• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

kizim nerdeyse 24 saattir huzursuz uyumuyor durmuyor sallamaktan kolum kolum koptu galiba gaz sancilari var dun gece 1 saat uyudum sadece ,cok uykusuz ve yorgunum ah yanimda annem kardeslerim olaydi boylemi olurdu :5::5::5::5:

selam hatunlar, nabersiniz ?
bende fransada kaliyorum, yeni uyeyim bu arada ;)
bir kaç gundur burayi takip ediyorum, gebeler var Allah tamamini erdirsin, saglikla kucaginiza alirsiniz in$aallah bebi$lerinizi ;)
bakiyorumda çogunuz pi$mansiniz bu ulkeye geldiginize.. hiç bir ulke benim memleketim Turkiyem kadar muhte$em olamaz !!
ben dogma buyume buraliyim fransa hehe, memnunmuyum ? tabiki hayir fakat nasibimiz buradanmi$ neyleyelim :-)
dil bildikten sonra adapte olursunuz merak etmeyin guzeller :)

selam hatunlar, nabersiniz ?
bende fransada kaliyorum, yeni uyeyim bu arada ;)
bir kaç gundur burayi takip ediyorum, gebeler var Allah tamamini erdirsin, saglikla kucaginiza alirsiniz in$aallah bebi$lerinizi ;)
bakiyorumda çogunuz pi$mansiniz bu ulkeye geldiginize.. hiç bir ulke benim memleketim Turkiyem kadar muhte$em olamaz !!
ben dogma buyume buraliyim fransa hehe, memnunmuyum ? tabiki hayir fakat nasibimiz buradanmi$ neyleyelim :-)
dil bildikten sonra adapte olursunuz merak etmeyin guzeller :)

Hosgeldin canim,benim pismanliklar bir geliyor bir gidiyor,esimle aramiz bozuk oldugunda cok pismanim iyiyken mutluyum..
cok huzursuzum 2 gundur.. Sen evli misin ? Dilide ben kendi cabamla oreniyorum,kursa gitmek gibi bir fikir yok su siralar?
Hangi bolgedensin ?

kizim nerdeyse 24 saattir huzursuz uyumuyor durmuyor sallamaktan kolum kolum koptu galiba gaz sancilari var dun gece 1 saat uyudum sadece ,cok uykusuz ve yorgunum ah yanimda annem kardeslerim olaydi boylemi olurdu :5::5::5::5:

Analarr,ah analarr.. Yerlerini kimse dolduramaz.. Minik kizin icinde sen oylesin iste..
Dua et insallah uyur.. Nazar vardir belkide en son kim gordu ?

ah pembe, yazik sana.. kendimi hatirladim. bizim uykusuzlugumuz aylarca surmustu. esimi radim bi gun hatta, erengelmeye calis cok kotuyum dedim. sesimden anlmis zaten erkenden cikip gelmis ama evi ariyor, cebimi ariyor, zili caliyor, kapiyi tekmeliyor yok, ben bayilip kalmisim, bi yandan cocuk da agliyor sesini duyuyor.. korkmus itfayeyi aramis sonra..
dusun iste o derece bitap dusuyordum. babalar bakmaz geceleri, cunku calisiyuorlar. cunku biz butun gun armut topluyoruz :41:

Nasilsin canim ? Nasil gidiyor hamilelik ? Agirlasti galiba vucudun iyice :26:

Aslında iyiyim ama kramp vuruyo cok kötü oldugum yerde kalıyorum yemek yedik vallah dedim biraz uzanim sonra bulaşıkları yıkım perdeleri çıkardım yikicam ama bakım kalktıktan sonra artık
Sen nasılsın durumun nasil

Aslında iyiyim ama kramp vuruyo cok kötü oldugum yerde kalıyorum yemek yedik vallah dedim biraz uzanim sonra bulaşıkları yıkım perdeleri çıkardım yikicam ama bakım kalktıktan sonra artık
Sen nasılsın durumun nasil
Dikkat et kendinee.. Yorulma cok egilme..
Bende iyi diyim iyi olsun iste ne olcak,bildigin ev hali iste.

:):) anam bende şaşırdım birden ne diyor benim rüzgargülüm bana mı diyor diye:) öffff bigün dertsiz bigün dertli ne olcam ben böyleeeeeeeeeeee:D

Dertlenme annemm dertlerimiz yanimiza kaliyo yananimiz yok uzulenimiz yok,kendine ancak kendinden fayda var :31:

Dikkat et kendinee.. Yorulma cok egilme..
Bende iyi diyim iyi olsun iste ne olcak,bildigin ev hali iste.

Dertlenme annemm dertlerimiz yanimiza kaliyo yananimiz yok uzulenimiz yok,kendine ancak kendinden fayda var :31:

vallahi öyle canım yaaaaa aynen kendine kendinden başka faydası olan yok bide sen varsın bana faydası olan:)

Coco gelsene bacim asadan bakma sohbet edek az, dun sen dedin ya cakil tasi gibiydi diye ruyama girmis kiz ta.
Ultrasonda bende bebek gordum minicik :)
Allah kucagnada almayi nasip etsin insallah.. Nasi bi duygu ?

Back