nabersiniz gece kuslari
bugun fete de la musique var sizin ordada varmi gidicekmisiniz
Ilk senden duydum oyle cok fete var ki insan siradan bi gun saniyor o caanim fete leri
Nasilsin gizz canin ne cekiyor
canim hicbisey cekmiyor midemde bunalmiyoor basimda donmuyor yalanmis butun onlar hikaye
Daha dur bakalim 2. yada 3. ayin en zor donemlerin.. InsAllah kolay atlatirsin.. Tek insan yavrusuna kavussun da onlar sorun degil tabi ki
selam kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli, kac gundur gelemedim
cocotuniq canimya hamileymisin inan cok cok sevindim ,daris insallah diger arkadaslara en kisa zamanda
onceki yazilari hic okumadim, test yaptirdin dimi
bende yarin oglen almanyaya gidiyorum annemlere, Simayin anneanneyi goresi geldi :)
pazartesi yada sali gelcez
yine kac gun giremem
suan cikmam lazim daha valizleri hazirlamadim, cok esya kendi odamizda ordada Simay hanim uyuyor artik onlari yarin hallederim, simdide bi dus alip yaticam
gidin tabi iyi gelir..
ben de almanyaya gezmeye gitmek istiyorum ama pek mumkun gorunmuyor..
Naber canlarr ben yurus yaptim geldim ayak bileklerim agriyo
evet canim doktor ariyordun hatta annemgile gittigimde sorcakim komsularina ,demistimya damatlari kayseride cerrah diye, hic gerek kalmamis cokta sevindim,insallah hamileliginde saglikli bi sekilde gecerde bebegini kucagina alirsin insallah
evet canim o yonden sansliyim gidip geliyoruz, 2 ay once annem burdaydi, simdi biz gidiyoruz, aslinda benim aklimda yoktu , esimin cani sikildi hep is hep is, bi hafta sonu gider geliriz artik
hosgeldin canim iyidir
fazlada yurume kendini yorarsin, kocaman karin var sende normal agrimasi, birde yavas yuru hizli degil, gerci hamilelikte hizli yurumek pekde mumkun degil
neden mumkun gorunmuyor
Yok yavas yuruyorum canim zaten hizli yurusem bellim agriyo
Y'a ben gecen ekoya girdim bebegin elli yine yuzundeydi hep oyle birseyi yoktur insallah kolunda cunku hep yuzunun onunde
Y'a ben gecen ekoya girdim bebegin elli yine yuzundeydi hep oyle birseyi yoktur insallah kolunda cunku hep yuzunun onunde
esimin hic tatili yok cunku. gidelim deyip durdum kac zaman ama sesimi isiten olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?