• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Ehh neler yaptınız bugün bakalim ben biraz dolaştım esimle beşik falan baktık
O istediğim ana kucağıda 145€ olmuş ama dusmezmiki daha 2 inci demark varya yani biraz irtakardami alsam?

Indirim sizin o tarafta basladi mi? Yarin basliyo bu tarafta..
Bilmem bence cok fiyati cok dusmez ama sen bilirsin, istersen bekle biraz daha

Bana sevdigim bir as rk ad asim geldi. Oturduk, konustuk, guzel bir gun gecirdim...

Son düzenleme:
Indirim sizin o tarafta basladi mi? Yarin basliyo bu tarafta..
Bilmem bence cok fiyati cok dusmez ama sen bilirsin, istersen bekle biraz daha

Bana sevdigim bir as rk ad asim geldi. Oturduk, konustuk, guzel bir gun gecirdim...

Yok canim Burdada yarın başlıyor ama hazırlık yapmışlar yani fiyatları koymuşlar yarından itibaren 175€ten 145 e düşmüş banada bir ana kucagi icin cok geliyo ama gözüm kalır benim onu Almasam biraz soldes ortalarında bakarim

Korkma be güzelim necat araba kulanmakta hersey senin ayağının altında en zor anında bas frene dur en kötüsü yani

Arabayi kaldirmakta problem yasiyorum,mesela biraz yokuslu yerlerde isikta durunca geri kacar diye korkuyorum stop ettirdim bi kac kez de haftaya 10 saat alcam bakalim

Ben de eskiden tipki senin gibiydim. Inat ettim, ugrastim alistim yavas yavas.. Sen de biraz gayret et alisirsin

Esim hic destek olmuyoki,kapasite yok sende goremiyorum diyo.. Sinirime gidiyo,arabayi alip yaparim o ise trenle gidiyo ama ya stop edince calismazsa bidaha korkuyorum ondan da..Zaten bi kac kez oyle oldu calismadi o yuzden..
Napcam bilmiyorum

Biraz ders al sonra çık trafiğe Allah korusun panik falan olursun
Benim yengemde Türkiye'den almıştı Ehliyetini bir 10 saat kadar ders aldı sonra bende çalıştırdım bayağı şimdi suruyo

Allah yardimcin olsun, anliyorum seni.. Bisey sorucam kendi sutunlemi nesleniyo biberon mu veriyosun?

anne sutu canim..
Kızlar bebeklerinizin atletlerini ters giydirin bir misafir yada kalabalığa girdiniz zaman nazar icin babaannem hep oyle diyo
bende duydum ama o zamanda beceriksiz bi cocuga bakamiyo derler:1:
Kizlar siz araba kullaniyo musunuz ?

canim cok guzel araba kullaniyorum ama iki kez direksyon sinavinda kaybettim rasist respektor yuzunden yine girecem 1 ay sonra:18:

Esim hic destek olmuyoki,kapasite yok sende goremiyorum diyo.. Sinirime gidiyo,arabayi alip yaparim o ise trenle gidiyo ama ya stop edince calismazsa bidaha korkuyorum ondan da..Zaten bi kac kez oyle oldu calismadi o yuzden..
Napcam bilmiyorum

Senin gene kocan diyomus, benim kayinpederim calistiruyodu guya, aglatti beni bi kere sozleri, ses tonu o derece zoruma gitmistiki..
Bak burdaki soforler turkiyedeki gibi degil. Stop ettirirsen arkandaki araba sana kufretmez, laf atmaz, dalasmaz ne bilim.. Rahat ol. Ben sirf bayr yukari stop var diye bir iki ay18 km uzakliktaki kursa arabayla gitmeye korkmustum.
Asagi dogru kayarsam el frenini cekerim olur biter dedim ciktim yola.. Kaydirdim da.. Ama alistim sonunda.
Merak etme sen de alisirsin. Biraz cesaret et. Once dersini al, sonra cok trafige once mahalle etrafinda don. Kendini iyi hissettiginde biraz daha uzaklasirsin...
Sen kocanla bu yuzden mi bozuksun?

anne sutu canim..

bende duydum ama o zamanda beceriksiz bi cocuga bakamiyo derler:1:

canim cok guzel araba kullaniyorum ama iki kez direksyon sinavinda kaybettim rasist respektor yuzunden yine girecem 1 ay sonra:18:

Canim tr de ne guzel suruyodum,buraya gelince butun cesaretim kayboldu,sadece araba konusunda degil her konuda..
Uunutkanim,cesaretsizim,korkagim,usengecim ve bakimsizim...

Biraz ders al sonra çık trafiğe Allah korusun panik falan olursun
Benim yengemde Türkiye'den almıştı Ehliyetini bir 10 saat kadar ders aldı sonra bende çalıştırdım bayağı şimdi suruyo
Ne guzel,sanirim biraz pratige ihtiyacim var..
Senin gene kocan diyomus, benim kayinpederim calistiruyodu guya, aglatti beni bi kere sozleri, ses tonu o derece zoruma gitmistiki..
Bak burdaki soforler turkiyedeki gibi degil. Stop ettirirsen arkandaki araba sana kufretmez, laf atmaz, dalasmaz ne bilim.. Rahat ol. Ben sirf bayr yukari stop var diye bir iki ay18 km uzakliktaki kursa arabayla gitmeye korkmustum.
Asagi dogru kayarsam el frenini cekerim olur biter dedim ciktim yola.. Kaydirdim da.. Ama alistim sonunda.
Merak etme sen de alisirsin. Biraz cesaret et. Once dersini al, sonra cok trafige once mahalle etrafinda don. Kendini iyi hissettiginde biraz daha uzaklasirsin...
Sen kocanla bu yuzden mi bozuksun?
El frenini cekerim de arabayi kaldirmada ben problem yasiyorum neden bilemiyorumda,tr de ne guzel kaldirirdim..
Bende oyle dusunuyorum.. Birde park etmedim hic arabayi,park sorununu yasarim kesin.. Ondan cok korkuyorum..
Yok esimle dun kavga ettik ilk kez bana elini kaldirdi.. O yuzden küsüz.. Bugunde dogum gunum.. Kutlamadi da kutlamasin zaten beklemiyorum hic bisey..
kimsesizlik cok zor

Biz kutlayalim o zaman; iyiki dogdun canim..
Erkeklerin hamurunda odunluk var. Bazisi kereste oluyo ama sonucta hepsi odun.

Biz kutlayalim o zaman; iyiki dogdun canim..
Erkeklerin hamurunda odunluk var. Bazisi kereste oluyo ama sonucta hepsi odun.

Tesekkur ederim canim saol..
Kavga sebebimiz cok komik..
Disari alisverise ciktik arkadasimla,ilk kez yuzugu evde unuttum.. Eve gelince bulamadim.. Aslinda yuzuk parmagimdan nasil cikti bilemiyorum..
Eve gelince sordum gordunmu diye bi yirtti kendini nasil yuzuksuz cikarsin bekar sansinlar diyemi haa diye.. sonrada kavga buyudu..
Konusmuycam isterse daha kotuye gitsin

Ben de benim kocami kiskanc saniyodum, seninki bayagi bi asmis mubarek.

Biliyo musun hic beni kiskanmiyo derdim,kiskancligi belli etmezdi,bu kadar buyuk tepkiyi hic beklemezdim.. Ustelik kufurde etti inanamadim karsimdaki bambaska biriydi resmen..
Sabahtan birseyede sinirliydi sonunda bana patladi iste..
Ama yine ona muhtacim donup dolasip gidicem yer onun yani napabilirim ki.. :31:

Offff bu odun erkekler yokmu insani cileden cikariyolar ben ilk hamilelik zamanlarimi cok kotu gecirdim benim huyumda degismisti hamilelik yuzunden ve esim hic anlayisli degildi tabi onunda bu duruma alismasi icin zamana ihtiyaci vardi ama ben cok agladim ilk donemlerde ama simdi oyle degil ayy desem basimda ama yinede her erkek gibi odun iste

Buarada kac yillik evlisin, kac yasindasin?

Eger bilmeden bi gaf ettiysem pardon ,benidemi gelin geldi zannettin?
Bide yanlis hatirlamiyosam esinle sorunun vardi demi tòpic acmistin

Yok sen dedinya burda dogdum diye..
Ben 22 oldum bugun 19 da nisanlandim 20 de evlendim..
Yok sadece cocuk icin bi topic acmistim..

Back