yaa lapinu ne isim dusunuyorsunuz? sorucam sorucam hep unutuyorum
Selam ben geldim,dayanamadim yine kk siz olmuyor
Dizlerim cok sizliyo,kasiklarim cok agriyo
Coco canim gozun aydin,dikkat et kendine.. Darisi da ben gibilere..
Kiz senin son adet tarihin ne zamandi ??
Seninde olacak icime doguyor ben seni bekliyodum ama cocodan geldi guzel haber
Benim icime hic dogmuyo niyeyse,gecen ay fazla umutlandim ya ondan. Bu ayda hic umursamiycam yoruldum 1 sene olacak.. Olmuyo iste pco denen seyden biktim
Olucak canim bak cocoda 2 sene beklemis
ruzgargulu ben burda yazmistim hatirlarsan artik kafama takmiyorum surekli olmuyo diye uzulmuyorum diye sende oyle yap esinle cocuk icin birlikte olma askla istekle kafandan kesinlikle cocugu cikar ve hic ummadigin insanlardn dua al canim benimki dualarla olan supriz bir bebek ben evde bir kazan yemek piserse zorda olana bir tas gonderir dualarini alirim bunu zevkle yapiyorum sende surekli birilerini sevindir ve duasini al ben mayisin 20de en son adet olmutum olucak ya ben bu ay bilmeyerek nelerle ugrastim mikroyu kac girdirdm cikartim mutfaktan masayi hatta camdan gum diye atladim olucakmisya rabbim vericekmis gercekten mucize oldu hep diyorum darisi sana sakin moralini bozma hep yuksek tut
Seninde olacak icime doguyor ben seni bekliyodum ama cocodan geldi guzel haber
Haklisin canim,kafaya takmamak lazim.
Allah ol deyince oluveriyo iste.. Bizim istememiz degil O nun istemesi onemli..
kiz 20 mayissa son adet tarihin nasil 5 haftalik hamile oluyosun ?
bu yumurtlama gunleri hesaplayarak biz kafa yoruyoz bence hicte inanmiycam artik su gun ovulasyon gunum diye..
Peki kac kez birlikte oldunuz gecen ay ortalama ??
Ruzgaegulu ben bas bas bagiriyorum demi kafaya takmayin diye olur insallah derdi veren rabim dermaninida verir bende cok taktim kafama 11 inci ayda hamile kaldim artik takmicam dedim oldu
Benim ayaklarim sisti buarada bileklerim dun gece hic yatamadim ayaklarim cayir cayir yaniyodu
Ruzgaegulu ben bas bas bagiriyorum demi kafaya takmayin diye olur insallah derdi veren rabim dermaninida verir bende cok taktim kafama 11 inci ayda hamile kaldim artik takmicam dedim oldu
Benim ayaklarim sisti buarada bileklerim dun gece hic yatamadim ayaklarim cayir cayir yaniyodu
tuzu sekeri kestin demi hic tuketme cok sikayetciysen odemlerden tansiyonun sekerin nasil gunluk olcuyormusun hamile terapilerine gidiyormusun dersle falan veriyolar plates yaptiriyrlarya
ben sigarayi birakmistimm bu aralar iyi denk geldi bide cayi birakicam sekeride azaltiyorum zaten kahveyide fazla icmem ama gunluk besinime iyi dikkat edicem tuzuda azaltmam lazim yeni bir rota cizmem lazim kendime surekli acikiyorum ben bulanti falan yok hani filmlerde olurya bas donmesi felan hicbirini daha yasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?