• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

lapinucum sen niye yazmiyorsun?
Kiz bu gunlerde iki dogum haberi aldim. Darisi basiniza :)

Sayfa acik annemle konusuyorum arada ondan bu arada kontrole gittim bebek 1800gr olmus kucuk geldi bana ama
Y'a birde bende mantarmi oldu bilmiyorum ama vajina da bir kasinti var hamilelikte oluyomus

Sayfa acik annemle konusuyorum arada ondan bu arada kontrole gittim bebek 1800gr olmus kucuk geldi bana ama
Y'a birde bende mantarmi oldu bilmiyorum ama vajina da bir kasinti var hamilelikte oluyomus

Doktora soyleedin mi? Mantardir bana da olmustu. Fitil vermisti cabucak duzeldi.
Annen hala ayaktami :53:
Her bebek kilolu dogacak diye bir kaide yok. Citi piti bir kiz olur belki :)
Benim sipam 2.840 gr dogdu. Dogduktan sonra Masallah cok guzel kilo aldi.. Kilosuna takilma sagilikli olsun da gerisi bos :16:

Doktora soyleedin mi? Mantardir bana da olmustu. Fitil vermisti cabucak duzeldi.
Annen hala ayaktami :53:
Her bebek kilolu dogacak diye bir kaide yok. Citi piti bir kiz olur belki :)
Benim sipam 2.840 gr dogdu. Dogduktan sonra Masallah cok guzel kilo aldi.. Kilosuna takilma sagilikli olsun da gerisi bos :16:

Zaten canim orasi oyle soylemedim ben ilk hamile oldugum zaman froti yapti tahlilde cikti ozaman kasinti yoktu simdi kasiniyo sinir oldum krem var evde kulaniyorim zaten benim kiz citi piti olucak anasina benziycek
Evet annemde ben nezaman yataga gidersem ozaman gidiyo

alir alir merak etme sen beslenmene cok dikkat et sen ne yersen direk bebegede yariyor son ayda alirsin o zaman sende cok sasarsin bizim bi tanidigin bugun cocugu olmus tam 4kilo700 sezeryan yapmak zorunda kalmislar cok kiloluda iyi degil 3kilo 300 iyidir

ilan ilan duyduk duymadik demeyin ...
HAMILEYIM sonuc pozitif cikti bu tam bir mucize sonunda bebesimiz geliyor darisi tum isteyen kullara:1::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Gozun aydin rabim kucagina almayida nasip eder
Insallah cook sevindim Allah kimseyi cocuk
Hasretiyle sinamasin simdi jinikologunu arayip hamileyim ilk randevumu almak istiyorum de
Simdi kendine cok dikat etmen lazim canim beskenmene dinlenmene insallah ruzgaegulununde Boyle guzel haberlerini alicaz

Gozun aydin rabim kucagina almayida nasip eder
Insallah cook sevindim Allah kimseyi cocuk
Hasretiyle sinamasin simdi jinikologunu arayip hamileyim ilk randevumu almak istiyorum de
Simdi kendine cok dikat etmen lazim canim beskenmene dinlenmene insallah ruzgaegulununde Boyle guzel haberlerini alicaz

allah razi olsun canim insaallah sende hayirlisiyla bir solukta dogursun o guzel evladini kucagina alirsin bu guzel haberin mutluluguyla jinekolokdn randevuyu daha alamadik yarin insallah arar aliriz cok korkuyorum tuvalete giderken bile ayyy tum ailemiz akrablarimiz arkadalarimiz habere cok sevindiler tam zamaninda geldi guzel yavrum cok mutluyum darisi tum olmayanlara:nazar::emir_bebek::nazar:

allah razi olsun canim insaallah sende hayirlisiyla bir solukta dogursun o guzel evladini kucagina alirsin bu guzel haberin mutluluguyla jinekolokdn randevuyu daha alamadik yarin insallah arar aliriz cok korkuyorum tuvalete giderken bile ayyy tum ailemiz akrablarimiz arkadalarimiz habere cok sevindiler tam zamaninda geldi guzel yavrum cok mutluyum darisi tum olmayanlara:nazar::emir_bebek::nazar:

Sagol guzel dileklerin icin kendine cok dikat et her hafta balik ye ceviz ozelikle brocoli bebek icin cok iyi sutunu sabahlari ihmal etme meyve bol bol ye ben ilk baslarda dikat etmedim yememe gerci 1 hafta gecmez bulantilar halsizlik baslar ha birde sol tarafina uyu yatinca bebek icin cok iyi tedbir senden takdir Allahtan canim yediklerini cok temiz yika cig ete dikat kucuk cocuklardan gecen bir virus var onada dikat et aklima geldikce yazarim suan kendini fazla yormaki tutunsun yavrun sana

Back