- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hatunlar, nabersiniz ?
bende fransada kaliyorum, yeni uyeyim bu arada
bir kaç gundur burayi takip ediyorum, gebeler var Allah tamamini erdirsin, saglikla kucaginiza alirsiniz in$aallah bebi$lerinizi
bakiyorumda çogunuz pi$mansiniz bu ulkeye geldiginize.. hiç bir ulke benim memleketim Turkiyem kadar muhte$em olamaz !!
ben dogma buyume buraliyim fransa hehe, memnunmuyum ? tabiki hayir fakat nasibimiz buradanmi$ neyleyelim
dil bildikten sonra adapte olursunuz merak etmeyin guzeller :)
kizim nerdeyse 24 saattir huzursuz uyumuyor durmuyor sallamaktan kolum kolum koptu galiba gaz sancilari var dun gece 1 saat uyudum sadece ,cok uykusuz ve yorgunum ah yanimda annem kardeslerim olaydi boylemi olurdu
kizim nerdeyse 24 saattir huzursuz uyumuyor durmuyor sallamaktan kolum kolum koptu galiba gaz sancilari var dun gece 1 saat uyudum sadece ,cok uykusuz ve yorgunum ah yanimda annem kardeslerim olaydi boylemi olurdu
Mehaycim bence oğlun kakasindan korkuyor oyuzden yapmiyo genelde oyle olur
Cimcimemmm Gel kiz buraya sohbete katill
yavrusu bana mı dedin:)
Nasilsin canim ? Nasil gidiyor hamilelik ? Agirlasti galiba vucudun iyice :26:
He anam sana dedim :)
Dikkat et kendinee.. Yorulma cok egilme..Aslında iyiyim ama kramp vuruyo cok kötü oldugum yerde kalıyorum yemek yedik vallah dedim biraz uzanim sonra bulaşıkları yıkım perdeleri çıkardım yikicam ama bakım kalktıktan sonra artık
Sen nasılsın durumun nasil
:):) anam bende şaşırdım birden ne diyor benim rüzgargülüm bana mı diyor diye:) öffff bigün dertsiz bigün dertli ne olcam ben böyleeeeeeeeeeee
Dikkat et kendinee.. Yorulma cok egilme..
Bende iyi diyim iyi olsun iste ne olcak,bildigin ev hali iste.
Dertlenme annemm dertlerimiz yanimiza kaliyo yananimiz yok uzulenimiz yok,kendine ancak kendinden fayda var
vallahi öyle canım yaaaaa aynen kendine kendinden başka faydası olan yok bide sen varsın bana faydası olan:)
Saol canim benim,findik kurdu senii :)
mucuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkslar:)