- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
survivora bakion mu kizz ?
evet izliyorum şuan bi yandan da canım :) almeda nasıl parlıyo öyleeeeeeeeee hani disco larda olur ya disco topu aynen onun gibiiiiiiiisürmüş bütün boyaları
evet kiz bende onu diycektim, altin gibi
ama çok güzel kız yaaa çok da sempatik vede sexyy :)
Yok kiz ben begenmiyorum :) onun neresi sexy anca poposunu salliyo ben sallayinca bende sexy oluom yani
kız deme öyle aaaaaaaaaa:) vallahi bu yarışmada onca pisliğe rağmen en güzel gözüken o dağınık saçlarıyla bile güzel duran almedaydı yaa çok hoş kız bence:) güzel sallıyor ama kız şekerim yaniiiiiiii öyledir tabi hani bi salla bakalımmmmmm göreyim bende:):):):)
evet iclerinde guzel gorunen oydu,onuda yasina verelim fingirdegin
Sallarim tabi gel gosteriyimTobeee millette yanlis anliycak
hehe :) yaşıda küçük vallahi ama baksana ben yanında minicik kalırım onun hahagörmüş kadar oldum canımm tövbe de kız aaaaaaaaaaaaa
Yemis yemis gerisini sen getir
Ama saclari acikken daha guzel toplu yakismamis
abowwwwwwwwwwwwwwkimmm nerede ne zamannn ben bilmemmmmmmmmmmmm
evet canım ya saçları açıkken baya güzel bende pek yakıştıramadım toparlak kafası çıkıvermiş ortaya
Allah canini almasin..
Evet topitop gibi olmus
almasın tabi yaaaaolmuş vallaaa
Analarr,ah analarr.. Yerlerini kimse dolduramaz.. Minik kizin icinde sen oylesin iste..
Dua et insallah uyur.. Nazar vardir belkide en son kim gordu ?
ah pembe, yazik sana.. kendimi hatirladim. bizim uykusuzlugumuz aylarca surmustu. esimi radim bi gun hatta, erengelmeye calis cok kotuyum dedim. sesimden anlmis zaten erkenden cikip gelmis ama evi ariyor, cebimi ariyor, zili caliyor, kapiyi tekmeliyor yok, ben bayilip kalmisim, bi yandan cocuk da agliyor sesini duyuyor.. korkmus itfayeyi aramis sonra..
dusun iste o derece bitap dusuyordum. babalar bakmaz geceleri, cunku calisiyuorlar. cunku biz butun gun armut topluyoruz
bilmiyorum neden boyle canim,en son misafirler gormustu ama okuyorum devamli off annelik zor zanaat
hastaneden geldik geleli ya iki ya uc sefer uyudu canim,gozlerim kan canagi oldu kollarim koptu dokunsan agliycam
bilmiyorum neden boyle canim,en son misafirler gormustu ama okuyorum devamli off annelik zor zanaat
hastaneden geldik geleli ya iki ya uc sefer uyudu canim,gozlerim kan canagi oldu kollarim koptu dokunsan agliycam
Kızlar bebeklerinizin atletlerini ters giydirin bir misafir yada kalabalığa girdiniz zaman nazar icin babaannem hep oyle diyo
:)))))..............
Gülme kiz vallah nazar cok kötü birsey Rabim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?