Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Yok kiz ben begenmiyorum :) onun neresi sexy anca poposunu salliyo ben sallayinca bende sexy oluom yani

kız deme öyle aaaaaaaaaa:) vallahi bu yarışmada onca pisliğe rağmen en güzel gözüken o dağınık saçlarıyla bile güzel duran almedaydı yaa çok hoş kız bence:) güzel sallıyor ama kız şekerim yaniiiiiiii öyledir tabi hani bi salla bakalımmmmmm göreyim bende:):):):)

evet iclerinde guzel gorunen oydu,onuda yasina verelim fingirdegin
Sallarim tabi gel gosteriyim Tobeee millette yanlis anliycak

Analarr,ah analarr.. Yerlerini kimse dolduramaz.. Minik kizin icinde sen oylesin iste..
Dua et insallah uyur.. Nazar vardir belkide en son kim gordu ?

bilmiyorum neden boyle canim,en son misafirler gormustu ama okuyorum devamli off annelik zor zanaat

hastaneden geldik geleli ya iki ya uc sefer uyudu canim,gozlerim kan canagi oldu kollarim koptu dokunsan agliycam

bilmiyorum neden boyle canim,en son misafirler gormustu ama okuyorum devamli off annelik zor zanaat

hastaneden geldik geleli ya iki ya uc sefer uyudu canim,gozlerim kan canagi oldu kollarim koptu dokunsan agliycam

Nazardan cok olur canim benim,bazen bebekler huysuzlanir oyle,hep annelerinin istedigi gibi olacak degiller ya
Ben anne degilim henuz ama eminim ki zordur,bana simdilik zor gelmiyo olsunda diyorum.. Ama ben cok sabirsizim belkide aglamalarina tahammul edemicem bende agliycam onla birlikte
Oku surekli minnosuna sen..

Allah yardimcin olsun, anliyorum seni.. Bisey sorucam kendi sutunlemi nesleniyo biberon mu veriyosun?

Kızlar bebeklerinizin atletlerini ters giydirin bir misafir yada kalabalığa girdiniz zaman nazar icin babaannem hep oyle diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…