• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ben belimden hic yuruyemiyordum son zamanlar insan baya zorluyor, ne yatabilirsin ne kalkabilirsin, yataktan bi kalkiyordum iki satte, heryerim agriyor rahat kalkamiyorum, bide son zamanlar cok fazla tuvalete cikardim, hele gece 4 kere falan yat yat kalk :)

ben dil kursuna giderken bi kiz vardi cezairli hamileydi kizida sevmezdim ikide bir tuvalete giderdi gicik olurdum ben simdiden cok sikk tuvalete gidiyorum

ben belimden hic yuruyemiyordum son zamanlar insan baya zorluyor, ne yatabilirsin ne kalkabilirsin, yataktan bi kalkiyordum iki satte, heryerim agriyor rahat kalkamiyorum, bide son zamanlar cok fazla tuvalete cikardim, hele gece 4 kere falan yat yat kalk :)

ben de 8 aylktim zannedersem, mutfakta cop atayim derken küüütt bloke oldum kaldim oyle.
yataga zor attim kendimi esim evdeydi de yardim etmisti.
hatta o zamanlar parise fakulteye gidiyordum karnimdan sivi alicaklardi falan, salak doktor tutturdu dogumun basliyo diyo. yok cop atarken tutuldu diyoruz, yok dogum alameti diyo!

Y'a birde hep eli gozlerinin onunde bu sefer bir elini koymustu parmaklarini gordum minicik
Bende cok wcye gidiyorum yataktan kalkmak uzanmak tam bir iskence

e tabi tatil olmayinca olmuyor, ancak bikac gun tatil hafta sonunada denk gelirse oyle oluyor
bizimkilerin kenid isi ,esimin calistigi dukkanda yeni iscimiz var oyuzden gidiyoruz, degilse yanliz olunca bizde hic bi yere gidemeyiz

esimin tatili fransiz bayramlarinda da yok. hafta sonlari yarim gun tatil yapiyor. anca ramazan ve kurban bayramlarinin ilk gunu kapatiyorlar.

ben de 8 aylktim zannedersem, mutfakta cop atayim derken küüütt bloke oldum kaldim oyle.
yataga zor attim kendimi esim evdeydi de yardim etmisti.
hatta o zamanlar parise fakulteye gidiyordum karnimdan sivi alicaklardi falan, salak doktor tutturdu dogumun basliyo diyo. yok cop atarken tutuldu diyoruz, yok dogum alameti diyo!

bide seni dogurttursaydi bari ,soylesende inanmazlar
buranin doktorlarindan nefret ediyorum ve nedense artik hic birine guvenmiyorum ,keni jinekolog doktorum haric(oda turk oldugu icin :))
bebis icin kac doktorla gorustuk yok soyle yapin boyle edin, esin ameliyat olcati yok biz yapamayiz sakat kalir biz goze almayiz ,bende ne yaptim gittim turkiyeme hamile kaldim geldim :) onlar hala korksun dursun, buyuzden daha hic inanacim yok ama mecburuz bi yerdende

simdi simayi doktora goturuyoruz, onada hic inanamiyorum,gelip utlaka arastirip soruyorum oyle inaniyorum

neyse kizlarr hadi ben cikiyorum daha dus alicam, pek fena uykumda var

hadi kendinize iyi bakin Allaha emanetsiniz, salidan sonra gelirim insallah

bide seni dogurttursaydi bari ,soylesende inanmazlar
buranin doktorlarindan nefret ediyorum ve nedense artik hic birine guvenmiyorum ,keni jinekolog doktorum haric(oda turk oldugu icin :))
bebis icin kac doktorla gorustuk yok soyle yapin boyle edin, esin ameliyat olcati yok biz yapamayiz sakat kalir biz goze almayiz ,bende ne yaptim gittim turkiyeme hamile kaldim geldim :) onlar hala korksun dursun, buyuzden daha hic inanacim yok ama mecburuz bi yerdende

simdi simayi doktora goturuyoruz, onada hic inanamiyorum,gelip utlaka arastirip soruyorum oyle inaniyorum

kiz zaten ameliyat masasina yattim karnimdan sivi alicaklari zman, narkozdu suydu buydu herseyi hazirladilar ki sezeryan gerekebilir diye. zaten canimiz burnumuzdaydi bi de onlara laf anlatmakla ugrastik!
yok ama o ilkti artik ogrendik. saf saf dinledik ne dedilerse..
simdi oglum irm cekilecek, bana yine paristeki fakulteyi onerdiler noropediatri uzmanlari gorsun diye. yok dedim esime bile danismadan, gerek yok, zaten doktorlarin tek lafina inanmiyorum, ne olursa olsun! bisey bildikleri yok.. burdaki irm ceken kisi muslumandi gecen sefer cok iyi muamele etmisti.. yine orda cekilsin dedim.
esim irm cekilmesini de istemiyo, yine moral bozucaklar, ne degisicek diyo. ben olsun dedim israr ettim..
bi de diyo ki bi dha hamile kalirsan doktora her ay gitmene gerek yok diyo, goturmucekmis beni. onlara inanilmaz diyo :50:
insallah herkes cok saglikli bi gebelik gecirip saglikli bebekler alsin kucaklarina.. allah kimseyi evladiyla sinamasin..

kiz zaten ameliyat masasina yattim karnimdan sivi alicaklari zman, narkozdu suydu buydu herseyi hazirladilar ki sezeryan gerekebilir diye. zaten canimiz burnumuzdaydi bi de onlara laf anlatmakla ugrastik!
yok ama o ilkti artik ogrendik. saf saf dinledik ne dedilerse..
simdi oglum irm cekilecek, bana yine paristeki fakulteyi onerdiler noropediatri uzmanlari gorsun diye. yok dedim esime bile danismadan, gerek yok, zaten doktorlarin tek lafina inanmiyorum, ne olursa olsun! bisey bildikleri yok.. burdaki irm ceken kisi muslumandi gecen sefer cok iyi muamele etmisti.. yine orda cekilsin dedim.
esim irm cekilmesini de istemiyo, yine moral bozucaklar, ne degisicek diyo. ben olsun dedim israr ettim..
bi de diyo ki bi dha hamile kalirsan doktora her ay gitmene gerek yok diyo, goturmucekmis beni. onlara inanilmaz diyo :50:
insallah herkes cok saglikli bi gebelik gecirip saglikli bebekler alsin kucaklarina.. allah kimseyi evladiyla sinamasin..

Aminnnnnn vallah bir cocuk dogucaz burnumuzdan geliyoooo

esim aslinda teknisyen ama babasinin is yerinde calisiyor. gida uzerine kucuk bir market.. babasi hasta bi adam artik herseye gucu yetmedigi icin esim birakamiyor dogal olarak..

Bende gecen burdaki druma gittim kontrol icin cunku hep parise geldim bebegin gelisimi icin son geldigimde bebegin kafasi buyumustu oyuzden kendi dr una gidebilirsin dedi ve kan tahlilime bakti cmv virusu sende var diyince kalbim sanki durdu ellim ayagim bosaldi esimde hemen sen beslenmene dikat etmedin cocuk kucuk kaldi dedi ve ben cok uzuldum aslinda esimde artik okadar yiprandiki sonunda beni sucladi halbuki hep soyler senin bir sucun yok falan kendi druma dedim size paristen mektup geldimi evet dedi cmv hakinda falan bende dedimki ben korkuyorum birsey yoktur degilmi yok dedi cunku bebegin beyni temiz herseyden korkar olduk bir dogursamda sag salim bitse artik bu telas

Bende gecen burdaki druma gittim kontrol icin cunku hep parise geldim bebegin gelisimi icin son geldigimde bebegin kafasi buyumustu oyuzden kendi dr una gidebilirsin dedi ve kan tahlilime bakti cmv virusu sende var diyince kalbim sanki durdu ellim ayagim bosaldi esimde hemen sen beslenmene dikat etmedin cocuk kucuk kaldi dedi ve ben cok uzuldum aslinda esimde artik okadar yiprandiki sonunda beni sucladi halbuki hep soyler senin bir sucun yok falan kendi druma dedim size paristen mektup geldimi evet dedi cmv hakinda falan bende dedimki ben korkuyorum birsey yoktur degilmi yok dedi cunku bebegin beyni temiz herseyden korkar olduk bir dogursamda sag salim bitse artik bu telas

bence hatayi farkli doktora gitmekle yapmissin basladigin adamdan sasmiycaksin herseye en basindan baslatir oburu seni deli eder kendi doktorundan sasma o her asamaini seninle birlikte gordugu icin daha iyi bilir

coco sizin isciniz varmi? tatillerde kapatiyor musunuz?

bizim iscimizde yok ikimiz calisiyorduk bizimki cok zor is ben artik calisamam tek basina yapiyor tum isi aksam mecali kalmiyor naz bile yapamiyorum bir isci tut gecicide olsa dedim ama dur bakalim oyle surekli isci almaz hayatta gececi oolur allahtan temizligi yapanlar var birde o derdimiz yok

Son düzenleme:

canim o virus zaten herkeste var. herkes cocukken geciriyor, ben de gecirmisim ama vucudumda bulunan o virus 2. defa aktif hale geldigi icin bebege gecti.
sendeki virus aktif degilmis demekki. telas yapma artik, benimki de 3. trimesti de cikti. turkiyedeki doktorlarla annem bir yndan konusuyordu, irm sonuclarini falan gondermistim zaten.
dr demis ki 6 aydan sonra virus gecse bile buyuk bir etkisi olmaz demis. ama o zmanlar bu bizi rahatlatmiyordu, burdaki muzur dr bozuntulari yuzunden..
yani bak, sana soyluyorum eger beyninde bir anormallik gorselerdi hic acimazlari, pat diye ytuzune yuzune soylerlerdi, bu kadar buyumusken bile gebeligi sonlandr diye baski yaparlardi.
cok sukur ki bi sorun yok diyorlar.. icini ferah tut...

Back