ya yat dinlen
Ben yarin birgun dogurcam yuruyus benim yapmam lazim oda esim her aksam bir sey cikariyo bahane olarak
Niye oyle dusunuyon , ayni durumda olmasamda insanlari hep anlamaya calisirim dertlerini dinlerim,o yuzden forumda bile en cok dert bolumune ugrarim :)
Allah hayirli uzun omurler versin. Daha gencsin,hayatin tadini cikarmaya bak ...
Esinle sebepsiz tartismalari ben Yeni evli olmaniza bagliyorum yani kndini yipratma,bnim 5 sene olacak tam anlamiyla esim dha Yeni anliyo Beni .... Hersey zamanla inan
ben geldim
nabersiniz sagliginiz sihatiniz nasil anangiller babangiller akraban giller nasil
yurusumuzu yaptik giriyim sohbete dedim ben doguma kiz kardesimi istek yapiyim diyorum aceba vize verirlermi gezici vizesi bu konuda bir bilgisi olan varmi yakinini getiren bizim kiz acikogretimde okuyo ogrenci karti var vize verirlermiki
ben geldim
Canim tr de ne guzel suruyodum,buraya gelince butun cesaretim kayboldu,sadece araba konusunda degil her konuda..
Uunutkanim,cesaretsizim,korkagim,usengecim ve bakimsizim...
Ne guzel,sanirim biraz pratige ihtiyacim var..
El frenini cekerim de arabayi kaldirmada ben problem yasiyorum neden bilemiyorumda,tr de ne guzel kaldirirdim..
Bende oyle dusunuyorum.. Birde park etmedim hic arabayi,park sorununu yasarim kesin.. Ondan cok korkuyorum..
Yok esimle dun kavga ettik ilk kez bana elini kaldirdi.. O yuzden küsüz.. Bugunde dogum gunum.. Kutlamadi da kutlamasin zaten beklemiyorum hic bisey..
kimsesizlik cok zor
kaynanama kalsa bana mergez yaptircak ona nedemeli alistim ben ya gecen hafta adim atmaya korkarken iki gundur baya is falan yaptim gorunce bebegi cesaretmi geldi neyse bana sen yuruyusunu aksatma egzersiz olur indirimlerde cok gezersen sana baya yarar dogumaa yakin
Sen yanlis anladin sanirim canim,ben yanlis bisey dusunmedim :)
Tabiki anlar insan karsisindakini,anlik gelip gecici seyler iste,bi bakiyosun mutlusun bi bakiyosun uzgunsun..
Cok anlayisli esim aslinda ama ilk kez ters yanini gordum,sasirtici bir durum benim icinde..
Evet insan zaman gectikce daha iyi anliyor.. Sen kac yasindasin
Benim annem dogumuma geldi. Tek yapman gereken doktorundan, dogum yaoacagin tarihi belirten, dogumda ailesine ihtiyaci var tarzinda imzali bir yazi istemek. Daha onceden isteyen olmustur bence bilir nasi olacagini. Annemde cok sukur sorun yapmadan verdiler vizeyi..
iyiki dogdun ruzgargulu nice saglikli mutlu senelere senin herif tam odunmus insan dogum gununde biseyler yapar gonlunu alir yaziktir ya canini sikma kotu gunun olduysada guzel gunlerde gecirmissndir onunla on lari dusun her erkek arada bir hayvanlik yapar bizede affetmek kalir
Yok guzelim bn anladim,aslinda frya gelin gelsem ayni durumda olucaktik birbirimizi dha iyi anlardik yasadigimiz sorunlari,alisma suresi mesela.bu cok normal insan kendiyle ayni durumda olan birini dha cok merak eder...
Ben alindmadim sana merak etme
Ben 24 um, biraz yasliyim :)
Senin hicmi akraban yok uzaktan yakindan kóylún fln ?
Yok guzelim bn anladim,aslinda frya gelin gelsem ayni durumda olucaktik birbirimizi dha iyi anlardik yasadigimiz sorunlari,alisma suresi mesela.bu cok normal insan kendiyle ayni durumda olan birini dha cok merak eder...
Ben alindmadim sana merak etme
Ben 24 um, biraz yasliyim :)
Senin hicmi akraban yok uzaktan yakindan kóylún fln ?
Tsk ederim canim,bendeki biraz tuhaf oldu iste neye ugradigimi bilemedim..
Sen onceki yazdigim yaziyi okudun mu ?? ruyamda gordum demistim cakil tasini :)
Tsk ederim canim,bendeki biraz tuhaf oldu iste neye ugradigimi bilemedim..
Sen onceki yazdigim yaziyi okudun mu ?? ruyamda gordum demistim cakil tasini :)