• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

selam kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli, kac gundur gelemedim

cocotuniq canimya hamileymisin inan cok cok sevindim ,daris insallah diger arkadaslara en kisa zamanda
onceki yazilari hic okumadim, test yaptirdin dimi

bende yarin oglen almanyaya gidiyorum annemlere, Simayin anneanneyi goresi geldi :)
pazartesi yada sali gelcez

yine kac gun giremem

suan cikmam lazim daha valizleri hazirlamadim, cok esya kendi odamizda ordada Simay hanim uyuyor artik onlari yarin hallederim, simdide bi dus alip yaticam

selam kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli, kac gundur gelemedim

cocotuniq canimya hamileymisin inan cok cok sevindim ,daris insallah diger arkadaslara en kisa zamanda
onceki yazilari hic okumadim, test yaptirdin dimi

bende yarin oglen almanyaya gidiyorum annemlere, Simayin anneanneyi goresi geldi :)
pazartesi yada sali gelcez

yine kac gun giremem

suan cikmam lazim daha valizleri hazirlamadim, cok esya kendi odamizda ordada Simay hanim uyuyor artik onlari yarin hallederim, simdide bi dus alip yaticam

tesekkurler canim bak doktor araken kendiligiden hamile kaldim cok mutluyum size iyi yolculuklar ne guzel istedigin zaman gidip gorebiliyorsun annenleri saglicakla kalin

evet canim doktor ariyordun hatta annemgile gittigimde sorcakim komsularina ,demistimya damatlari kayseride cerrah diye, hic gerek kalmamis cokta sevindim,insallah hamileliginde saglikli bi sekilde gecerde bebegini kucagina alirsin insallah
evet canim o yonden sansliyim gidip geliyoruz, 2 ay once annem burdaydi, simdi biz gidiyoruz, aslinda benim aklimda yoktu , esimin cani sikildi hep is hep is, bi hafta sonu gider geliriz artik

evet canim doktor ariyordun hatta annemgile gittigimde sorcakim komsularina ,demistimya damatlari kayseride cerrah diye, hic gerek kalmamis cokta sevindim,insallah hamileliginde saglikli bi sekilde gecerde bebegini kucagina alirsin insallah
evet canim o yonden sansliyim gidip geliyoruz, 2 ay once annem burdaydi, simdi biz gidiyoruz, aslinda benim aklimda yoktu , esimin cani sikildi hep is hep is, bi hafta sonu gider geliriz artik

saolsin canim dusunmen yeter insallah iyi bir hamilelik geciririm sag saglim dogar bebegim ,en iyisini yapiyorsunuz ben olsam bende giderdim degiisiklik olur

hosgeldin canim iyidir
fazlada yurume kendini yorarsin, kocaman karin var sende normal agrimasi, birde yavas yuru hizli degil, gerci hamilelikte hizli yurumek pekde mumkun degil

Yok yavas yuruyorum canim zaten hizli yurusem bellim agriyo
Y'a ben gecen ekoya girdim bebegin elli yine yuzundeydi hep oyle birseyi yoktur insallah kolunda cunku hep yuzunun onunde

bende yuruyusten geldim heraksam esimi zorla cikartiyorum disari hava almaya bugunde fete de la musique vardi bir yagmur yagdi sormayin iptal oldu yinede muzik yapan bir kac kafe vardi bizde uzaktan baktik geldik

Y'a ben gecen ekoya girdim bebegin elli yine yuzundeydi hep oyle birseyi yoktur insallah kolunda cunku hep yuzunun onunde

ben belimden hic yuruyemiyordum son zamanlar insan baya zorluyor, ne yatabilirsin ne kalkabilirsin, yataktan bi kalkiyordum iki satte, heryerim agriyor rahat kalkamiyorum, bide son zamanlar cok fazla tuvalete cikardim, hele gece 4 kere falan yat yat kalk :)

bebis size supriz yapacakta oyuzden gostermiyor yuzunu annesi, bazilari boyle pek bi nazli oluyorlar
elinde kolunda hic bise yoktur o cok kiside oluyor, bosuna kafana falan takma

Son düzenleme:

asadaki resimdede bebegin eli yukarda gozukuyor demekki normal hic korkma oda heyecanla seni gorucegi gunu dusunuyordur eli yuzunde :)

karninin icinde yeri daraldigi icin ellerini salacak alani kalmamistir, oyle rahat ediyordur annesi :)
zaten dogunca insallah goruceksin; uzun zaman ellerini havaya kaldirarak uyur zaten..

Back